82991
-
#1623 rossz a kérdés :) inkább hány dvd-s? :DDD különben vszinű, hogy 1 dvd-n fog megjelenni, bár az még jó messze van :( (a ps2-es egy kétrétegű dvd-n fog kijönni) -
#1622 aham. hát ez van... :) -
#1621 Hány CD-s is lesz madj a gamma ??? -
#1620 ok, de most nem a képről beszéltem, hanem a cikkről... amilyen stílussal megírta, pfff, mintha a gumiszobából jött volna -
#1619 mondom, h spynews volt. ő csak kirakta a képet. valszeg nem is figyelte nagyon... -
#1618 jah, és ez a Berkenye cikkíró meg eléggé szánalmas, hogy lehet így cikket írni, pfff. sry az offért -
#1617 :) -
#1616 ezt én sem vettem még észre! :DDDD -
#1615 jah, mert az hogy én becumizom az még ok, de hogy a gamestar... ez már kínos :P -
#1614 ehh. sorry. GS-en még friss, hír, azt hittem még nem volt sehol...
na mind1. egyébként + spynews-ként került be a GSO-ra, tehát a GS azt írta amit nekik küldtek.
még 1x sry -
#1613 ez tényleg ciki... -
#1612 hát ha hivatalos az nemrossz.. de a kép szélén a szöveg még mindig nem erről árulkodik :\ -
#1611 Dehát ott van, hogy unofficial map vagyis nem hivatalos.
Kicsit gáz, hogy a Gamestar ennyire nem figyel oda. -
#1610 #1548 :D
most akkor mi vagyunk hülyék, vagy télleg ez a térkép? -
a hivatalos térkép san andreas területéről... :)
info: GameStar -
#1608 -
#1607 :DD -
#1606 ghihi :D:D
*hogy pusztulnál el[gondolja magában] -
#1605 hát nem
mi az ? :D -
#1604 -
#1603 (meg PC is de az most nemerdekel es en a sajat nevemben beszeltem!) -
#1602 Jo nekem PS2-om van te faláma -
REAL_CIÁN #1601 Milyen 3 hónapról beszéltek?? Az csak a PS2-es megjelenés, onnan jó esetben is még egy év! -
#1600 El tudom kepzelni azt a baratnot! Vice city-ben volt egy olyan cheat hogy az utcan levo lanyok utanad "futkosnak", ezt 1* beirtam es az lett a vege hogy annyian voltak hogy jarni nem tudtam toluk es ha tobben voltak mint ahany elfer a kocsiban akkor 1mast rangattak ki! Inkabb megelegszem par prostival... azok nem rohangasznak 500an mellettem -
#1599 nemsokára meglesz a SA "Képem" addig is módosítottam:) -
#1598 értem én! te nem Enemy Territory-s voltál/vagy? -
#1597 tutu....
lál
szal tuti :))) -
#1596 mmo nem kell mert akkor tutu pénzes lenne
egy elfogadható multi kéne bele :) -
#1595 lesz barátnőnk? izkiri! és ha ő is uccalány?
végül is ez GTA, nem Barbie Fashion Desinger..:) -
#1594 tudunk majd úszni? a kedvenc játékom lesz, jó lenne ha a köv. GTA már mmo lenne (külömböző bandák egy csomó területen, a valódi városokról mintázva) -
#1593 ''a sok víz NEM hátrány'' akart lenni...de Gercia amúgy is megelőzött megelőzött. -
#1592 Az SA-ban lehet majd úszni is, szóval a sok víz hátrány :)
Bár (mint már majdnem mindenki elmondta) a kép fake.... -
#1591 itt ha beleesel ki tudsz úszni:) -
#1590 örülök nemlessz anyi víz mint vc be mert mindig beleesek :( -
#1589 sztem miután végigvitted utána mindentbejárhatsz. -
#1588 fék. -
#1587 Uristen ez bazi nagy, minden ut bejarhato vagy csak a varosok kulon kulon? -
#1586 Aria Giovanni lesz aki terkep bal also sarkan van?:) -
#1585 lehet hgoy ő is az -
#1584 barátnő? akkor tűrnie kell majd az utcalányokat