82991
-
#1863 úccsóá off
akkor is mindíg miattad van!44 rohattá
na gyere ki a gumiba!!!4 -
#1862 Ehh... ahhoz kepest hogy ez egy GTASA forum...! -
#1861 Én 200 üzi óta próbálom befejezni, de mindíg felhozzuk!:)
Sry még 20-adszorra! -
#1860 fejezzétek be plz komolyan... nyissatok egy topicot a gumiban, ott lehet egymást szidni, meg dícsérni, csak ne itt, köszi... -
#1859 Na de...:) -
#1858 Végre idevágó üzi!:) -
#1857 Egyébként ő kezdte a koromat firtatni, és csak arra szólaltam föl!
Egyébként 100 komment után lezártuk a témát, és utána ő jött az offal, szal ezért mondtam, hogy ne basszuk szét jobban a topikot (mert már eléggé szétvan)...
Egyébként a PS2 átiratot csak megemlítettem, szal nem állítom, hogy lesz átirat! -
#1856 amugy nem olyan sok az a 150 ora, a vice city-re 120-at irtak anno, tehat a teljes vegigjatszas ennyire ido (secret package, ugrasok, stb.) nem pedig a sztori mod -
#1855 Mivel háttérkép, nem akartam lekicsinyíteni, de linkelni sem, szal így jött!:) -
#1854 igaz, sry... -
HTB #1853 z0ty :-) -
#1852 te meg mindíg bunkó vagy! úgyhogy!!4444 gondolj 1 kicsit magadba! -
#1851 jaj, ezt most kijavítom, ne b*sszuk szét a topicot ekkora képpel :) -
#1850 az hogy valakinek milyen a logója semmit sem mutat róla
no meg az hogy szét offolja a topikot....
hát figy
te mit csináltál 100 kommenten keresztül ?
megpróbáltad bemesélni a világnak hogy házilag át lehet írni ps2 játékokat gépre + még jópár marhaságot
szal sztem neked sem kéne ugrálni -
#1849 Itt egy háttér, ha kell valakinek:
-
#1848 LOÁL! Az, mindjárt elkezdi megint a műsort fogadjunk!
Bár már ilyenkor lefekteti anyuka!:D -
#1847 Én is gondolkozom rajta!:) -
#1846 Kezeltetni kene magat!
(vagy pedig pedofil! hogy a 14 evesek utan vagyakozik :P) -
#1845 Látom neked a mániád ez a "ki hány éves?" dolog...
Már nem azért mondom, de akindek ilyen logója van, mint neked, ilyen helyesírási hibákat vét, mint te, érdeklődik a korom után, mikor ott van az infómban... az nem lehet 14 évnél öregebb!
És örülnék, ha nem offolnád jobban szét a topikot, nem káromkodnál üzenetenként, és nem kötnél bele minden hozzászólásomba!
HTX, és bye! -
#1844 Mi van itt??? -
#1843 Nemtudom hogy mirol szol ez a topic de nekem GTA:SA-nak tunik nem pedig kulonfele szimulatorokrol tehat plz azt mas temaba!
THX -
#1842 veszek is egyet :) -
#1841 nekem a race driver ketto demojaban pont az tetszett hogy ha nagy gazt adsz akkor kimegy a segge...tudod ettol elethu.. probald ki a juiced demojat.. abbanis a suprat.. na ott nyomjal teli gazt elindulasnal vagy kanyarban.. mennyire nem fog neked tetszeni..pedig az elegge elethu.. -
#1840 Na b*sza meg.. most már nem csak a rendőröktől kell félnem, hanem a skinhead-től is.. áhjhjhj -
#1839 Megtesztet is olvastam abba is azt írták, hogy nem egy akkora szám azzér.. :):)... na hát ti tudjátok.. ezen nem fogok lovagolni.. Én imádom a gt-t... bocs Zaki de ezt is lekellet mégírnom!:D:D -
#1838 Nem tom?!?! Hjaa.. hogy elöbb játszhatok vele?!:D:D:D:D:D
Azzér lehetsz.. veszel egy ps2-t vazz.. nem egy olyan hatalmas drágaság már szvsz.... egy jobb videókártya ára!! -
#1837 Race Driver 2-vel játszottam egy picit.. demo. abbol nem igazán tudtam kiindulni.Azt tudtam, hogy kurvára csúszik a kocsi...
Race Driver 1 számomra árkáde....
Nekem a gt az etalon.. lehet, hogy elfogult gt buzi vagyok?!?!
-
#1836 szted? -
#1835 mér? -
#1834 toca ketto ota nem ismerem a tocacat..azt tudom hogy akkiroban nagyon jo sim gamez volt.. de ha jol tudom a race driver sorozat mar nem olyan jo.. a masodikban allitolag meg ragyurtak a sim re... en kicsit jatszottam mind a kettovel... szerintem a toca 4(race driver 2) realisztikusabb mint a gt... ez a velemeyem..bocs adi... -
#1833 ige, ő lesz ezúttal a főszereplő :)
-
#1832 1ébként most nagyon mérges vagyok rád, mint ps2 tulajra -
#1831 de tényleg... köszi :) -
#1830 Amúgy meg most feka csávóval kell majd futkározni? Vki nem tudja?! -
#1829 Még vmi:
"Minden ízlések és pofonok kérdése, "
Na ezt eltaláltad.. csak azzon buktam ki, hogy olyan dolgokat hasonlítasz össze ami olyan messze van egymástól mint Makó :D Jeruzsálemtől!:)
-
#1828 okxi Zaki!:D:D -
#1827 Mivel ekkora hülyeséget csak egy 14 éves mondhat!! -
#1826 plz ne offoljatok, köszi -
#1825 Okos Tóni szerinted az pontos?!?!?!?! pff.. akkor 14 vagy.. így már értem a hozzáálásod a dolgokhoz! -
#1824 Vannak benne jó dolgok és vannak benne rosszak...
6.5 pontos a 10-ből!!