82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • hen-tes
    úccsóá off
    akkor is mindíg miattad van!44 rohattá
    na gyere ki a gumiba!!!4
  • Extraboy
    Ehh... ahhoz kepest hogy ez egy GTASA forum...!
  • CybR
    Én 200 üzi óta próbálom befejezni, de mindíg felhozzuk!:)
    Sry még 20-adszorra!
  • zaki
    fejezzétek be plz komolyan... nyissatok egy topicot a gumiban, ott lehet egymást szidni, meg dícsérni, csak ne itt, köszi...
  • CybR
    Na de...:)
  • CybR
    Végre idevágó üzi!:)
  • CybR
    Egyébként ő kezdte a koromat firtatni, és csak arra szólaltam föl!
    Egyébként 100 komment után lezártuk a témát, és utána ő jött az offal, szal ezért mondtam, hogy ne basszuk szét jobban a topikot (mert már eléggé szétvan)...
    Egyébként a PS2 átiratot csak megemlítettem, szal nem állítom, hogy lesz átirat!
  • toMpEr
    amugy nem olyan sok az a 150 ora, a vice city-re 120-at irtak anno, tehat a teljes vegigjatszas ennyire ido (secret package, ugrasok, stb.) nem pedig a sztori mod
  • CybR
    Mivel háttérkép, nem akartam lekicsinyíteni, de linkelni sem, szal így jött!:)
  • CybR
    igaz, sry...
  • HTB
    z0ty :-)
  • z0ty #1852
    te meg mindíg bunkó vagy! úgyhogy!!4444 gondolj 1 kicsit magadba!
  • zaki
    jaj, ezt most kijavítom, ne b*sszuk szét a topicot ekkora képpel :)
  • hen-tes
    az hogy valakinek milyen a logója semmit sem mutat róla
    no meg az hogy szét offolja a topikot....
    hát figy
    te mit csináltál 100 kommenten keresztül ?
    megpróbáltad bemesélni a világnak hogy házilag át lehet írni ps2 játékokat gépre + még jópár marhaságot
    szal sztem neked sem kéne ugrálni
  • CybR
    Itt egy háttér, ha kell valakinek:
  • CybR
    LOÁL! Az, mindjárt elkezdi megint a műsort fogadjunk!
    Bár már ilyenkor lefekteti anyuka!:D
  • CybR
    Én is gondolkozom rajta!:)
  • Extraboy
    Kezeltetni kene magat!
    (vagy pedig pedofil! hogy a 14 evesek utan vagyakozik :P)
  • CybR
    Látom neked a mániád ez a "ki hány éves?" dolog...
    Már nem azért mondom, de akindek ilyen logója van, mint neked, ilyen helyesírási hibákat vét, mint te, érdeklődik a korom után, mikor ott van az infómban... az nem lehet 14 évnél öregebb!
    És örülnék, ha nem offolnád jobban szét a topikot, nem káromkodnál üzenetenként, és nem kötnél bele minden hozzászólásomba!
    HTX, és bye!
  • CybR
    Mi van itt???
  • Extraboy
    Nemtudom hogy mirol szol ez a topic de nekem GTA:SA-nak tunik nem pedig kulonfele szimulatorokrol tehat plz azt mas temaba!
    THX
  • zaki
    veszek is egyet :)
  • CSOCSO
    nekem a race driver ketto demojaban pont az tetszett hogy ha nagy gazt adsz akkor kimegy a segge...tudod ettol elethu.. probald ki a juiced demojat.. abbanis a suprat.. na ott nyomjal teli gazt elindulasnal vagy kanyarban.. mennyire nem fog neked tetszeni..pedig az elegge elethu..
  • Adi
    Na b*sza meg.. most már nem csak a rendőröktől kell félnem, hanem a skinhead-től is.. áhjhjhj
  • Adi
    Megtesztet is olvastam abba is azt írták, hogy nem egy akkora szám azzér.. :):)... na hát ti tudjátok.. ezen nem fogok lovagolni.. Én imádom a gt-t... bocs Zaki de ezt is lekellet mégírnom!:D:D
  • Adi
    Nem tom?!?! Hjaa.. hogy elöbb játszhatok vele?!:D:D:D:D:D
    Azzér lehetsz.. veszel egy ps2-t vazz.. nem egy olyan hatalmas drágaság már szvsz.... egy jobb videókártya ára!!
  • Adi
    Race Driver 2-vel játszottam egy picit.. demo. abbol nem igazán tudtam kiindulni.Azt tudtam, hogy kurvára csúszik a kocsi...
    Race Driver 1 számomra árkáde....
    Nekem a gt az etalon.. lehet, hogy elfogult gt buzi vagyok?!?!
  • zaki
    szted?
  • Adi
    mér?
  • CSOCSO
    toca ketto ota nem ismerem a tocacat..azt tudom hogy akkiroban nagyon jo sim gamez volt.. de ha jol tudom a race driver sorozat mar nem olyan jo.. a masodikban allitolag meg ragyurtak a sim re... en kicsit jatszottam mind a kettovel... szerintem a toca 4(race driver 2) realisztikusabb mint a gt... ez a velemeyem..bocs adi...
  • zaki
    ige, ő lesz ezúttal a főszereplő :)

• zaki
    1ébként most nagyon mérges vagyok rád, mint ps2 tulajra
  • zaki
    de tényleg... köszi :)
  • Adi
    Amúgy meg most feka csávóval kell majd futkározni? Vki nem tudja?!
  • Adi
    Még vmi:
    "Minden ízlések és pofonok kérdése, "
    Na ezt eltaláltad.. csak azzon buktam ki, hogy olyan dolgokat hasonlítasz össze ami olyan messze van egymástól mint Makó :D Jeruzsálemtől!:)
  • Adi
    okxi Zaki!:D:D
  • Adi
    Mivel ekkora hülyeséget csak egy 14 éves mondhat!!
  • zaki
    plz ne offoljatok, köszi
  • Adi
    Okos Tóni szerinted az pontos?!?!?!?! pff.. akkor 14 vagy.. így már értem a hozzáálásod a dolgokhoz!
  • Adi
    Vannak benne jó dolgok és vannak benne rosszak...
    6.5 pontos a 10-ből!!