82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • The Hedgehog
    eh! kira! újabb apróságok melyek nagyot dobnak a hangulaton! a min. 150 óra tiszta játékidő sem semmi. Hát még ha hozzávesszük, hogy mennyit lébecolunk a küldetések helyett a városokban :D Megalománia rulez!
  • zaki
    Az olasz PSM és PS2 magazin legújabb számában állnak információk a San Andreas-ról. Íme:

# A Rockstar programozói szerint a végleges változatban tetoválásokat tetethetünk Carl-ra
    # Minden járókelőnek saját agya van, melyek reagálnak a környezeti változásokra
    # A készítők szerint a játékot a leggyorsabb GTA fanok is minimum 150 óra alatt vihetik végig

A többi infó, amit írnak, már ki van jelentve, és GYUFo kolléga már kiírta.

ingo: GTA Online
  • zaki
    ja, május
  • cSuwwi
    Ha a GTA3 és a Vice City PS2 utáni PC-s megjelenését nézzük, akkor cca. fél év.
  • z0ty #1539
    kiváncsi vok mennyi az a "kicsi" :\
  • The Hedgehog
    félreérthető vagy! PC verzió BIZTOS lesz... csak ugye "kicsit" később és egyelőre nincsenek infók róla!
  • cSuwwi
    jaja, csak egyféle PS2-es van.
    abban egy ~300MHz-es proci van, ezért néz ki kicsit csúnyácskán a gta3 és a vice city is PS2-re, a PC-hez viszonyítva
  • z0ty #1536
    nem komolyan kérdeztem.
  • fhsasa
    hja nemtudtam, nem figyelgettem mostanában a topicot.
    hátt ez nagyszívás lenne
  • Extraboy
    Nemtudom en nem vagyok egy nagy konzolos de van egy ps2-om es en ugy tudom hogy abbol egy fajta van mert ez egy kulon kidolgozott platform. (de lehet hogy nincs igazam :D)
  • z0ty #1533
    mekkora a ps2 gépigénye? :\
  • Ramore
    mekkora a PS2-esnél a gépigénye?
  • z0ty #1531
    ja jó tudni :|
  • Pyx #1530
    ps2
  • zaki
    rossz a kérdés, mert pc-s változatról egyelőre szó sincs :P
  • fhsasa
    boccs nem akarok visszaolvasni, sorry :)
    gépigény van? mármint közölték a gépigényét?:)
  • z0ty #1527
    de ezt inkább privibe mert ez nem az a topik :D
  • z0ty #1526
    de cs zek
  • Extraboy
    z0ty te nem CS-zel? mert akkor ismerlek :)
  • z0ty #1524
    úgyvárommá:|
  • Extraboy
    Tuti ki fog jonni mert nem fognak elszalasztani ekkora penznyereseget ebben biztosak lehettek!
  • cSuwwi
    kijön, ne aggódj.
    valószínűleg egy kétrétegű (vagy kétoldalú) dvdn lesz, a méretét ismerve.
    vagy ha követik az UT statégiáját, akkor kiadják vagy 15 cdn is...
  • TwiceR
    csaumi - MIKOR ADJÁK KI?
  • hen-tes
    pffff
    biztos hogy lesz zene, ez miatt egyáltalán nem aggódom
    egyedül az miatt hogy kijön-e pcre és hogy mekkora lesz ha kijön :(((((((((((((((((((((((
  • zaki
    jaja, hát remélem neked lesz igazad
  • dav
    Ja, az király lenne, meg felakasztani a bringa kormányára, aztán hadd szóljon :)
  • hen-tes
    és ez mind ki is fog jönni pcre ? :(((
    kezdek aggódni :(((((
  • cSuwwi
    de ha emléxel, a VC-ben sem lőtték le előre az összes zenét, csak párat mondtak. Itt is biztosan ez van.
  • cSuwwi
    Az lenne az igazi, ha az utcán lehetne sétálni a vállunkon a 2 kazettás magnóval... :)
  • dav
    Jönnek majd videók is biztosan. De már a képek és az elhullajtott infomorzsák is jelentősen emelik a pulzusszámot, és szerintem Rockstar-ék nem akarják infarktusba hajszolni a rajongókat, ezért adagolják olyan óvatosan a dolgokat :)
  • dav
    Vazzeg, ez már sok... :)

Én általában baromi pesszimista vagyok, és csak legyintek a marketing szövegekre. De a Rockstar kivétel, ők a Vice City-vel bebizonyították, hogy képesek felülmúlni önmagukat, és nem csak újabb rókabőrt akarnak lehúzni. És nagyon úgy látszik, hogy a San Andreas-sal is ez lesz a helyzet. Zseniális lesz ez a játék! :)

Egyébként eszméletlenül menő a két csávó, ahogy bmx-el nyomulnak egymás mellett :) Asszem én is sokat fogok kerekezni a játékban :) Vajon a bmx-en lehet majd rádiót hallgatni? Nem valószínű, pedig jó lenne, ahhoz a bringás képhez például nagyon passzolna a Bad Boys, Bad Boys... :)
  • zaki
    ennyi? VC-ben sokkal nagyobb volt a lista
  • zaki
    jó, az alsó képen csak rá kell pillantani a bal alsó sarkoban lévő képre... ez volt az a kb fél évvel ezelőtti fake kép, amit egy villamosról csináltak SF utcáin... nekem ennyi elég, kösz :P
  • cSuwwi
    a rock és a rap csatorna elég jónak tűnik (bár a fugees talán mégsem kéne)
  • hen-tes
    remélem hogy fake, mert ez így elég gyatra D:
  • hen-tes
    rock adó már most tetszik :D:D
  • M@TriX

• M@TriX
    Bocs ha bvoltak:

• M@TriX
    loehet fake-ek vagy ennyire béna aki készítette ;)
  • M@TriX
    Nem tudom volt-e. Lehet fake-ek: