82991
-
#1543 eh! kira! újabb apróságok melyek nagyot dobnak a hangulaton! a min. 150 óra tiszta játékidő sem semmi. Hát még ha hozzávesszük, hogy mennyit lébecolunk a küldetések helyett a városokban :D Megalománia rulez! -
#1542 Az olasz PSM és PS2 magazin legújabb számában állnak információk a San Andreas-ról. Íme:
# A Rockstar programozói szerint a végleges változatban tetoválásokat tetethetünk Carl-ra
# Minden járókelőnek saját agya van, melyek reagálnak a környezeti változásokra
# A készítők szerint a játékot a leggyorsabb GTA fanok is minimum 150 óra alatt vihetik végig
A többi infó, amit írnak, már ki van jelentve, és GYUFo kolléga már kiírta.
ingo: GTA Online -
#1541 ja, május -
#1540 Ha a GTA3 és a Vice City PS2 utáni PC-s megjelenését nézzük, akkor cca. fél év. -
#1539 kiváncsi vok mennyi az a "kicsi" :\ -
#1538 félreérthető vagy! PC verzió BIZTOS lesz... csak ugye "kicsit" később és egyelőre nincsenek infók róla! -
#1537 jaja, csak egyféle PS2-es van.
abban egy ~300MHz-es proci van, ezért néz ki kicsit csúnyácskán a gta3 és a vice city is PS2-re, a PC-hez viszonyítva -
#1536 nem komolyan kérdeztem. -
#1535 hja nemtudtam, nem figyelgettem mostanában a topicot.
hátt ez nagyszívás lenne -
#1534 Nemtudom en nem vagyok egy nagy konzolos de van egy ps2-om es en ugy tudom hogy abbol egy fajta van mert ez egy kulon kidolgozott platform. (de lehet hogy nincs igazam :D) -
#1533 mekkora a ps2 gépigénye? :\ -
#1532 mekkora a PS2-esnél a gépigénye? -
#1531 ja jó tudni :| -
#1530 ps2 -
#1529 rossz a kérdés, mert pc-s változatról egyelőre szó sincs :P -
#1528 boccs nem akarok visszaolvasni, sorry :)
gépigény van? mármint közölték a gépigényét?:) -
#1527 de ezt inkább privibe mert ez nem az a topik :D -
#1526 de cs zek -
#1525 z0ty te nem CS-zel? mert akkor ismerlek :) -
#1524 úgyvárommá:| -
#1523 Tuti ki fog jonni mert nem fognak elszalasztani ekkora penznyereseget ebben biztosak lehettek! -
#1522 kijön, ne aggódj.
valószínűleg egy kétrétegű (vagy kétoldalú) dvdn lesz, a méretét ismerve.
vagy ha követik az UT statégiáját, akkor kiadják vagy 15 cdn is... -
TwiceR #1521 csaumi - MIKOR ADJÁK KI? -
#1520 pffff
biztos hogy lesz zene, ez miatt egyáltalán nem aggódom
egyedül az miatt hogy kijön-e pcre és hogy mekkora lesz ha kijön :((((((((((((((((((((((( -
#1519 jaja, hát remélem neked lesz igazad -
dav #1518 Ja, az király lenne, meg felakasztani a bringa kormányára, aztán hadd szóljon :) -
#1517 és ez mind ki is fog jönni pcre ? :(((
kezdek aggódni :((((( -
#1516 de ha emléxel, a VC-ben sem lőtték le előre az összes zenét, csak párat mondtak. Itt is biztosan ez van. -
#1515 Az lenne az igazi, ha az utcán lehetne sétálni a vállunkon a 2 kazettás magnóval... :) -
dav #1514 Jönnek majd videók is biztosan. De már a képek és az elhullajtott infomorzsák is jelentősen emelik a pulzusszámot, és szerintem Rockstar-ék nem akarják infarktusba hajszolni a rajongókat, ezért adagolják olyan óvatosan a dolgokat :) -
dav #1513 Vazzeg, ez már sok... :)
Én általában baromi pesszimista vagyok, és csak legyintek a marketing szövegekre. De a Rockstar kivétel, ők a Vice City-vel bebizonyították, hogy képesek felülmúlni önmagukat, és nem csak újabb rókabőrt akarnak lehúzni. És nagyon úgy látszik, hogy a San Andreas-sal is ez lesz a helyzet. Zseniális lesz ez a játék! :)
Egyébként eszméletlenül menő a két csávó, ahogy bmx-el nyomulnak egymás mellett :) Asszem én is sokat fogok kerekezni a játékban :) Vajon a bmx-en lehet majd rádiót hallgatni? Nem valószínű, pedig jó lenne, ahhoz a bringás képhez például nagyon passzolna a Bad Boys, Bad Boys... :) -
#1512 ennyi? VC-ben sokkal nagyobb volt a lista -
#1511 jó, az alsó képen csak rá kell pillantani a bal alsó sarkoban lévő képre... ez volt az a kb fél évvel ezelőtti fake kép, amit egy villamosról csináltak SF utcáin... nekem ennyi elég, kösz :P -
#1510 a rock és a rap csatorna elég jónak tűnik (bár a fugees talán mégsem kéne) -
#1509 remélem hogy fake, mert ez így elég gyatra D: -
#1508 rock adó már most tetszik :D:D -
-
#1506 Bocs ha bvoltak:
-
#1505 loehet fake-ek vagy ennyire béna aki készítette ;) -
#1504 Nem tudom volt-e. Lehet fake-ek: