82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • Johnyy
    Lehetéesz azt, ha mással nem valami utángyártott unofical progival
  • DJ RX7
    lehetlesz
  • DJ RX7
    ésha nem lehetéesz embert gyártani?
  • Johnyy
    Ja de azzal még úgy se mentünk, lehet hogy gyorsan fut vagy van neki rejtett skilje
  • Johnyy
    Lesz ott tenger , csak az a kérdés hogy miből. Mindenki gyárt magának ari kis szkineket és ultrakáoszt csinálunk ott ahol csak tudunk
  • DJ RX7
    ja meg az a szar hogy egy niggerrel kellesz majd mászkálni.
  • CybR
    Az a gyanús nekem is!:)
    Egyébként elég érdekes lenne a multi, hogy a sok nigger futkorászik!:D
  • DJ RX7
    ja hehe
  • zaki
    szvsz nem tűnik rossznak így elsőre ez a térkép, de ha ez valóban így nézni ki, és nem fake a kép, akkor elég gáz, hogy nem lesz tenger (vagy óceán)
  • Johnyy
    oh my god ,, nemá most akó má tehenproducerek is leszünk ,! heh majd konbányal meg traktorral ügyesen trapézokra szeljük a szembeforgalmat
  • DJ RX7
    hameg nem lesz pcés verzió akkó karácsonyra kérek a ps2.
  • zaki
    ja, ezt elfelejtettem:

info: hardwired
  • zaki
  • zaki
  • zaki
    GTASA: Leleplezés
    Dixie Flatline, 13:44 - Játék: Versenyautós - (2 komment)
    (gtagaming) A gtagaming ezúttal a német ScreenFun magazin cikkéből nyert ki újabb San Andreas információkat és képeket. A három nagyváros mellett tizenkét kisebb községben is megzavarhatjuk a békésen legelésző tehenek mindennapjait a kabátunk alá rejtett, majd szemérmetlenül előrántott kézikamera segítségével.

A leleplező felvételeket ezt követően eljuttathatjuk megbízónknak, aki látva a silány minőségű takarmányt, azonnali import tilalmat fog elrendelni, hogy jól felverje az árakat, eltüntesse az engedetlen gazdákat a következő aratáskor, ezzel biztosítva a szigorú tehénke minőségi normának való megfelelést.
  • zaki
    NINCS SEMMI HÍR A PC-S VERZIÓRÓL. ki fogom írni a banner alá óriási hatalmas betűkkel, hogy nehogy megkérdezze valaki mégegyszer, hogy "mikor jelenik meg pécéreeee?"
  • Johnyy
    December a pc-s ver?
  • zaki
    október 18-án jön a játék, nem decemberben
  • DJ RX7
    én már nem birom ki decemberig, ha meg lesz béta akkó tuti hogy leszedem.
  • zaki
    "fellel"

az felel
  • DJ RX7
    A játék poénjaiért mint már írtuk, 6 külön ember fellel. Ennek köszönhetően sok poénos járművet, feladatot és embert találunk majd meg a játékban.

A három nagy városon kívül, 12 falu is megtalálható lesz a játékban. Mint például Angel Pine és Dillamore.
  • zaki
    nem lesz benne...
  • zaki
    ha kiszivárgott volna a béta, azt hiszed nem erről írkálnának végig az oldalak? :)
  • Garcia
    multi biztosan nem lesz benne
  • CybR
    Gratula!
    Egyszer mindenki lesz, vagy volt annyi, szal nem szabad senkit elítélni a koráért!:)
    Na de maradjunk a GTA-nál kérem!:)
  • tigeroo
    én 14 leszek!!
  • CybR
    Bakker, ma nézetm képeket a GTASA-ról, de olyan ideges lettem, hogy nem jelent még meg!:(((
    Télleg, lesz benne multi?
  • CybR
    Sajnos!:(
  • Adi
  • Johnyy
    Nincs beta tuti
  • CybR
    Na hali!
    Letöltöttem az 1.39Gigás rar-t az eDonkey-ról, ami GTASA-nak van álcázva, de persze nem az volt!:(
    Én feladom...már én is azt vallom, hogy még nincs béta, mert elhíresztelték volna világszerte, ha lenne!

Adi:
    ok, a logódban csak az volt a fura, hogy el van nyújtva, egyébként semmi bajom vele!:)
    én is régen elmúltam 14, sőt lassan a 18-tól rétegbe fogok esni, csak ""kissé"" gyerekes vagyok a fórumban, mert itt lazulok!:D
    Én a billentyű miatt írok néha rosszul...
    Na byez, és GTA rulz!
  • DJ RX7
    láttátok ezen a honlapon az új képeket?
  • zaki
    és most már ne offoljatok többet, mert ki fogom törölni az üzeneteket. mér 3X szóltam hogy plz fejezzétek be, erre midnig elkezdi vmelyik, és kezdődik előlről avita. nyissatok egy topicot a gumiban, ott flémeljetek, ne itt
  • zaki
    Dr. Dre és Snoop a GTASA-ban
    Dixie Flatline, 23:46 - Játék: Érdekesség - (2 komment)
    A C&VG által a napokban közzétett GTA: San Andreas számlista csupán egy magazin kívánságlistája volt. A GTAgaming emberei azonban új infókat találtak a Death Row Records honlapján:

Autólopás, gengtagok toborzása és drogüzletek lebonyolításakor három számunkat játszák majd a Grand Theft Auto: San Andreas c. játékban: "Let Me Ride" (Dr. Dre), "Nuthin' But A G Thang" (Snoop Dogg) és "Gin & Juice".

Info: Hardwired
  • Adi
    Kérdés:
    Milyet?!
    És hol?!
  • Adi
    Egy olyan khm-khm vagy, hogy nem tudod egy logóba mi van akkor szerintem ne kössél bele...
    tehát 14 vagy:D:D!!14-18-ig... én egy 14-et tippelek.. de hagyjuk a témát..
    Elárumolom neked kettönk közt, hogy elmúltam már 14 és a helyesírási hibáknak más háttere van mint, hogy hány éves vagyok!!
  • gercse
    imádok offot olvasni :)
    azt hittem valami nagy hír volt vagy nem tom mi mert annyi üzenetet írtatok és semmi,csak off

ON
  • tigeroo
    104 új üzenet...ez mi ha nem off?:)
  • Extraboy
    Na akkor sztem nyissatok egy "offoljuk a GTASA-t" cimu szobat plz de ne itt csinaljatok mert mer igyis szarra offoltatok a temat... szal megkoszonnem ha nem itt offolnatok!!!
  • CybR
    Haggyá'!
    Nám!