82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • Extraboy
    Jovanna :))))
  • Kit--Kat
    jóhát ezzel nem vitatkozom mert szerintem is
  • Adi
    LAssú?! Én száguldozok vele baszod!!!!!!
    Olyanokat ugratok! Ilyen hídakról vazz!
    Tanulj meg biciklizni!
    Nem tanultad meg az első üldözős missióba?!?! Nyomkod gyorsan az X-et!!!!!!!!
    Őőőő kosarazni ott tudsz ahol a fiuk kosaraztak ott a házadtól nem messze! Nem rémlik: c'mon bro, hey hey bro!:D
  • Xian
    HI

Amit le lehet szedni at ntsc dvd verzio nem?
    Mukodik ez rendesen?
  • REAL_CIÁN
    Megölné a GTA-k hangulatát, ha örökösen a szabályokra kellene figyelni, ez a játék a száguldásról (is) szól.
  • Kit--Kat
    ebben tévedsz, ha volt zsernyák a közelben rádakaszkodott, ha pirpspn metél át, sőt akkor is ha koccantál vagy szembeforgalomba mentél.
  • REAL_CIÁN
    Ja, eszméletlen trükköket lehet BMXel nyomni, tiszta Dave Mirra.
  • REAL_CIÁN
    Na, több óra játék után visszavonnék pár dolgot.
    Az autók csúszkálása normális, csak elötte 50 órát nyomtam a Burnout3-al és teljesen arra állt rá a kezem. Direkt betettem a VC-t próbának és hasonlóak az autók, minden oké. Ennyit számít, ha elötte egy más stílusú autós gaméval mész.
    A grafika hasonló, pár klassz effekttel több van, de ne felejtsük el, hogy a terület sokkal nagyobb.
  • joe69
    mafia-ban is atmehettel a piroson buntetlenul, csak a sebesseget figyelte a gep.
    szvsz a piroson valo athajtast nehez lenne belerakni a jatekba, masreszt nincs is ra szukseg:ha te ugy akarsz jatszani, akkor megallsz a pirosnal, szived joga
  • Kit--Kat
    igen-igen nem szabad összekeverni, sokaknak nem is jött be, hogy nem lehetett benne száguldozni.
  • cSuwwi
    A GTA arcade játék volt mindigis, nem emléxem, hogy valahais lettek volna közlekedési szabályok.

A Mafia talán-talán szimuláció volt, jóval közelebb állt a valós élethez - pl. közlekedési szabályok - mint a GTA, szvsz.
  • balintka
    Képeket pls....
  • Extraboy
    Amugy az ejszakai betörés nagyon poen :DDD,az egyik kuldetes errol szol
  • Hmuda
    Akkor még mindig csak azok a kihágások, hogy nekimész a zsarunak, elütsz egy gyalogost-zsarut és lősz a fegyvereddel? Elég gázos.
  • Extraboy
    Nem, csak ne nagyon ütközz velük
  • Hmuda
    Két új hivatalos múvi a gamespoton.

LINK
  • Hmuda
    Ja és ami nekem jelenleg a legfontosabb: be kell tartani a szabályokat közlekedésben vagy még minidg szarnak arra a zsaruk, ha 200-al áthajtasz a piroson?
  • eightmiles
    és rongybabás cucc van benne?
  • Extraboy
    Sztem bicikli szar, mert lassu mint a reumas tetű! Kosarazni hol lehet mert en meg nem talaltam meg? meg van meg egy los santosi ezdzoterem! Az hol van? mert en nem lattam a terkepen. [lehet hogy veletlen nem vettem eszre]
  • Adi
    Ne nyomd monitor.. szar! Nem mossa a képet én úgy tom!
  • Adi
    A biciklizés kurva jóó még gyerekek.. megkosarazni is fasza dolog!:)
    Eszméletlen jóó... jaaahh és nem baj, hogy néger a csávó! Sőőőőtt szinte őő is kell!
  • JohnnySmith
    Nemtom szerintem tudnia kell de biztos felvilágosítanak az üzletben.
  • KG21
    hmm, nekem sajna csak TV-out van a videókártyámon. TV-tuner kártyák nem tudják véletlenül ezt a VIVO-t? Mert ha igen, akkor veszek egy olyat, de új VGA nem kell.
  • Hmuda
    Nincs vmi más hely? Nekem ez jöny be:

San Andreas Clips Leaked video

Traffic 21.10.2004: 11521,69 MB!!! - Video moved.
    Come to: #SanAndreas @ irc.quakenet.org you might get it from someone...

• Kit--Kat
    jó, mondjuk holnapdélutánnal it mindenki kiegyezne:)
  • JohnnySmith
    Eggyértlemű :) (valahogy megpróbálom még nem csináltam)
  • JohnnySmith
    Kicsit OFF ezért bocsánat előre is:
    A vinyós megoldás érdekelne (ps2be) ha tud valaki segíteni azt megköszönném.
  • Hentes Bill #6091
    akkor majd plz tedd is meg, sok embernek okoznál vele örömöt
  • JohnnySmith
    A hang meg a hangkártyába van kötve. Tehát tudok movit is csinálni a GTA-ról hangal eggyüt.
  • Hentes Bill #6089
    hát eléggé tréa minősége, sok mindent nem leeht kivenni belőle. de jó a mozgáas Carlnak, kb ennyit tudtam meg :P
  • JohnnySmith
    A VIVO-s kártyákhoz adnak egy sépci kábelt aminek a végein van s-video IN meg OUT értelemszerűen a ps2 s-video részét az in-be dugom és kész. A többi a szoftver része ahol pl állíthatóm az ntsc-re vagy pal-ra(szintén a kártyához adják).
  • Kit--Kat
    ez benne a poén, a haverod se fizet, ha elviszel neki 1 CD-t, családon belül minden ingyen van:D
  • JohnnySmith
    Nézz körül neten amihez odaírták hogy VIVO az tudja amit kell :)

• Extraboy
    Amugy sztem a legidegesitobb idaig a jatekban hogy az elso missziokat (kb 10) majdnem ingyen csinalod (10/7 ingyen) amolyan barati szivessegkent es igy alig van penz az elejen.
  • Hentes Bill #6084
    ne mtudom, de biztos sokkal szebb képe van a játékoknak :)
  • Hentes Bill #6083
    júj de jó, már töltöm is, nagyon kíváncsi vagyok rá, köszi
  • Extraboy
    Hogy lehet monitoron nyomni?
  • KG21
    mennyibe kerül egy olyan kártya?
  • JohnnySmith
    Én is csinálok képeket holnap. (kb5-6 óra mire lejön) (nekem kicsit egyszerübb mert vivo-s kártyám van és egyébként is minden ps2-s gamet monitoron nyomom)
  • toMpEr
    anöfisöl gamelay video