82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • Adi
    :PPPP
  • Adi
    40ezer ft ma már egy ps2!
  • chain design
    Te meg ne osszad az eszem,hanem jáccá vazzeeeeee :-PPP
  • Hmuda
    Hm, mindegyik tunuinggarázsban bent van minden tuning, vagy el kell menni más helyekre is, hogy totál maxosra tuningold a verdát?
  • Adi
    :) gondolj bele ha nálam gyonsz!:D
    te most komolyan: kezd el a kibaszott küldiket: egyszer addig úgyse nyílnak meg a dolgok a másik, hogy a gép megmutat neked mindt!
  • chain design
    igen emulátort,ehhh vazze....nem vagyok apuci gazdag csemetéje!!!!!
  • Adi
    TE meg fogd már fel, hogy nincs müdödő emulátor.. ha elindul akkor is 1 v. 2 fps-sel viszi neked a game-t és szögletesen látsz mindent!
    Ennyi!
    Ne próbálkozál inkább vegyél egy ps2-őt!
    Amennyit ülsz a gép elött és szendvedsz addig ha elugranál vmi kis melót bevállalni lenne egy ps2-őd! Ilyen egyszerű!:D
  • vki
    Kösz a választ, főleg a finom fogalmazásért. Olyan rendes vagy. Nemértem miért nem mentél papnak.
  • Adi
    Játszál már küldetéseket bazd + és mindenre rájössz a faszomat már!
  • eightmiles
    emulátort? ehhh...
  • chain design
    Kérek valakit segítsen!!!!
    Már majdnem elindítottam az emulátort de ezt írja ki :

CDVDbin Msg
    Warning : Truncated!

mit csináljak vele????
    Help pleeeezeeee!!!!!
  • vki
    Még egy kéréds. Az első szigeten van tuninggarázs? ha van hol?
  • vki
    Nem tudtok boot CD A PSX2-HÖZ HA IGEN HOL LEHET LETÖLTENI KÉRLEK SEGITSETEK?????????????????
  • Adi
    Fhuuu bzd+!
    CSAK A LOWRIDEREL LEHET.. kis gondolkodás után rájössz, hogy van olyan lowrider amibe nincs hidraulika. Erre két megoldás van: vagy szerzel(lopsz) egy olyat amibe van, vagy csak egyszerűen elmész egy autótunningba és teszel bele 2000$ értékbe asszem egy hidraulikát.. asszem 2000$!:D
  • Adi
    Jobb analogot kérlek szépen a ps2 joyon találsz..
  • vki
    Mindegyik autóval lehet?
  • Adi
    Na amúgy nem tom mennyien tudjátok DE: van egy olyan opció a térképen(én gyakram használom a kis save helyemre), hogy target: na ez azt takarja, hogy ahol megnyomod a kört ott egy piros pont lesz. Kilépsz a game-be és ott mutatja, hogy mit hol jelöltél meg. Miért jó ez?!
    Azzér, mert ha pl.: egy épülethez(én jelen esetbe mint fentebb említettem a save ponthoz használom, hogy gyorsabban oda találjak) szeretnél eljutni csak kijelölöd az épületett és nem kell nézegetned a térképet hanem csak kijelölöd és a kis radaron láttod merre kell menned!!
    Én ezt nem fedeztem fel a régi GTA-kba.. bár lehet ez csak nekem új!?:)
  • vki
    igen. De hol találok olyat, vagy vmi autótípushoz van kötve?
  • eightmiles
    igen, én is erre gondoltam :D
  • Adi
    Fhuu ecséém!!
    Megfogod azt a kurva joyt: R3-mal emeled, L3-mal ugratatod, és a jobb joyal ide oda pakolod amelyik irányt megadod neki!
  • eightmiles
    uhh... most belezavarodtam. a lowriderekre gondoltál, nem?
  • Alien
    "de csak kibírom ájusig "

Én nem bírom ki
  • Garcia
    folyamatosan olvasgatom a topicot már alig várom, de csak kibírom ájusig :D

nagyon tetszenek a videók, és egyre jobban várom a game-t...

a dodosból azt vettem észre, hogy tényleg marhanagy a terület... és végre ha lezuhan a repülő egyből robban egy óriásit.. meg a bmx-ezés nagyonkirály....:D
  • vki
    Mi? A bekapcsolás, vagy az irányítás. Mert az irányítás másik joy-jal kell.
  • eightmiles
    talán a jobb analóggal? legalábbis a régebbi gta-kban így volt
  • Adi
    Buvárkodhatsz is! :) CSinádl azt, hogy leugrasz vmivel egy szakadékről!:) COOL!
  • Adi
    ÉS a másik mikor dörög az ég akkor is berezeg a joy!:)
  • vki
    Az egyik kep(46).jpg, a másik meg kep(47)
    .jpg Sajna nem tudok linkelni ide.
  • vki
    A kép nem a legjobb minőség,mert telefonnal lett csinálva.
  • Hentes Bill #6889
    ha van még hely felőlem...

hentesbill a pass, és a felhasználónév is :)
  • vki
    Hogy lehet autót "táncoltatni"?
  • vki
    ha valakit érdekel, felrakok pár képet hentesbill ftp-jére, arról, hogy hol lehet player2-nek is játszani. Persze ha Hentes Bill is beleegyezik.
  • hykao #6886
    Ha komolyan gondoljátok a fordítás dolgot, szerencsére van már pár olyan emberke fordítói berkekben, akik képesek editort barkácsolni mindenféle szövegfájlhoz!

Első körben a "Játékmagyarításról tudtok-e?" topikban feldobnám a kérdést/kérést egy editorhoz.

Na?
  • Amse
    Én reggel olvastam végig 770-et.=o)
    Nem olvastam még.
  • Extraboy
    Noh valahol meg lattam, hogy a GTA III-bol vissza fog terni egy csaj! Nemtudom, hogy mar irtatok-e (600 valamennyi uj uzenet) de o Catalina!
  • Kit--Kat
    áhháá így már világos:)
  • Sephi
    Vagy pl az hogy meg kell verni a masik bandat es kapol Respect!
  • Kit--Kat
    mi??
    dobj be három triplát 4 dobásból, különben nem kapsz küldetést ?:P
  • KG21
    Na nembaj az is valami :/ Remélem azért van néhány kosaras átvezető videó, bár ha valami misszió is kapcsolódna ehhez, az lett volna az igazi!
  • Kit--Kat
    hmmm az cirka 800000+attól függően mennyire vagy nagyvonalú a csippeltetés 200000FT :D
    csak 1 millát vesztessz a 80van ból, marad 1 tágas villára meg mondjuk 1 jó Alfára:)