82991
-
#6918 :PPPP -
#6917 40ezer ft ma már egy ps2! -
chain design #6916 Te meg ne osszad az eszem,hanem jáccá vazzeeeeee :-PPP -
#6915 Hm, mindegyik tunuinggarázsban bent van minden tuning, vagy el kell menni más helyekre is, hogy totál maxosra tuningold a verdát? -
#6914 :) gondolj bele ha nálam gyonsz!:D
te most komolyan: kezd el a kibaszott küldiket: egyszer addig úgyse nyílnak meg a dolgok a másik, hogy a gép megmutat neked mindt! -
chain design #6913 igen emulátort,ehhh vazze....nem vagyok apuci gazdag csemetéje!!!!! -
#6912 TE meg fogd már fel, hogy nincs müdödő emulátor.. ha elindul akkor is 1 v. 2 fps-sel viszi neked a game-t és szögletesen látsz mindent!
Ennyi!
Ne próbálkozál inkább vegyél egy ps2-őt!
Amennyit ülsz a gép elött és szendvedsz addig ha elugranál vmi kis melót bevállalni lenne egy ps2-őd! Ilyen egyszerű!:D -
#6911 Kösz a választ, főleg a finom fogalmazásért. Olyan rendes vagy. Nemértem miért nem mentél papnak. -
#6910 Játszál már küldetéseket bazd + és mindenre rájössz a faszomat már! -
#6909 emulátort? ehhh... -
chain design #6908 Kérek valakit segítsen!!!!
Már majdnem elindítottam az emulátort de ezt írja ki :
CDVDbin Msg
Warning : Truncated!
mit csináljak vele????
Help pleeeezeeee!!!!! -
#6907 Még egy kéréds. Az első szigeten van tuninggarázs? ha van hol? -
#6906 Nem tudtok boot CD A PSX2-HÖZ HA IGEN HOL LEHET LETÖLTENI KÉRLEK SEGITSETEK?????????????????
-
#6905 Fhuuu bzd+!
CSAK A LOWRIDEREL LEHET.. kis gondolkodás után rájössz, hogy van olyan lowrider amibe nincs hidraulika. Erre két megoldás van: vagy szerzel(lopsz) egy olyat amibe van, vagy csak egyszerűen elmész egy autótunningba és teszel bele 2000$ értékbe asszem egy hidraulikát.. asszem 2000$!:D -
#6904 Jobb analogot kérlek szépen a ps2 joyon találsz.. -
#6903 Mindegyik autóval lehet?
-
#6902 Na amúgy nem tom mennyien tudjátok DE: van egy olyan opció a térképen(én gyakram használom a kis save helyemre), hogy target: na ez azt takarja, hogy ahol megnyomod a kört ott egy piros pont lesz. Kilépsz a game-be és ott mutatja, hogy mit hol jelöltél meg. Miért jó ez?!
Azzér, mert ha pl.: egy épülethez(én jelen esetbe mint fentebb említettem a save ponthoz használom, hogy gyorsabban oda találjak) szeretnél eljutni csak kijelölöd az épületett és nem kell nézegetned a térképet hanem csak kijelölöd és a kis radaron láttod merre kell menned!!
Én ezt nem fedeztem fel a régi GTA-kba.. bár lehet ez csak nekem új!?:) -
#6901 igen. De hol találok olyat, vagy vmi autótípushoz van kötve?
-
#6900 igen, én is erre gondoltam :D -
#6899 Fhuu ecséém!!
Megfogod azt a kurva joyt: R3-mal emeled, L3-mal ugratatod, és a jobb joyal ide oda pakolod amelyik irányt megadod neki! -
#6898 uhh... most belezavarodtam. a lowriderekre gondoltál, nem? -
#6897 "de csak kibírom ájusig "
Én nem bírom ki -
#6896 folyamatosan olvasgatom a topicot már alig várom, de csak kibírom ájusig :D
nagyon tetszenek a videók, és egyre jobban várom a game-t...
a dodosból azt vettem észre, hogy tényleg marhanagy a terület... és végre ha lezuhan a repülő egyből robban egy óriásit.. meg a bmx-ezés nagyonkirály....:D -
#6895 Mi? A bekapcsolás, vagy az irányítás. Mert az irányítás másik joy-jal kell. -
#6894 talán a jobb analóggal? legalábbis a régebbi gta-kban így volt -
#6893 Buvárkodhatsz is! :) CSinádl azt, hogy leugrasz vmivel egy szakadékről!:) COOL! -
#6892 ÉS a másik mikor dörög az ég akkor is berezeg a joy!:) -
#6891 Az egyik kep(46).jpg, a másik meg kep(47)
.jpg Sajna nem tudok linkelni ide. -
#6890 A kép nem a legjobb minőség,mert telefonnal lett csinálva. -
#6889 ha van még hely felőlem...
hentesbill a pass, és a felhasználónév is :) -
#6888 Hogy lehet autót "táncoltatni"?
-
#6887 ha valakit érdekel, felrakok pár képet hentesbill ftp-jére, arról, hogy hol lehet player2-nek is játszani. Persze ha Hentes Bill is beleegyezik. -
#6886 Ha komolyan gondoljátok a fordítás dolgot, szerencsére van már pár olyan emberke fordítói berkekben, akik képesek editort barkácsolni mindenféle szövegfájlhoz!
Első körben a "Játékmagyarításról tudtok-e?" topikban feldobnám a kérdést/kérést egy editorhoz.
Na? -
#6885 Én reggel olvastam végig 770-et.=o)
Nem olvastam még. -
#6884 Noh valahol meg lattam, hogy a GTA III-bol vissza fog terni egy csaj! Nemtudom, hogy mar irtatok-e (600 valamennyi uj uzenet) de o Catalina! -
#6883 áhháá így már világos:) -
#6882 Vagy pl az hogy meg kell verni a masik bandat es kapol Respect! -
#6881 mi??
dobj be három triplát 4 dobásból, különben nem kapsz küldetést ?:P -
#6880 Na nembaj az is valami :/ Remélem azért van néhány kosaras átvezető videó, bár ha valami misszió is kapcsolódna ehhez, az lett volna az igazi! -
#6879 hmmm az cirka 800000+attól függően mennyire vagy nagyvonalú a csippeltetés 200000FT :D
csak 1 millát vesztessz a 80van ból, marad 1 tágas villára meg mondjuk 1 jó Alfára:)