82991
-
#7078 Megcsomóan vannak akik nem tudnak biliárdozni.. Csak azt tudják róla, hogy elkell tenni a golyókat. PL.: gondolj azokra akik nem tudják ugráltatni a kocsit!:D:D:D:D (vicc) -
#7077 sztem nem akartak ezzel variálni! -
#7076 lol :DDDDDDDDDDDD -
#7075 R1, R2, L1, X, left, down, right, up, left, down, right, up -
#7074 bugos a biliard... a feketet barhova el lehet rakni... -
#7073 Lényeg: megy a zene.. tüc-tüc hallod azt ütemet. Esetleg törzsel elkezdez mozogni a joyal. Egyet balra, egyet jobbra... megy a funky.. közeledik a jel a körhöz. És mikor az jel is a karikához ért a jel tegyük fel az X akkor és a mozgásod is pont vmelyik irányba esik pl.: jobbra akkor kell megnyomni!:D
Na én a táncaba master vagyok.. megilyeneket írki... :) :)
És a tv elött én is rázkodók!:D -
#7072 PEdig nem nehéz! -
#7071 mega LOL... a kocsog faszi elvert biliardban, elnyerte 1000 dolcsim, a vegen nalam maradt a biliard dako, es duhomben agyonvertem.. erre kipotyogott belole az elnyert manim :))))) -
#7070 bazzeg, ez a videogémes múvi nagyon lol :D
a sztriptízbáras meg király VC-ben is volt már, az is nagyon tetszett . az a danceklub nagyon állat lehet, elég szarul nyomtad, ahogy láttam, kevés lépést találtál el -
#7069 jó 8 :D -
#7068 ha kell meg vkinek a bar helye ahol lehet biliardozni:
a kezdohelytol kifele az uton az elso sarkon jobbra... Green Bottle Bar... 1000 a max tet, de szarra lehet verni a faszit -
#7067 csá! -
#7066 Igen belehet, de majd holnap délelött csinálok videót egy fasza kis Mulholland-i vityilomról :DD
Joccakát minden fannak :D -
#7065 d nem muszáj, hogy szerepeljen benne a nevem, sőt, úgy jobb is lenne :) -
#7064 amiket vettél házakat, oda belehet menni???
ha igen Videót!!:P -
#7063 nagy csalóóódááássS:((((((((((((8
igénytelen lett ez eléggé:( -
#7062 fantáziádra bízom :)
nevem legyen azzal a gta-s betűtípussal írva (Zaki)
mondjuk lehetne olyan szép piros, mint a bannerban az 1. kis kép, és mondjuk carl feje is benne lehetne, meg a másik oldalon tommy-é a vc-ből :)
-
#7061 milyennel is? -
#7060 töltöm az újabb videókat -
#7059 Videó fent van lehet szedni. -
#7058 te Amse, szájbavágsz engem egy olyan gta-s logóval, ha szépen megkérlek? -
#7057 Mondjuk amióta házakat vettem(2) azóta csak 120 :D -
#7056 Pedig nekem 250 ezrem van.... -
#7055 Dolgozz!=o) -
#7054 Csít akkor nem jó ? -
#7053 -
#7052 Na most komolyan! Hogy lehet haamr es sok penzt csinalni ?:D -
#7051 okés menyjen csak!
fenn vanmááá?? -
#7050 Képet ??? hol élünk ? Én videot szokatam rakni -
#7049 Megy video hogy bizonyítsam igazamat :) -
#7048 ??????? passz nyomj képet és majd laikusan GTA szakértőként megmondom:P
na de komolyan 1 képet mi az állapot -
#7047 Itt vagyok ebbe a Veronba de itt semmit nem lehet csinálni két szint mozgó lépcsővel de semmi...Lehet hogy van nyitási idő ? -
#7046 ritkán rakok ijen jelet, de most megérdemelde:D -
#7045 Plz aki még az elejen jar a gammának az mondja el, hogy merre található az a teherauto amivel ejszakai betoreseket lehet csinalni!!! [en mar nem emlexem :)] -
#7044 jesszusom, így szét leeht gyúrni magunkat? -
#7043 minden szep es jo, csak kilepni nem tudok a 2p-s reszbol :)
ha vki meghal, mindig visszatesz az ikonhoz, pont ra -
#7042 ize, hazakat raboltatok mar ki? :) -
#7041 Na THX így már mindjárt más (ezért csinálok egy jó hósszú bevásárlós videót :DD ) -
#7040 Persze csak jó lenne ha fent lehetne valahol az összes :D -
#7039 na szal akkor ha végképp nem találod, akkor itt nézd meg a térképen, külön foglalkoznak vele a market szektoron belül.