82991
-
#7238 csunyacska? :o -
Zsoldos #7237 Tuti jo lesz egyet se felj. A save file formatumat miert babralnak meg? :) -
#7236 fél évet képes vagy várni?!!?!? MAZOISTA ÁLLAT!!!! :o -
Zsoldos #7235 Na kiprobaltam a game-t. Kar hogy ps2, mert eleg csunyacska, de amugy nem rossz a jatek. De inkabb megvarom a megtuningolt pc-s valtozatot, es azzal nyomom ki. -
#7234 :DDDDDDDDDDDD
ne legyen, ne legyen!!!!! [degecc ] :D -
#7233 Baze hetfon jon az erdetim!!! Ha nem lesz kompatibili a Save file akkor megorulok!!!!!!!!!!!!! -
#7232 ehh :)
nem
mondom neki május elött ne várd
aszonnya peeeeeerrsze
őő jobban tudja
mondom legyen.. eleve rühellem a kölköt, szal elhíreszteli, aztán jól beég :D -
Nezel banerre :DD -
#7230 Gondolom adtál neki egy sallert és megkérdezted: Te mi a faszról beszélsz??? =o) -
#7229 hát repülj -
#7228 Nem engedi maverickel :(( -
#7227 hol vannak ezek a képek? -
#7226 Ahh nem akarom hogy felreertsel. Szerintem nem szep dolog cheat-el vegig jaccani egy jatekot. Elmegy minden ami jo. -
#7225 ehh.
hülyebuzie oszt.társam aszonnya ma, hogy húúú, két hónap és meg lesz neki a sa. PC-n%!!!+!%+! DDD:
-
#7224 "etikus" kivel nem etikus ? Megmondom őszintén csak mulitban nem csalok mert nem vagyok gerinctelen fasz hogy más játékát tegyem tönkre a saját szorakozásom miatt. (ez így etikus)
Egyébként egyetértek veled -
#7223 En meg nem repultem :( -
#7222 Nekem meg kene egy fel orat repulni dodoval h nojjon a fly skill es akkor vezethetnek ilyen marhanagy "felboingeket" + bazinagy heliket! Igy csak mavericket vezethetek :( -
#7221 :D -
#7220 En sem lattam :D
Meg azt az Orson Hawk-ot sem. Csak olvastam rola :D -
#7219 Meghujute? Meg odarakok 100-at es veszek egy hangtopitost :DDDD
-
#7218 Te meg csak masodik szigetre jutottal ugye? (enis)
Amugy en meg vilit nem lattam :) nem voltam kitarto :)) -
#7217 Arra hogy magadba szorakozal semmi baj de ha mar chit kell hogy vegig told a gamat az mar nem egeszen etikus :D -
#7216 Videók jönnek ma? -
#7215 Videok meg majd lesznek csak most értem haza :(..... -
#7214 Elso kep rendorsegi helikopater
Masodik kep Cesar (CJ huganak a baratja)
Harmadik kep villamos
Negyedik kep CJ
Otodik kep Orson Hawk (a kaszinoban) -
#7213 500$ -
#7212 Én használok csítet most ezen mi a szégyen ? Lehet is látni némelyik videón hogy kicsit sok a pénzem... -
#7211 Baxarok :DDD
Es mennyi egy jegy? Mert most van 15000 penzem !! :DDD -
#7210 Repter egyik bejaratanal van egy sarga szar (hogy be lehet menni) na arra menj ra, nyomj X-et es mar San Fierroban vagy :D ( a repteren!) -
#7209 Baze akko' en naon levagyok maradva :DDDD -
#7208 Mi nem ertheto ezen :D -
#7207 Törésmodell javult valamit? Még mindig olyan, hogy neki koccolok valaminek, és már széjjel esik az egész? -
#7206 Tessek ? :DDDDDDDDDDD -
#7205 Amikor azokat a kis negykereku motorokat kellet uldozni akkor a vege fele en nem lattam hogy szakadek van es nem birtam mar fekezni. De mielott leestem nekimentem az utolso ketto kliensnek akiket oket is magammal loktem :DDDD Aztan a viz allat voltaka az akta taskak! Mekkora makom volt :DDDD buvarkodtam vaze :DDD -
#7204 "tul meszze van" -
#7203 Ha los santosba vagy ulj fel utasszallito repzire es ott tesz le! -
#7202 En azt ugy csinaltam, h kiszalltam --->dirr dirr es szabad az ut... amigy ot megnezem h elfogadja-e a helit es szolok! -
#7201 Nem megyek en el odajig! Van nekem jelenleg jobb dolgom is! 15 perc oda az ut... -
#7200 Amugy maverick nagyon komoly :D ha rossz ido van es fuj a szel ugy dobalja hogy alig lehet kanyarodni vagy egy centit is eloremenni! -
#7199 Jaaa szal repcsivel ?:DDDDDD
De szvsz nem enged azzal versenyezni vaze... en akartam motorral es nem engedett...
Egybkent en 80% csak motorozom. A motor skillem tul van a felenel vazeg! Mutkor frontalisan nekimentem az egyik kocsinak es nem estem, le hanem atrepultem rajta :DDDD
Meg amikor azt a tankert kellet elopni a benzikutnal en hulye mikozben menekultem nem is vettem eszre hogy a varosba megyek! Mondom ha mar ott vagyok haza megyek meglatogatom a fiukat :DDD Es beparkoltam a Bazi nagy tankert a hazam ele :DDDDDDDDDDDDDDD