82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • Extraboy
    A repter? Egy kor alaku építmény San fierro keleti parján, nehez nem eszrevenni csak nagyitsd a terkepet (X)
  • Extraboy
    Jah
  • Extraboy
    Enis nagyon szivok avval a szar misszioval! Remelem a levegoben is ér a checkpoint :D
  • Sephi
    Ahh oda meg nem jutottam. Asse tudom az hol van :DDD

Baze mekkora volt amikor el kellet lopni azta a kombajnr :DDDD Hogy daraltam a nepet hahah :DDDDD
  • Extraboy
    A San Fierro-i reptéren van egy! A tobbi helibe + repzibe nem lehet beszalni mert vmi iskolat el kell vegezni, de a maverick szabad!!! Megprobalom avval is!
    Ui.: Nagyon nezz korul mert el van "picit" dugva! a repterrol van egy atjaro (hidszeruseg csak el van zarva) es azon menj at...
  • Sephi
    Na mond ma'! Most komolyan! Mert gondoltam bemegyek a varosba es lopok en Bansheet de kicsit tul meszze van :(
  • Extraboy
    Anyád :P
  • Hmuda
    Én se, de PS2-re csak két-három havont szerzünk játékokat, mivel alig van ami érdekel.
  • Sephi
    Ouhh.... baze... hogy lehet cheat-et hasznalni? Ez a jatek direkte megsertese.... nehogy mar ennyire lesujegyunk gyerekek :(
  • mukika
    csítet használ!
  • Sephi
    Azt hol lelted?!??!
  • Extraboy
    Na azzal a versennyel szivok enis!!! Kurvanehez :DDD
    De most maverickel fogom csinalni :D:D:D:D:D:D
  • Sephi
    AZAZ :DDDDD
  • hen-tes
    bekötött szem, cigi szájba ? :D
  • Hentes Bill #7184
    elviszem, hgyo érdemes, csak nem vagyok milliomos :/
  • Sephi
    Ezt a jelenetet le kell irni.

Eppen a japcsikal versenyeztem amikor is elso helyen leven nem mentem tul gyorsan. A kliens haturol hirtelen meglokot es beestem a folyoba a kocsival. Semmi baj! kiszaltam es raaaltem a kocsi tetejere :DDD Eppen ugy volt mint a rajzfilmekbe :DDD En altam a tetejen es kozben sulyedtem :DDDD Kar hogy nem tudtam tisztelegni :DDD
  • Hmuda
    Érdmes PS2-re eredetibe venni, de ez is megitélés kérdése.
  • Hmuda
    Én például majd befostam mikor a tesó felsétált a lépcsőn, valaki elsuhant a keresztfolyosón, egy alak álldogáll a folyosó végén a nyitott szekrényben ami magától becsukódik...brrrr, durva game, és szigorúan csak este kell játszani mert nappal semmit nem ér. :D
  • Sephi
    Hat en tudom hogy akkorakat paraztam neha. Nem is a tamado szellemektol voltam kiakadva hanem a neha neha megjenoktol :DD
  • Hentes Bill #7179
    "ha lesz manim"

miért te mit hittél, hgoy én eredetibe fogom megvenni az összes játékot?
  • Hmuda
    Dettó. Volt, hogy alig mertem továbbmenni, mert egyszerűen túl sok jel mutaott arra, hogy na itt most befigyel egy szellem, de mégse volt semmi, aztán mikor épp nem várnám, hirteln az arcomba kapok egyet. :D
  • Sephi
    Szvsz az elso resz jobb mint a masodik. A masidikban mar nem paraztam mert egymas utan jaccotam oket es az idegeim mar stabilabbak voltak :DDD
  • Hmuda
    Akkor majd ha lesz manid akkor szerezd meg a Fatal Frame valamelyik részét és szigrúan cask este játsz vele. :-)
  • Sephi
    OFF

A Fatal Frame volt az egyet jatek amit ugy jaccotam ogy egyszeruen feltem. Szerintem veri a SH-at ijesztos teren :DD

ON

Cesar unokahuga mekkora allat :DDDDDDDDDDD

En most nem avarosban vagyok hanem a szep falusi utakat jarom. Eszmeletlen a fiiling amikor a kis terepmotorbiciklivel athajtok mezokon es erdokon mint allat :DDDD
    Most talakoztam a japanokkal... autoverseny es kb nehez. Ehez persze a Cesar unokahuganak a Buffalo kocsijat hasznalom. Apam hogy az hogy tep az a kocsi!!!
  • Hentes Bill #7174
    nem, én karácsonyra szeretnék péeskettőt
  • Hmuda
    Hát ja.
  • Hmuda
    Ja én asztittem neked van konzolod (a karácsonyos hozzászólásból).
  • Hentes Bill #7171
    bazzeg, de ez csak konzolra van...
  • Hentes Bill #7170
    Fatal Frame? azt mivel isszák?

na mingyá utánanézek
  • hen-tes
    szvsz reménytelen ..
    én hallgatom a régi nagy számokat, megvan mind, úgy veszem, hogy simán feloszlott, nem igazán törődöm azzal, hogy most mivan velük
    ha így lenne csak buzi viva zenét hallgatnék :)
  • Hmuda
    Állítólag ratyi, inkább szerezd meg a Fatal Frame-et és játsz vele este, sötétben és feltekert hangerővel (azóta csak röhögni tudok az olyanokon akik a Doom3-ra mondták, hogy fosatós :P).
  • Hentes Bill #7167
    hát, nekem meg valszeg marad a karácsony. az 2 hónap...

legalább jönne a driv3r, azzal el lehetne szórakozni pár hétig
  • Hmuda
    Nem is olyan könnyű mint hiszed. PC-s verziónál legalább váratlanul esik be pár nappal megjelenés előtt, de nekem hajszálpontosan naphoz van kötve amit nem hoz előrébb pár warezmester. :-(((
  • Hmuda
    Hát nemtudom. Mióta Axl összebalhézott az eredeti bandával hatalmasat csökkent a szememben, hiába jó a hangja. Nemtudom azóta "kibékültek-e" már, de jó lenne ha megint összejönne egy világturnéra az eredeti bagázs.
  • Hentes Bill #7164
    3 nap?! úristen
  • Hmuda
    OFF

Szerencsére manapság elég jól szűrik az ilyesmit de még mindig hatalmas probléma (és szerintem nem a kódok között hanem az emberek fejében kell keresni a probléma gyökerét).

ON
  • hen-tes
    WOW :)))))
    még egy K. jó pont a gém melletT :)
    el sem hiszem, hogy mekkorát alkottak :))
  • Hentes Bill #7161
    egyebet nem tudok mondani: kérem kapcsojja ki
  • Hmuda
    Passz, majd pénteken jön meg a game (még három teljes nap ), de már töb helyen írták hivatalos infók alapján szóval szerintem tényleg ő lehet a DJ. :-)
  • Hentes Bill #7159
    hát, az a jobbik eset, hogy csak szingliben nyomja, akkor végülis saját magával b*szik ki, elveszi magától a játék élményét, a nagyobbik gond az, hogy multiban is használja a csítet, legyen szó bármelyik játékról