82991
![11430931do.jpg](http://up.picr.de/11430931do.jpg)
-
A repter? Egy kor alaku építmény San fierro keleti parján, nehez nem eszrevenni csak nagyitsd a terkepet (X) -
Jah -
Enis nagyon szivok avval a szar misszioval! Remelem a levegoben is ér a checkpoint :D -
Ahh oda meg nem jutottam. Asse tudom az hol van :DDD
Baze mekkora volt amikor el kellet lopni azta a kombajnr :DDDD Hogy daraltam a nepet hahah :DDDDD -
A San Fierro-i reptéren van egy! A tobbi helibe + repzibe nem lehet beszalni mert vmi iskolat el kell vegezni, de a maverick szabad!!! Megprobalom avval is!
Ui.: Nagyon nezz korul mert el van "picit" dugva! a repterrol van egy atjaro (hidszeruseg csak el van zarva) es azon menj at... -
Na mond ma'! Most komolyan! Mert gondoltam bemegyek a varosba es lopok en Bansheet de kicsit tul meszze van :( -
Anyád :P -
Én se, de PS2-re csak két-három havont szerzünk játékokat, mivel alig van ami érdekel. -
Ouhh.... baze... hogy lehet cheat-et hasznalni? Ez a jatek direkte megsertese.... nehogy mar ennyire lesujegyunk gyerekek :( -
csítet használ! -
Azt hol lelted?!??! -
Na azzal a versennyel szivok enis!!! Kurvanehez :DDD
De most maverickel fogom csinalni :D:D:D:D:D:D -
AZAZ :DDDDD -
bekötött szem, cigi szájba ? :D -
elviszem, hgyo érdemes, csak nem vagyok milliomos :/ -
Ezt a jelenetet le kell irni.
Eppen a japcsikal versenyeztem amikor is elso helyen leven nem mentem tul gyorsan. A kliens haturol hirtelen meglokot es beestem a folyoba a kocsival. Semmi baj! kiszaltam es raaaltem a kocsi tetejere :DDD Eppen ugy volt mint a rajzfilmekbe :DDD En altam a tetejen es kozben sulyedtem :DDDD Kar hogy nem tudtam tisztelegni :DDD -
Érdmes PS2-re eredetibe venni, de ez is megitélés kérdése. -
Én például majd befostam mikor a tesó felsétált a lépcsőn, valaki elsuhant a keresztfolyosón, egy alak álldogáll a folyosó végén a nyitott szekrényben ami magától becsukódik...brrrr, durva game, és szigorúan csak este kell játszani mert nappal semmit nem ér. :D -
Hat en tudom hogy akkorakat paraztam neha. Nem is a tamado szellemektol voltam kiakadva hanem a neha neha megjenoktol :DD -
"ha lesz manim"
miért te mit hittél, hgoy én eredetibe fogom megvenni az összes játékot? -
Dettó. Volt, hogy alig mertem továbbmenni, mert egyszerűen túl sok jel mutaott arra, hogy na itt most befigyel egy szellem, de mégse volt semmi, aztán mikor épp nem várnám, hirteln az arcomba kapok egyet. :D -
Szvsz az elso resz jobb mint a masodik. A masidikban mar nem paraztam mert egymas utan jaccotam oket es az idegeim mar stabilabbak voltak :DDD -
Akkor majd ha lesz manid akkor szerezd meg a Fatal Frame valamelyik részét és szigrúan cask este játsz vele. :-) -
OFF
A Fatal Frame volt az egyet jatek amit ugy jaccotam ogy egyszeruen feltem. Szerintem veri a SH-at ijesztos teren :DD
ON
Cesar unokahuga mekkora allat :DDDDDDDDDDD
En most nem avarosban vagyok hanem a szep falusi utakat jarom. Eszmeletlen a fiiling amikor a kis terepmotorbiciklivel athajtok mezokon es erdokon mint allat :DDDD
Most talakoztam a japanokkal... autoverseny es kb nehez. Ehez persze a Cesar unokahuganak a Buffalo kocsijat hasznalom. Apam hogy az hogy tep az a kocsi!!! -
nem, én karácsonyra szeretnék péeskettőt -
Hát ja. -
Ja én asztittem neked van konzolod (a karácsonyos hozzászólásból). -
bazzeg, de ez csak konzolra van... -
Fatal Frame? azt mivel isszák?
na mingyá utánanézek -
szvsz reménytelen ..
én hallgatom a régi nagy számokat, megvan mind, úgy veszem, hogy simán feloszlott, nem igazán törődöm azzal, hogy most mivan velük
ha így lenne csak buzi viva zenét hallgatnék :) -
Állítólag ratyi, inkább szerezd meg a Fatal Frame-et és játsz vele este, sötétben és feltekert hangerővel (azóta csak röhögni tudok az olyanokon akik a Doom3-ra mondták, hogy fosatós :P). -
hát, nekem meg valszeg marad a karácsony. az 2 hónap...
legalább jönne a driv3r, azzal el lehetne szórakozni pár hétig -
Nem is olyan könnyű mint hiszed. PC-s verziónál legalább váratlanul esik be pár nappal megjelenés előtt, de nekem hajszálpontosan naphoz van kötve amit nem hoz előrébb pár warezmester. :-((( -
Hát nemtudom. Mióta Axl összebalhézott az eredeti bandával hatalmasat csökkent a szememben, hiába jó a hangja. Nemtudom azóta "kibékültek-e" már, de jó lenne ha megint összejönne egy világturnéra az eredeti bagázs. -
3 nap?! úristen -
OFF
Szerencsére manapság elég jól szűrik az ilyesmit de még mindig hatalmas probléma (és szerintem nem a kódok között hanem az emberek fejében kell keresni a probléma gyökerét).
ON -
WOW :)))))
még egy K. jó pont a gém melletT :)
el sem hiszem, hogy mekkorát alkottak :))
-
egyebet nem tudok mondani: kérem kapcsojja ki -
Passz, majd pénteken jön meg a game (még három teljes nap ), de már töb helyen írták hivatalos infók alapján szóval szerintem tényleg ő lehet a DJ. :-)
-
hát, az a jobbik eset, hogy csak szingliben nyomja, akkor végülis saját magával b*szik ki, elveszi magától a játék élményét, a nagyobbik gond az, hogy multiban is használja a csítet, legyen szó bármelyik játékról