82991
-
#7158 ott a pont -
#7157 hmmmm, jóvanna
és tényleg axl az ? :o [bocs de tökhülye most :D] -
#7156 Mit kell ezen részletezni? Axl Rose a K-DST DJ-je a játékban.
"...the DJ of rock station K-DST “The Dust,” will be voiced by none other than W. Axl Rose of Guns-'n'-Roses fame." -
#7155 csak az ? :\ -
#7154 Kuksi ezt: #7133 -
#7153 NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM!
[KIJABÁL] -
#7152 HEEEEEEEEEEEE??? :o
erről lécci részletesen :D -
tyro #7151 Hi all!
meg valakinek a játék pcsx2 emulátorral? (vagy másmilyennel)
mert ha nem akkor nem szedem le a ps2 dvd-t -
#7150 Amúgy nem vagyok olyan drasztikus csit ügyileg mint Zaki. Én annak vagyok, híve hogy ha valaki tönkre akarja tenni a játékélményt egy szingli gaméban, akkor tegye, nekem nem származik belőle hátrányom. -
#7149 Ő se mondta, hogy csitelsz, csak mivel a te hozzászólásodban volt szó csitekről, arra volt érdmes beírni a megállapítást (első ránézésre). Ez tipikus esete az "Kinek-nem-inge-ne-vegye-magára" esetnek. :P -
#7148 Senki!=oP -
#7147 Max te :P
Ki a faszom mondta, hogy en csitelek lama???? -
#7146 1et értek.Max szórakozáshoz.Aki úgy viszi végig az inkább ne is játszon vele. -
#7145 JohnnySmith plz verekedésről nyomassál már videókat!!!!! A saját szememmel akarom látni a fejlődést! :) -
#7144 aki csíttel nyomja a játékot, az egy kretén állat -
#7143 Inkabb mondja mar meg vki hogy hol a "flying school" :D -
#7142 Par kuldetes es a szines mapnak vége... -
#7141 Háááátt.. én betudom neked a dvd-t akasztani!:D
Megnyomom a rendőrnél vagy akármelyik nél a L3-mat aztán random generál egy bünözőt akit üldözni kell!!
És akkor egy két pillanatra megakad de nem vészes! :)
Persze vincsinél csak egy pillanatra áll meg!;) -
#7140 Én ott az utolsó dobozt 00:01-kor dobtam le!:D
Kicsit komoly volt!:D
Elsőnek nem tudtam, hogy mit kellet csinálni!:D -
#7139 Fhuuu ecsém szerinted miért lett színes a map?! Mert fel vannak osztva a kerületek!
Lényeg.. zöld re tudod változtatni és akkor fizetnek neked mint a kis angyal! Na és kezd el ölni az adott kerületbe a bandatagokat! -
#7138 Ez a két játékos mód! -
#7137 Plz help! Masodik sziget repterere bemegyek es azt irja amikor be akarok szallni egy helikopterbe (pedig 1. szigeten ment a dodoba szallas), hogy elobb tanulni kell a heli vezetest egy repuloiskolaban! Csak az a gond, hogy ezt nem jeloli a terkepen! Hol van a heli suli??? -
#7136 De van cheat :PPP -
#7135 Én is benne leszek abban a 15 millióban pénteken. :D -
joe69 #7134 de mint ahogy a toca 2-nel ki volt irva hogy nincs warez vedd meg! -
#7133 Olyat nem lehet csinali hogy amikor akarki belep ebbe a forumba akkor megjelenyen egy kisablak a kovetkezo felirattal :
NEM , PC-RE MEG NEM JELENT MEG! MAJD CSAK MAJUSBAN FOG!
NEM , NEM LETEZIK PS2 EMULATOR!
NEM , NEM TUDUNK CSALASOKAT HOZZA (ezt folge vki-nek :D) -
#7132 apronet.hu -
joe69 #7131 tapasztalatokra volnek kivancsi -
#7130 google-ban keress rá ,annyi van mint a nyű! -
joe69 #7129 nem tud esetleg valaki olyan pesti pesti boltot ajanlani, ahol csippelt ps2-t tudnek venni? -
#7128 én megprobáltam kinomban,az introt vagy mit elkezdte jatszani aztan feketeség,most már csak feketeség:) -
#7127 ps2emu? MUHAHHA -
rayman2003 #7126 PS2 emulatoral nem müködik a játék ? -
#7125 Plz help! Valaki mondja meg pls hogy hol van a repulőiskola! -
#7124 San Andreas: komoly várakozások
Játékipar - 2004-10-26 07:35:00 Kommentek (3 db)
Ma támadja be az amerikai üzletek polcait a Grand Theft Auto: San Andreas (nekünk még pár napot várni kell rá) - az elvárások pedig máris hatalmasak, és nem csak a játékosok részérõl. A GTA: SA-t forgalamzó Take-Two rekoreladásokat vár a játéktól: a GTA3 11 millió példányban, a GTA: Vice City 13 millió példányban fogyott, a San Andreast pedig valahol 15 millió környékén szeretnék látni. Elemzõk szerint a játéknak minden esélye megvan rá, hogy rekordokat döntsön: az elõrendelések mennyiségébõl kiindulva a San Andreas egy hét alatt elérheti (világszinten) a 4.5 millió darabos eladott példányszámot, azaz 225 millió dollárral gyarapíthatja a Take-Two és a Rockstar bankszámláját. Ha eléri a megcélzott 15 milliót, akkor a bevételei nagyjából száz millió dollárral fogják meghaladni minden idõk legjövedelmezõbb mozifilmje, a Titanic által Észak-Amerikában kitermelt összeget. (Magyarán: a játékipar még mindig igen jó biznisznek számít... :-)
A megjelenés napján egyébként a két legnagyobb amerikai online gameroldal kapásból bemutatót / teszet közölt a játékról. A Gamespot 9.6 pontot, míg a PS2 IGN 9.9 pontot osztott ki neki.
info: 576 Online -
#7123 Ma is jönnek videók?Pl az első küldetést megnézném.=o) -
#7122 lol :DD -
#7121 Naszal. Eppen most volt egy nagyobb babdahaboru es engem valami hegyi faluba szamuztek.... a fiiling elso feku! Egyszeruen maga az erzes hogy aabba a kis faluban vaok kibaszott jo! Es akarmikor visszamehetek a varosban de alitolag levadasznak vagy mi.
Jelenleg valami fotokat kell csinajak de loszor meg kell talanom egy hazat az erdoben... remelem nem a FEKETE HAZ lesz az :DDDDDD -
#7120 Lál! :D
Amúgy arról jutott eszembe, hogy láttam egy videót msot a GameSpoton, amiben a Grand Canyon SA megfelelőjébe beleugrat CJ és sajna kinyílt az ejtőernyője és nem tudtam megnéznio, hogy sérül-e. -
#7119 Nem estem meg szal nem tudom.... csak az egyik kliensnel voltam a medencejebe kicsit locsizni. Aztan felrobbantottam a hazat :DDD