82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • joe69
    thx a valaszokat!holnap indul a vadaszat
  • JohnnySmith
    az 5-ös szérián nincs az usb portok mellet I-LINK (ez a legegyszerűbb mondja)
  • Kit--Kat
    ez legyen a legnagyobb gondod:)
  • Extraboy
    A hátán van egy matrica ami ha jol emlexem igy kezdodik: NO. Es ennek a vege vagy 30000 vagy 50000! Nem muszaj hogy kereken ennyi legyen nekem pld 30004-es van de ezek a tizezresek a lenyeg. Nilvan ha 30e akkor a 30000res szeria ha meg 50e akkor...
  • joe69
    egy gyors kerdes konzolosokhoz:
    hol tudom leellenorizni hogy egy ps2 melyik szeriabol valo?
  • JohnnySmith
    Ja most meg a parton kellet volna táncolnom de 4000 helyet 3920 sikerült....Nem bírom megjegyezni ezeket a kurva jeleket a gamepadon.
    Soha nem kellet használnom őket még ennyire.....Ez bassza a csőrömet kurára.
  • Kit--Kat
    az a kacsatánc az Impalával nagyon odabasz:D
  • Hentes Bill #7431
    ja, de az a ps2-es megjelenésre vonatkozott
  • NeOhu
    Ehh nemnéztem
    Pedig Október közepét mondták :(
  • Hentes Bill #7429
    valszeg májusban lesz pc-re. de ott villog a dátum a banner-ban
  • NeOhu
    Sorry hogyha faszságot kérdezek de nemvagyok annyira jártas a GTA ba. Kijött már PC-re a SanAndreas ? És ha igen akkor honnan tudom letölteni?
  • Extraboy
    En most eppen learjet-el repulok (hosszukas feher, nem ismerem a repuloket szakl lehet h nem ez a neve :))
  • Extraboy
    Ahha, ok
  • vki
    Nem! Los Santos-i reptéren is van egy DODO, onnan átmentem a DODO-val Las Ventura-ba, de lelőttek a gátnál. Kiugrottam. Ott volt egy Skimmer. Sikerült velszálnom, viszont érdekes, hogy a skimmerre nem lőttek a levegőben.
  • Extraboy
    Ezek szerint atjutottal mar a harmadik szigetre?
  • hen-tes
    :DD
  • Sephi
    Ezt arra ertem hogy hogyha en meglatom a BlackJack jatekot akkor nem nagyon mozdulok ki a kaszinobol :DDDD
  • Sephi
    En addig nem akarok oda menni amig nem muszaj. Nem akarom elrontani a meglepit :DD
  • vki
    DODO+Skimmer
  • Hentes Bill #7419
    olyan nagy a város, és sok küldi van, vagy nem játszol sokat a gémmel (gondolom nem az utóbbi )
  • Kit--Kat
    áhhh fenne nemtudom követni a topicot, mindig olvashatok vissza 100hozzászólást:(((
  • Extraboy
    Te mivel szedted ossze a pilot licence-t?
  • Extraboy
    Húú az baromi sok ido... mivel repuljek, hogy minel gyorsabban upgradeljen? mert maverickel meg egyszer sem upgradelt csak dodoval
  • JohnnySmith
    Mert még Los Santosból sem tudtam kimenni :)
  • Hentes Bill #7414
    majd kérünk szépen videót Las Venturrasról is, mert arról még nem nagyon láttunk semmit :/
  • Sephi
    En ott vagyok amikor buldozerel kellet a hapit belokni a lukba majd a betonoskamionnal eltemetni :DDDD
  • vki
    Ezaz! Megvan a pilóta engedély, így már akármelyik reptérre bemehetek a hátsó kapun. (ha le lennék maradva sorry).
    Nagyban nyomtuk haverral, leszedtek minket a sivatagban a gátnál, de cselesen kiugrunk előtte, BAMM a vízbe. És mi van ott?
    Hát egy Skimmer (hidroplán). Tök zsír, hogy ennyi minden van benne.
    Amugy még repülősulit nem találtam, de ha egy autóról átmászol a Los Santos-i kapunk, és durva sok ideig repkedsz, kb. 4., vagy 5. upgarde lesz a pilot license. Hát ennyi! Ha ezen már túl vagytok, akkot sorry.
  • Duddits
    dr_dre_feat_snoop_dogg__nuthin'_but_a_g_thang_by_hartke[1]

Ez az, mi? :-)
  • Sephi
    Na nekem ne magyarazd. Erted ... epp megyek mint allat mert valami kocsit vissza kell vinni a pasinak es megszolal Ozzie Osbourne - Hellriser (remelem jol irtam) dala maxon! Atya mekkora egy szam! :D
  • KG21
    az a szám megy, amit a Lajka lenyúlt
  • KG21
    a tuningos videóban isten a zene. 2Pac után rögtön Snoop és DR DRE áááh, a legjobbak!!!
  • Sephi
    Faxomba mar! San Fierro-ban vagyok es hiv Cesar hogy menyek el erte. Elmegyek erte ket allamon keresztul majd szol hogy fel kell menni Alpine varoskaba ami a vilag masik vegeben van... es mire odaerek valahogy roszul veszem a kanyart es felborulok ... mire a hulyeje nem kepes kiszalni es felrobban a kocsi ugy kb 4 metterre a celtol. Aszitem megorulok....
  • hen-tes
    [bőg] DDDDDDDD:
  • Sephi
    Az egyik Radion most szolalt meg Lazlow :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    Kulon muskora van :DDDDDDDDDDDDDDD Aztan hangot baze :DDDDDDDD
  • Amse
    Ugye még ma?
  • JohnnySmith
    Lesz majd ugratás is csak nagyon kiégtem :)
  • JohnnySmith
    Adi kerestél egy furgont nem ? Szerintem ez ? az(utlosó kettő a lényeg)
  • KG21
    na végremá :)
  • Amse
    csak a kosarazást látom.
  • Hentes Bill #7399
    elvitte a cica