82991
-
joe69 #7438 thx a valaszokat!holnap indul a vadaszat -
#7437 az 5-ös szérián nincs az usb portok mellet I-LINK (ez a legegyszerűbb mondja) -
#7436 ez legyen a legnagyobb gondod:) -
#7435 A hátán van egy matrica ami ha jol emlexem igy kezdodik: NO. Es ennek a vege vagy 30000 vagy 50000! Nem muszaj hogy kereken ennyi legyen nekem pld 30004-es van de ezek a tizezresek a lenyeg. Nilvan ha 30e akkor a 30000res szeria ha meg 50e akkor... -
joe69 #7434 egy gyors kerdes konzolosokhoz:
hol tudom leellenorizni hogy egy ps2 melyik szeriabol valo? -
#7433 Ja most meg a parton kellet volna táncolnom de 4000 helyet 3920 sikerült....Nem bírom megjegyezni ezeket a kurva jeleket a gamepadon.
Soha nem kellet használnom őket még ennyire.....Ez bassza a csőrömet kurára. -
#7432 az a kacsatánc az Impalával nagyon odabasz:D -
#7431 ja, de az a ps2-es megjelenésre vonatkozott -
NeOhu #7430 Ehh nemnéztem
Pedig Október közepét mondták :( -
#7429 valszeg májusban lesz pc-re. de ott villog a dátum a banner-ban -
NeOhu #7428 Sorry hogyha faszságot kérdezek de nemvagyok annyira jártas a GTA ba. Kijött már PC-re a SanAndreas ? És ha igen akkor honnan tudom letölteni? -
#7427 En most eppen learjet-el repulok (hosszukas feher, nem ismerem a repuloket szakl lehet h nem ez a neve :)) -
#7426 Ahha, ok -
#7425 Nem! Los Santos-i reptéren is van egy DODO, onnan átmentem a DODO-val Las Ventura-ba, de lelőttek a gátnál. Kiugrottam. Ott volt egy Skimmer. Sikerült velszálnom, viszont érdekes, hogy a skimmerre nem lőttek a levegőben. -
#7424 Ezek szerint atjutottal mar a harmadik szigetre? -
#7423 :DD -
#7422 Ezt arra ertem hogy hogyha en meglatom a BlackJack jatekot akkor nem nagyon mozdulok ki a kaszinobol :DDDD -
#7421 En addig nem akarok oda menni amig nem muszaj. Nem akarom elrontani a meglepit :DD -
#7420 DODO+Skimmer -
#7419 olyan nagy a város, és sok küldi van, vagy nem játszol sokat a gémmel (gondolom nem az utóbbi ) -
#7418 áhhh fenne nemtudom követni a topicot, mindig olvashatok vissza 100hozzászólást:((( -
#7417 Te mivel szedted ossze a pilot licence-t? -
#7416 Húú az baromi sok ido... mivel repuljek, hogy minel gyorsabban upgradeljen? mert maverickel meg egyszer sem upgradelt csak dodoval -
#7415 Mert még Los Santosból sem tudtam kimenni :) -
#7414 majd kérünk szépen videót Las Venturrasról is, mert arról még nem nagyon láttunk semmit :/ -
#7413 En ott vagyok amikor buldozerel kellet a hapit belokni a lukba majd a betonoskamionnal eltemetni :DDDD -
#7412 Ezaz! Megvan a pilóta engedély, így már akármelyik reptérre bemehetek a hátsó kapun. (ha le lennék maradva sorry).
Nagyban nyomtuk haverral, leszedtek minket a sivatagban a gátnál, de cselesen kiugrunk előtte, BAMM a vízbe. És mi van ott?
Hát egy Skimmer (hidroplán). Tök zsír, hogy ennyi minden van benne.
Amugy még repülősulit nem találtam, de ha egy autóról átmászol a Los Santos-i kapunk, és durva sok ideig repkedsz, kb. 4., vagy 5. upgarde lesz a pilot license. Hát ennyi! Ha ezen már túl vagytok, akkot sorry. -
#7411 dr_dre_feat_snoop_dogg__nuthin'_but_a_g_thang_by_hartke[1]
Ez az, mi? :-) -
#7410 Na nekem ne magyarazd. Erted ... epp megyek mint allat mert valami kocsit vissza kell vinni a pasinak es megszolal Ozzie Osbourne - Hellriser (remelem jol irtam) dala maxon! Atya mekkora egy szam! :D -
#7409 az a szám megy, amit a Lajka lenyúlt -
#7408 a tuningos videóban isten a zene. 2Pac után rögtön Snoop és DR DRE áááh, a legjobbak!!! -
#7407 Faxomba mar! San Fierro-ban vagyok es hiv Cesar hogy menyek el erte. Elmegyek erte ket allamon keresztul majd szol hogy fel kell menni Alpine varoskaba ami a vilag masik vegeben van... es mire odaerek valahogy roszul veszem a kanyart es felborulok ... mire a hulyeje nem kepes kiszalni es felrobban a kocsi ugy kb 4 metterre a celtol. Aszitem megorulok.... -
#7406 [bőg] DDDDDDDD: -
#7405 Az egyik Radion most szolalt meg Lazlow :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Kulon muskora van :DDDDDDDDDDDDDDD Aztan hangot baze :DDDDDDDD -
#7404 Ugye még ma? -
#7403 Lesz majd ugratás is csak nagyon kiégtem :) -
#7402 Adi kerestél egy furgont nem ? Szerintem ez ? az(utlosó kettő a lényeg) -
#7401 na végremá :) -
#7400 csak a kosarazást látom. -
#7399 elvitte a cica