82991
-
#8041 nem kell ide puskaropogás:)csak tehenek
-
#8040 Persze az világos, hogy PC-n fejlesztik. Gondolom nem sok mindent kellene átírniuk.
Amúgy meg igen, pénz pénz pénz.... Most, hogy mondod, mostanában nem volt Forma1-es game PC-re -
#8039 "vajon miért nincs, csak PS2-re forma 1-es gamma?"
erre nem tudom a választ.
-
#8038 GTA:SA...PS2
Countryside...Zalalövő:)
-
#8037 a ps2 játékokat PC-n fejlesztik....ugyhogy már ma készen lehetne sztem
ebben a SONY pénz/éhes keze van
vajon miért nincs, csak PS2-re forma 1-es gamma?
vajon miért van eredeti licenszes WRC gamma csak PS2-re?
miért csak PS2-re van granturismo?
stb
stb
-
skristof #8036 hülyeee ez kurvajóóóóóóóóó
pc release májusban??? :( -
#8035 bazzeg, ez nagyon komoly :) -
#8034 Aham gondoltam, hogy azok nem lesznek :)
Villamosos nem semmi :DDD
"A másik meg amikor sétáltam az utcán láttam,hogy 2 nő beszélget,mondom kihallgatom őket erre azt kezdték el cikizni,hogy hogy vagyok öltözve. Erre egy kicsit bepöccentem és agyonvertem mind a 2-t:))"
:DDDDDDDDDDD -
#8033 Azok nincsenek feiratozva amikor az utcán mész és mondjuk beszólnak stb... Bazz délelőtt játszottam egy kicsit,nagyban sétálok SanFierroban amikor mellettem a villamos kisíklott és enyhén szólva tömegkarambolt okozott:) A másik meg amikor sétáltam az utcán láttam,hogy 2 nő beszélget,mondom kihallgatom őket erre azt kezdték el cikizni,hogy hogy vagyok öltözve. Erre egy kicsit bepöccentem és agyonvertem mind a 2-t:)) -
#8032 -
#8031 Igeeeen, elsők vagyunk a TOP 10-ben -
#8030 má sajnos megvette a buzi francia Infogrames az Atarit -
#8029 :D -
#8028 azt akartam én is kérdezni :D -
#8027 ja, hogy itt azok is feliratozva lesznek? nem csak amikor küldetés van, meg ilyen videok? -
#8026 Atari 2600 egyk legkeresettebb retrokonzol
nekem sega megadrive-ig nyulik vissza konzoltörténetem (direkt nem írok ilyeneket hogy C64 vagy PRIMO mert azok számgépek) szoval konzoljaim
Sega MD
Sega MegaCD
Sega Saturn
PS2
ja ez mind OFF -
#8025 de :) -
#8024 nem emléxem... de csak a küldi előtti videókat feliratozzák, azt nem, mikor pl mész az utcán, és beszólnak neked -
#8023 Különben PS2-ről PC-re átírni mennyire lehet egyszerű/bonyulult szerintetek? Természetesen úgy értem a kérdést, hogy a fejlesztőknek. Kiváncsi lennék a folyamatra. Azért mostmár biztos könnyebb a dolguk mint a nulláról indulni, biztos a grafikán csinosítanak kicsit meg ilyenek. Hmm várom már, amikor jönnek a PC-s screenshotok, hírek, videok stb stb :)Mondjuk már tudunk szinte mindent -
#8022 sőt mondog 1 még megrázóbbat, a 3ba is:DD -
#8021 jah -
#8020 A VC-ben is be lehetett.Nem? -
#8019 be lehet majd kapcsolni a feliratozást? -
#8018 tudom, nem tehetsz róla -
#8017 na mondca picikém mi nyomja a szíved lelked.... -
#8016 hát a zenék + feka dumák nem semmi...be kellet kapcsolnom a feliratozást mert nem értettem néhány dolgot...
pl yeah kiejtve "dzsejá"
-
#8015 -
#8014 legalábbis ps2-n....nintendon nemtom:) -
#8013 nekem enterprisem volt, egy gémet kb 5 percig töltött a gép :P
meg van még snesem is, fent rohad egy reklámszatyorban fent a szekrényben vhol :D -
#8012 tudom de nagyon jóóóóóóóóóóóó -
#8011 én igen...de a GTA csak dpl II -
#8010 én csak azon fogok, házimozi rulez -
#8009 80-as évek konzolja :)) Fekete gép amibe kazikat kellet dugdosni :) -
#8008 miért mi lesz májusban? nintendo-d? -
#8007 Különben játszik valaki 5.1 rendszeren. Valami eszméletlen brutál -
#8006 én eddig csak autópályáztam...
talán érthető miert...viszont autópálya díj nincs...
-
#8005 már most az
hogy fogom kibírni májusig ? :((((( -
#8004 ja -
#8003 lassan ide jön majd mindenki tékelni, mert népszerűbb lesz ez a topic, mint az eredeti téktopig -
#8002 bocs :))