82991
-
#7879 olyan kábelt adnak a ps-hez vagy az opcionális? -
#7878 ugye ez csak vicc? :D -
#7877 yes 40K
csak keresni kell a boltban mert olyan kicsi lett...kb két dvd tok...kis tulzással -
#7876 -
#7875 miért nem ültetsz a hatsó udvarban....
ugyanis azt is lehet
-
#7874 igen, 40k. -
#7873 A PStwo-t lehet már itthon is kapni? -
#7872 mennyiért vette? és melyiket, PStwo-t az újat, vagy a régebbi fajtát? -
#7871 de karácsony az még egy kicsit odébb van nem? -
#7870 dejó,remélem van havernak olyan cucca! -
#7869 van ntsc-s kábel vagy mi a tököm, avval színesen fog menni ha TV-d szar akkaor is. -
#7868 pl van egy videom(valahol) ami tudja az ntsc-t,ha azon keresztül valami...valamivel össze meg ilyenek? -
#7867 lehet hogy ostobasag amit kérdeztem és semmi esély de mocskosul nem vágom az ilyen dolgokat. -
#7866 sziasztok!haverok este jönnek át és hozzák a pst csak az a k*rva nagy gond,hogy gta:sa ntsc formatumu a retek tévém meg azt hiszem nem tudja azt.egy két dvd is csak fekete fehéren hajlando megjelenni.amugy a teve nem régi darab,1éves panasonic de dogoljon meg!van vmi megoldás szerintetek? -
DePreSsZYo #7865 Még jó, hogy megköszöntem :)) -
#7864 flying skill -
#7863 Lehetnél a pótanyukám és vehetnél nekem 1 ps2-őt =o)
Megköszönném. -
#7862 Remélem megköszönted anyukádnak, hogy ily nagy örömet szerzett neked vele! :) Ugye, milyen jók ezek az anyukák! :) -
DePreSsZYo #7861 Én is karácsonyra kaptam. -
#7860 LOL!Nekem anyám nem vesz ps2-őt és én se úgyhogy várnom kell májusig.=o( -
DePreSsZYo #7859 LoL megvette anyám a PS2-t itt van az ölemben a GTA:SA-val de várnom kell keddig mire betudom csipeltetni :( -
#7858 Tudom hogy nem ide tartozik de a True Crime-al játszott valaki?
A topicja kihalt ezért itt kérdezem meg őket:
"Van benne multiplayer?
Hány város van benne?
Milyen gép kell neki?"
Bocs az OFF-ért. -
#7857 okok!!:) -
#7856 JuHu! Szerintem hamarosan lesz egy versenyes videó amiben megpróbálom lealázni a délamerikaiakat. (egy GYORS verdával meg némi nitróval) -
DePreSsZYo #7855 Én majd kedden :) -
#7854 inkább szűnj meg -
#7853 vagy ne?!:D:D -
#7852 Na mindegy.. ti tudjátok.. én akkor jáccok!:D:D -
#7851 sztem se -
DePreSsZYo #7850 szerintem semmi baj nincs vele. -
#7849 A helikopterbe be kéne írni IN a csávóhoz: 2 a vonathoz: 0 niggerhez:0 zsetonokhoz 5.. és akkor hirtelen bejönne a MAY.. vagy vmi feltünnő szart! -
#7848 JAh.. csak vmi ultra szarul vilog az a kis szar!
Alig lehet észre venni szóval nem csodálkozok! -
#7847 :D -
#7846 -
#7845 Kér a nép PC verziót -
#7844 A rockstar nem adja ki PC-re mert ketszer kisebb mint vice city, unalmas es szarra sikerult, es sok az olyan ember aki egy villogo betu es szamkombinaciot nem bir elolvasni a banneren ami az orra elott van! -
#7843 Magassagi szintre gondolsz? vagy flying skill szintre? -
#7842 KÉR A NÉP ÚJ VIDEÓKAT -
#7841 ha a repgépből kiugrasz, egy bizonyos szint után ott lesz az ernyő a hátadon. -
#7840 Hi! Képzeld ki sem adják PC-re!! Megdöbbentő, nem igaz??