82991
-
#8241 szerintem nem
-
#8240 Amugy ha osszekotom USB-n a PS2-ot meg a PC-t akkor ha a fenykepezolvel fenykepezek SA-ban es elmentem akkor azt gepre at tudom toltenu USB-n? -
#8239 lol
Tudok linkelni képek is lesznek ezekután -
Próba. -
#8237 Bocs, csak próbáltam. -
#8236 -
#8235 Nekem offive xp pro van abban az is benne van. -
#8234 Nekem nincs. Még azt is kilopták belőle basszameg :C
Amúgy tényleg nincs. Végignéztem az összes oficom (97-xp) és nem volt benne.... -
#8233 Leg1xűbb a front page.Officban alapból benne van. -
#8232 OFF
Srácok Web készítő/szerkesztő progi kéne mi a legegyszerübben kezelhető valami primitív.(csak arra kellene hogy kb olyant összedobjak egy hasnlót mint a Hentes-é képek linkelésére kéne)
Helpet előre is köszönöm.
(ja a HOMIES az mit jelent mert már idegesít ) -
#8231 Nez korul a belvarosokba... -
#8230 En is :D -
#8229 Banshee-t a Mulholland környékéről loptam. -
#8228 Nemtudja vki, hogy hol lehet szerezni vagy Banshee-t vagy Cheetah-ot vagy Infernust? -
#8227 off
végre találtam olyan modot amiben lehet multizni és civilek(botok) is vannak de sajna csak sima gta3-hoz :( VC-hez jobban örültem bolna de ez is jó. bár vannak szépség hibák a módban de azért jó.
itt van egy kép is ahol ketten vagyunk, mondjuk ezen pont nem látszanak civilek
-
#8226 En azer nem tudningolok mert elsosorban nem teccik ez a dolog masodjara meg ugyis szijel torom a kocsit par masodpercen belul szal :DDD -
#8225 Ha valaki fogott már egy Jester-t, az próbáljam ár ki, hogy lehet-e tuningolni a Los Santos-i transfender-nél. -
#8224 á videjók nyami:D -
#8223 kösz, ettől féltem, mert ide nem engedett be, de csak azt az egyet, a többit nem próbáltam. -
#8222 Ha érdekel akkor a galériába (uccsó kép)van kép hogy hol van. A tunning műhely. -
#8221 tudtommal kettő van:
egy a low-rideres, amit az egyik küldetésnél ad, a másik meg a transfender (bocs ha rosszul írtam) -
#8220 Utánna néztem bocs! -
#8219 hmmm jaaaaaa de bocs csak nem emlékeztem bazzz :DDDD
Los Santos csak egy másik tunning műhelyben. -
#8218 ha a bansheetuningot nem te nyomtad fel hentesbill oldalára, akkor sorry, tévedtem. -
#8217 Tuninngoltam bansheet? -
#8216 na a maxkor3 nak már van hangja szoval lol -
#8215 Figyi! A Banshee-t melyik városba tuningoltad? -
#8214 Ment még 1 (de miért nincs hang ? megolodom pedig) -
#8213 Tűzoltókat hallom. (én kápmegyerhez lakom közel újpesten) -
#8212 hát mi itt lakunk a pólus mellett (újpalota), most megy el a 3. tűzoltó kilóhússzal szirénázva mint állat mellettünk -
#8211 maxkor fent van. -
#8210 Jaja nekem sem tudom melyikre gondolsz (dupla kipufogó csős) -
#8209 Tudja faszom kápmegyer felé a vasuti átjáró környékén valami fasz nemtom. -
#8208 Nekem egy sport autót nem hajlandó tuningolni Los Santos-ban, az autó nagyon hajaz a Supra-ra.
Az előzőre valaki? -
#8207 Most megy egy olyan video ami még nem volt és nem is beszéltünk róla és ez a MAX KÖR KOCSIVAL NITRÓVAL !!! -
#8206 off:
nebazz, mi? -
#8205 OFF
Azt a kurva kigyuladt valami és ég rendesen rákospalotán! -
#8204 ehh, egy-két múvinak amit felraktál nem volt hangja, csak a tiedét lehetett hallgatni halkan -
#8203 -
#8202 NINCS HANGJA A KURVA ÉLETBE!!!!!!!!!!!!ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ