82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • Kit--Kat
    valszeg a DODO-ra gondolt csak tipp
  • Sephi
    Akkor most ugy nagyabol magyarazd el mijaza "kiscsesznába" jo?
  • Kit--Kat
    whááá, ezt vezetni kéne 1 naplóba, hogy hányan kérdezik meg:)
  • Hentes Bill #7836
    akkor inkább:
  • Amse
    Az enyhe kifejezés!
  • Hentes Bill #7834
  • vki
    nézz a banner-re
  • Batka
    Hali! Tudtok valamit arról, hogy PC-re mikor jön ki végre? Ugye még idén! Ugye? :-)
  • vki
    AHA! ejtőernyőt, csak egy bizonyos repülési szint után ad.
  • vki
    Sikerült ejtőernyőzni!
    A kiscsesznába van, ha kiszálls akkor rajta van a hátán.
  • Kit--Kat
    lehet választani barátnőt, mert amiket képen láttam a csajról, az túl fekareppercsajos lett.
    1 olyat láátam, hogy a fegyverek helyén 1 csokor volt kirakvaLÁL:DDD
  • Gabyee
    gyerek mikor jön?
    lehet vinni majd oviba meg ilyenek,ha felnő akkor meg jönnek a követelések:"nekem is lóvrájderes verdát,a műkarmosra is kellene egy kis lóvé"(persze csak ha girl:)
    persze ez lehet hogy csak a következő részben...
  • Alien
  • hen-tes
    kéne egy összehasonlítás a gta3-tól a sa-ig térképek tekintetében
    (egymás mellé rakva, méretarányosan)
  • Alien
    akkor itt tényleg betartották azt, hogy sokkal nagyon lesz a terület mint a Vice City-nél :D Bárcsak én is járhatnám már az utakat, de majdcsak eljutok oda :DD (remélem) :D
  • hen-tes
    ehehh :))
    vc-vel fél éven keresztül, napi min. négy órát játszottam, úgy hogy alig csináltam közben küldetést, mi lesz itt velem ? :DDD
  • Alien
  • REAL_CIÁN
    Keményen kell fűzni a csajt, nem adja magát könnyen, el kel vinni csomószor bárba meg kajálni, a virágcsokornak is örül és ha néha nem mész érte, akkor megsértődik. A virágcsokor is persze a világ másik végén van csak, legalábbis nem találtam közel.
  • REAL_CIÁN
    Nem szar, csak vannak helyzetek, amikor tényleg túl nagy, amikor 10 percet autókázol az egyik végéből a másikba és ha "mission failed" akkor kezdheted előröl. Jól jönne egy teleport :)))
  • Hentes Bill #7819
    nem azt hittem, csak beszarás, mennyi mindnet lehet csinálni a játékban
  • Extraboy
    Jah, tudom
  • REAL_CIÁN
    Azt hitted a valóságról beszélek, nem a játékról? :)))
  • Hentes Bill #7816
    uhhh, biztos nagyon szar lehet, hogy ekkora a térkép
  • Hentes Bill #7815
  • Hentes Bill #7814
    nen mondod beszarok :DDDDDDDD
  • REAL_CIÁN
    Nem tudom, én csak a Dodot próbáltam, azt még pilótajogsi nélkül is engedte.
  • REAL_CIÁN
    Van egy bánya, abban egy földgyalu, az mindent tarol! :)))
  • Extraboy
    Real! Te nemtudod, hogy miertnem tudom vezetni a san fierro-i repteren levo osszes gepet ill helit kivetel a mavericket?
  • Extraboy
    Hát rohadtsok a hazam szal utkozben meglatok egyet akkor siman, de altalaban en a player targetet hasznalom ha vhova sietve akarok menni
  • REAL_CIÁN
    Amikor azt mondom, hogy nem látom át, azalatt azt kell érteni, hogy amíg a VC-ben bárhol is voltam, térkép nélkül hazataláltam.
    Itt térkép nélkül egy lépést sem tudok tenni, állandóan be kell hozni. Néha azt sem tudom, hol vagyok, főleg, amikor egy krosszmotorral csapatok a hegyek között.
    Ne mond, hogy te már térkép nélkül is eljutsz mindenhova... :))
  • Extraboy
    Fel is avatom :D a mount chiliard teteje koruli magassagon :D
  • dieselG
    AZ IGEEEEEN!!!!!!!!!!!!!!!! :D
  • Extraboy
    Jah, amugy megvan hol lehet ejtoernyot felszedni kiugras nelkul! A sherman gattal szemben eszakra levo "hegyen" ket visko van! Abbol az egyikben van egy ejtoernyo!
  • Extraboy
    Én simán átlátom :)
  • REAL_CIÁN
    A VC-t pár nap játék után betéve tudtam, az SA-ban a kezdővárosban is folyton eltévedek.
  • REAL_CIÁN
    Most istengyalázást fogok mondani, de az a véleményem, hogy a terület már-már túl nagy. Amikor az egyik végéből a másikig kell menni valamiért és nincs repülő... szóval...
    Iszonyatos mennyiségü terep van, szerintem csak a városon kívüli részek nagyobbak, mint a GTA3 és a VC eggyüttvéve, egyszerüen megtanulhatatlan. Nem fikázásképp mondom, ne értsétek félre, de néha azt érezni, hogy ez már sok. :))
  • hen-tes
    rázkódik az egész ház ? :o
  • REAL_CIÁN
    Nem látszik, csak kivülről mutatja a házat, amelyik rázkódik, miközben a csaj nyögdécsel, hogy igazi férfi vagyok... :)))
  • hen-tes
    ték
  • REAL_CIÁN
    A pótkocsis teherautós küldetések nagyon állatok, jó sok pénzt lehet velük keresni.... azokkal a dögökkel tolatgatni vazz!