82991
-
#8201 -
#8200 Aki már Las Ventur-ban jár, az mondja meg nekem, hogy messze vagyok-e, ha mmár csak egy küldetést enget, amikor Smoke-kal kell menekülni egy motorral, és gyilkolni az ellent. -
#8199 Fent van! -
#8198 Most megy a cartunning is :D -
#8197 kineztem vent van :D -
#8196 Jah, már meg van! -
#8195 elzözményt=előzményt :D -
#8194 Pill most rakom az elzözményt :D -
#8193 Mi a neve? -
#8192 Csináltam egy tunningot (egy ismerős kocsiról márt volt róla szó) és van előzmény is hogy kinéztem. :))) -
#8191 jeee -
#8190 Megy egy targoncás muvi. -
#8189 mit hogy? :P -
#8188 és ezt hogy??? 24et ajkartam írni -
#8187 Monster! Enis ott jarok... tovab nem vittem kuldeteseket majd ma fogok talán, most epp az jon hogy egy motorrol kell atugrania a Cesarnak egy kamionra :D -
#8186 mondjuk én nem valószínű, hogy ilyet veszek, mert amíg kicsippeltetem a gépet az min 10 rongy, ha nem több, új ps2-t magic chippel meg már 38-ért lehet kapni -
#8185 wháááááááááááááááááááá akkor a PS2 csak 224 rugó:o -
#8184 bazzeg, ezt olvastátok?!
GTA SA - PSTwo bundle
Srácok - még mindig nincs egy PS2 a TV alatt/mellett? Itt a remek alkalom venni egyet! Múlt hét péntektől már Magyarországon is kapható a vadonat új köntösbe bújtatott, negyedére összezsugorított Sony masina. A PSTwo nem csak kedvező árával - 39 900 FT -, hanem hanem az ún. GTA San Andreas bundle megjelenésével is büntet. Igen, jól hallottátok: alig 40 rugó kicsengetése után mind egy zseniális konzolhoz, mind egy remek játékhoz hozzájuthattok. Kell ennél több?
info: hcgamer
-
#8183 viszont már szépen kigyurtam magam, tetko mindenhol:) szép rucim is van
kár hogy a játékban készített fotokat nem tudom átnyomni PC-re
ja a kurvázásnál ha kérdez a csajszi egy jobb irányt kell nyomni a digitpadon, hogy "egyetértesz"...még a gamepad is beleremegett a végén -
#8182 vettem észre:)
de ha csak uszkálok nem bántanak...csak ha partraszállok:) -
#8181 Most kellet a sivatagi ejszakaba elvezetnem egy olyan kocsit aminek a kerekei akkorak mint az empire stet buildinge :DDD -
#8180 Marhára vicces. -
#8179 :DDD -
#8178 Mázlista. A hülye hazai forgalmazó kitolta a hazai emgjelenést nov. elejére. Már régen meglenne, ha nem lenne ilyen baromira tehetetlen barom az egész kurva bagázs. -
#8177 From my beloved uncle :DD -
#8176 ... a save file mukodik , gondi hogy nem a jatekrol beszelek...... -
#8175 Honnan van? -
#8174 "Mar a sivatagban vaok"
Buckalakók vannak? :)) -
#8173 Még szép, hogy működik egy eredeti! -
#8172 Na mukodik az eredetim :DDDD
eppen most mentem at a hidon! Mar a sivatagban vaok :DDD -
#8171 Úszni nem kell sokat, csak egy folyószélességet és repülni is lehet.
De rögtön kapsz négy csillagot és ízekre szednek. -
#8170 Nem mondjátok komoylan? És kocsikat is lehet benne vezetni? Wow, az év játéka... -
#8169 hát a régebbiekban ugy volt ,hogy bemondta a radio hogy ez meg az miatt szabad a pálya....én még nem jutottam át:) pedig a vasuti sineket is probálkoztam, uszni még nem....kicsit hosszu lenne -
#8168 jol megver a masik banda vagy rádszáll a zsaru -
#8167 lehet
meg a mámorban is...
bár ezek a hülye kurvák csak a sexappealre buknak....pedig ugy tudtam csak fizetek sz..nak oszt kész, hova fajul ez a világ -
#8166 Én még nem jöttem rá az értelmére, mi a jutalma a graffitizésnek? -
#8165 "de a pst lehetetlen pchez szokott szemmel használni és szeretni,szerintem!"
Azt ne várd, hogy 5 perc alatt átszoksz a kontrolleres kezelésre. -
#8164 komolyan...rögtön a második vagy harmadik kuldiben -
#8163 mát abbhagytam:) -
#8162 na f*szom!a tvm természetesen nem szereti az ntsc-t ugyhogy a haloszobai 1centis tévén teszteltük.a jatek isteni de a pst lehetetlen pchez szokott szemmel használni és szeretni,szerintem!