82991
-
#8402 ja, de azt logónak hívjuk -
#8401 mire kijön a gém, lesz vagy 10-12 ezer hozzászólás, ha nem több :) -
#8400 Vissza raktad a fejléceden a bannert ? :D -
#8399 ok -
#8398 jaja léci -
Kedvenceim. -
#8396 gecc, qrva jó néz ki -
-
#8394 :D
kiszedjem? -
#8393 Azt mondtad ilyenekt kérsz ? :D
Nem csak elbasztam véletlenül. -
#8392 király -
#8391 -
#8390 ez nem ugyanaz mint a #8353-as? -
#8389 Nem ezt akartam :) -
#8387 na, ilyen képeket kérünk még szépen -
#8386 Csináltam Personal Jesus-os pörgést :D -
#8385 Ez jó ötlet lenne, de sztem a PS2-be ha bedugsz egy pendrive-t akkor a ps2n nincs olyan progi amivel a menteseidet at tudod masolni a pendrivera, vagy tevedek? -
#8384 Ki kéne fejleszteni valami progot, amit fel lehetne rakni pen-drivera, és arról át lehetne másolni a memkártyára a mentéseket. -
#8383 Én még egy Leviath-ot loptam Las Venturaból, de még a partnál kigyulladtad a repgép, erre, kiszálltam, irányba álltam az első felhőréteg után ejtőernyő kinyit, faszán heli mellett, felszáltam, nem vettem észre azt a bizonyos környezetet, és négy rakétával s**gbe küldtek. Hát ennyi volt rövid kis kalandozásom.
de megérte! -
#8382 Jah, az a legjobb repter :) -
#8381 Pont egy temető. ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ
Lehetett volna a San Fierro-i reptér is :). -
#8380 A repulotemeto, az sajat -
#8379 Az ciki hely, mert van vagy 4 légvédelmi rakétakilövő. És amúgy hol lehet saját reptered? -
#8378 DC++ -
#8377 Az egy katonai repter ill bazis -
#8376 Tudom nagyon hulye kerdes... de honnan tudnek letolteni par mp3-mat? En nem nagyon toltogetem oket de kene par szam... tud valaki a Kazaa-n kivul valami jo kis letoltohelyet ahol par szamot is meglelnek a GTASA-bol? -
#8375 Jelenet :
eppen a sajat repteremen ugyeskedtem amikor is azt a kuldetest kaptam hogy motorral rohanyak egy eppen felszaloba levo repulore. Elertem hat a repulot es felszaltunk. Benet elinteztem par klienst majd felrobantottam a repulot... de ami itt jott... nem tudom hany szaz meterrol zuhantam 1000-el!! :DDD Mekkora fiiling volt! Es amikor mar lattam hogy eppen hova lehet lezuhanni kioldottam az ejtoernyomet es siman landoltam az egyik gyoretterem tetejere. Hogy megunepejem ezt a csodalatos kuldetest betertem enni :DDD
Aztan elkertem az egyik pasi motorjat es visszaakartam menni a repuloteremre de utkozben valami nagy lakotelepre ertem ami be volt racsozva rendesen es hirtelen 4 csilaggom lett :DDD Ez lenne az Area 51 ?:DDD Ugyelhuztamonnanbazeg :DDD -
#8374 kösz szépen, ez a küldetés kb milyen közel van a Smoke-os motorról hátrafele való lövöldözéshez, amikor az a sok b**i ruszki üldüz? -
#8373 A Bayside Marina kikotoben talalhato mavericket kihagytam (las venturasban van) -
#8372 Kuldetes elvallalasahoz kellett atmenni, maga a kuldetes a moster nevet kapta, majd kitalalod miert :DDD nagyon fun -
#8371 hmm... akkor marad az, hogy megkereshetjuk mi :))
Azertis jol el van dugva nehogy megtalaljuk :D
Itt egy lista legijarmuvekrol amit mar en megtalaltam:
Los Santos repter - Learjet
Los Santos repter - DODo
San Fierro repter - Learjet
San Fierro repter - DODO
San Fierro repter - maverick
San Fierro repter - nagyobb utasszalito
San Fierro repter - vmi félharci vagy permetezogep (nemtudom, nem ultem meg benne)
San Fierro repter - Levithian (heli)
San Fierro repter - Masik barominagy heli
San Fierro - valahol egy dombteton - baromiszar permetezogep
Las Venturas repter - DODO
Las venturas repter - Learjet
Las Venturas repter - Levithian
Las Venturas repuloroncstemeto - Regi harcigep
Jah, es a repulosuli csak a 3. las venturasi kuldetes utan lesz elerheto, addig ne is keressetek es ez a repulogeproncstemetonel van. -
#8370 Na tehát akkor küldetéssel(ki adta) vagy küldetés után sikerült átkellni a hídon.
Válaszokat köszönöm. -
#8369 ezt már én is kérdeztem korábban, de válasz szokás szerint nuku. -
#8368 Helikopterek pontos helyerol nemtud valaki egy leirast? mert igazabol a police maverick meg a VCN maverick kene, de azert a tobbi sem artana! Szal ha valaki tud akkor plz msg me! elore is THX -
#8367 Akkor valahogy átkell jutnom a következő városba :D Mikor lehet átjutni? -
#8366 tuti, mert egyiknél sem nyílik fel az ajtó (se a jester-nél, se az infernus-nál), próbáltam mind a kettőnél. -
#8365 Oks -
#8364 nem :) az vki más lehet:) -
#8363 Sry ha nem te vagy, de neked a nicked nem fatalerrors volt? es most ivoviz? mondom ha osszetevesztettelek valakivel akkor sry :) -
#8362 Ez biztos hogy másik műhelyben (tehát nem Los Santos-ban mert van 2) lehet?