82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • Hentes Bill #8402
    ja, de azt logónak hívjuk
  • Hentes Bill #8401
    mire kijön a gém, lesz vagy 10-12 ezer hozzászólás, ha nem több :)
  • JohnnySmith
    Vissza raktad a fejléceden a bannert ? :D
  • Hentes Bill #8399
    ok
  • JohnnySmith
    jaja léci
  • JohnnySmith

Kedvenceim.
  • Hentes Bill #8396
    gecc, qrva jó néz ki
  • JohnnySmith

• Hentes Bill #8394
    :D

kiszedjem?
  • JohnnySmith
    Azt mondtad ilyenekt kérsz ? :D
    Nem csak elbasztam véletlenül.
  • Hentes Bill #8392
    király
  • JohnnySmith
  • Hentes Bill #8390
    ez nem ugyanaz mint a #8353-as?
  • JohnnySmith
    Nem ezt akartam :)
  • Hentes Bill #8387
    na, ilyen képeket kérünk még szépen
  • JohnnySmith
    Csináltam Personal Jesus-os pörgést :D
  • Extraboy
    Ez jó ötlet lenne, de sztem a PS2-be ha bedugsz egy pendrive-t akkor a ps2n nincs olyan progi amivel a menteseidet at tudod masolni a pendrivera, vagy tevedek?
  • vki
    Ki kéne fejleszteni valami progot, amit fel lehetne rakni pen-drivera, és arról át lehetne másolni a memkártyára a mentéseket.
  • vki
    Én még egy Leviath-ot loptam Las Venturaból, de még a partnál kigyulladtad a repgép, erre, kiszálltam, irányba álltam az első felhőréteg után ejtőernyő kinyit, faszán heli mellett, felszáltam, nem vettem észre azt a bizonyos környezetet, és négy rakétával s**gbe küldtek. Hát ennyi volt rövid kis kalandozásom.
    de megérte!
  • Extraboy
    Jah, az a legjobb repter :)
  • vki
    Pont egy temető. ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ
    Lehetett volna a San Fierro-i reptér is :).
  • Extraboy
    A repulotemeto, az sajat
  • vki
    Az ciki hely, mert van vagy 4 légvédelmi rakétakilövő. És amúgy hol lehet saját reptered?
  • Extraboy
    DC++
  • Extraboy
    Az egy katonai repter ill bazis
  • Sephi
    Tudom nagyon hulye kerdes... de honnan tudnek letolteni par mp3-mat? En nem nagyon toltogetem oket de kene par szam... tud valaki a Kazaa-n kivul valami jo kis letoltohelyet ahol par szamot is meglelnek a GTASA-bol?
  • Sephi
    Jelenet :

eppen a sajat repteremen ugyeskedtem amikor is azt a kuldetest kaptam hogy motorral rohanyak egy eppen felszaloba levo repulore. Elertem hat a repulot es felszaltunk. Benet elinteztem par klienst majd felrobantottam a repulot... de ami itt jott... nem tudom hany szaz meterrol zuhantam 1000-el!! :DDD Mekkora fiiling volt! Es amikor mar lattam hogy eppen hova lehet lezuhanni kioldottam az ejtoernyomet es siman landoltam az egyik gyoretterem tetejere. Hogy megunepejem ezt a csodalatos kuldetest betertem enni :DDD

Aztan elkertem az egyik pasi motorjat es visszaakartam menni a repuloteremre de utkozben valami nagy lakotelepre ertem ami be volt racsozva rendesen es hirtelen 4 csilaggom lett :DDD Ez lenne az Area 51 ?:DDD Ugyelhuztamonnanbazeg :DDD
  • vki
    kösz szépen, ez a küldetés kb milyen közel van a Smoke-os motorról hátrafele való lövöldözéshez, amikor az a sok b**i ruszki üldüz?
  • Extraboy
    A Bayside Marina kikotoben talalhato mavericket kihagytam (las venturasban van)
  • Extraboy
    Kuldetes elvallalasahoz kellett atmenni, maga a kuldetes a moster nevet kapta, majd kitalalod miert :DDD nagyon fun
  • Extraboy
    hmm... akkor marad az, hogy megkereshetjuk mi :))
    Azertis jol el van dugva nehogy megtalaljuk :D
    Itt egy lista legijarmuvekrol amit mar en megtalaltam:

Los Santos repter - Learjet
    Los Santos repter - DODo

San Fierro repter - Learjet
    San Fierro repter - DODO
    San Fierro repter - maverick
    San Fierro repter - nagyobb utasszalito
    San Fierro repter - vmi félharci vagy permetezogep (nemtudom, nem ultem meg benne)
    San Fierro repter - Levithian (heli)
    San Fierro repter - Masik barominagy heli
    San Fierro - valahol egy dombteton - baromiszar permetezogep

Las Venturas repter - DODO
    Las venturas repter - Learjet
    Las Venturas repter - Levithian

Las Venturas repuloroncstemeto - Regi harcigep

Jah, es a repulosuli csak a 3. las venturasi kuldetes utan lesz elerheto, addig ne is keressetek es ez a repulogeproncstemetonel van.
  • JohnnySmith
    Na tehát akkor küldetéssel(ki adta) vagy küldetés után sikerült átkellni a hídon.
    Válaszokat köszönöm.
  • vki
    ezt már én is kérdeztem korábban, de válasz szokás szerint nuku.
  • Extraboy
    Helikopterek pontos helyerol nemtud valaki egy leirast? mert igazabol a police maverick meg a VCN maverick kene, de azert a tobbi sem artana! Szal ha valaki tud akkor plz msg me! elore is THX
  • JohnnySmith
    Akkor valahogy átkell jutnom a következő városba :D Mikor lehet átjutni?
  • vki
    tuti, mert egyiknél sem nyílik fel az ajtó (se a jester-nél, se az infernus-nál), próbáltam mind a kettőnél.
  • Extraboy
    Oks
  • [HUN]FaTaL
    nem :) az vki más lehet:)
  • Extraboy
    Sry ha nem te vagy, de neked a nicked nem fatalerrors volt? es most ivoviz? mondom ha osszetevesztettelek valakivel akkor sry :)
  • JohnnySmith
    Ez biztos hogy másik műhelyben (tehát nem Los Santos-ban mert van 2) lehet?