82991
-
#8321 "Amugy ha osszekotom USB-n a PS2-ot meg a PC-t akkor ha a fenykepezolvel fenykepezek SA-ban es elmentem akkor azt gepre at tudom toltenu USB-n?"
nem
a GTA egy db option file-t csinál. Abban benne van a játékállástól kezdve a fényképekig minden. Ahogy egyre többet fényképezel annál nagyon lesz a játékmentésed mérete.
A PS2 mentések kiterjesztése amugy meg XPS. -
#8320 fél giga az igen
de csak képek mehetnek majd hozzád, vagy a videók is? -
#8319 Remélem, ennyi már elég lesz :)
Név:JohnnySmith Csoport:Aktív képek:16 Felhasznált tárhely: 997 KB megengedet: 500000 KB -
#8318 Jah, hogy 2 nap? Sorry -
#8317 Köszi a KÉPEKet! Még tölthetsz fel, mert jelentősen megnöveltem a
tárhelyed méretét :) -
#8316 ja, de a hírben benne van, hogy csak nagy brittaniában fogyott el több mint fél millió, sims2ből meg 10 nap alatt a világon 1 millió darab :D -
#8315 LÁL te nagy matekos, 10 nap alatt 1 millió, ez meg 2 nap alatt 500000 pfffff
Számoljál már, oszd el 5el a Sims eladását és megkapod mennyit vettek belőle 2 nap alatt.... -
#8314 AAA!!!
Most halgatom Fernando baratunkat :DDDDDDDDDDDDDD
Szal kesz a banda! Lazlow es Fernando is benne van :DDDDD -
#8313 ???????????? -
#8312 Aha :DDDD
Sikerult az 5 csilag... te jo eg :DDD -
#8311 ott a helyünk -
#8310 jövő májusra kb -
#8309 Jeee vissza jöttünk top10-be :D -
#8308 De gonosz vagy :D -
#8307 Aha, meg. Ha kell kiírom 2 DVD-re mert sajnos akkora!!!!
de azért király! Kormánnyal király föleg a rokkantas kocsival menni. -
#8306 mondjuk a bannere... -
#8305 Áááá, bocsi!
És mikorra várható? Most netezek 1 hét óta először, és már nem is tudom, hova kapjam a fejem! -
#8304 -
#8303 Majdnem.=oP -
#8302 Megjelent már PC-n a Gamma? -
#8301 igen, de azt világszerte -
#8300 A Sims2 nem meglepő mert nem kimondottan 18-25 éves korosztály vette mint a cukrot.Meg egy csomó nő oda van ezért a "építek egy kis családot aztán szeretgetem itatgatom,etetgetem őket ja és ÍRÁNYÍTOM öket a szerlelmi életükben IS"
Bocs kicsit elragadtattam magam a nőkkel szemben..... -
#8299 A Sims2-höz képest semmi. 10 nap alatt 1 milliónál is többet adtak el. -
#8298 :DDDDDDDDDDD -
#8297 Nálink mennyi lesz ? 10db 1 hét alatt ? :DDDDDD -
#8296 jaja, de ez csak angliában :D -
#8295 LOL
575 ezer darab 2 nap alatt :DDDD -
#8294 San Andreas láz világszerte
Dixie Flatline, 17:32 - PS2 - Játék: Eladások - ADATLAP - (7 komment)
Max-Pain ugyan már torkig van OJ Loc nyűglődéseivel, de azért szállított nekünk egy kövér infót a brit GTA SA eladások kapcsán. A Charttrack oldalán megemlékeznek a Metal Gear Solid 2 és a GTA: Vice City párharcáról, melyből anno Vercetti barátunk került ki győztesként, közel kétszeres példányszámmal. Hideo Kojima zokon is vette a trónfosztást, melyről egy korai GTA múviban meg is emlékezett. Miután a rajongók duplán fejbeverték a mestert fanyar humora miatt, Kojima megbékélt, de az alábbiak hallatán még gyorsan belekerülhet egy-egy utalás a vészesen közeledő MGS3 történetébe.
A San Andreas PS2 változatából 575 156 darab kélt el mindössze két nap alatt a Csalagút túloldalán, duplázva a Vice City eredményeit. Amennyiben kedvencünk így folytatja - márpedig a játék tartalmát figyelembe véve mindenki mehet kocsikázni - még a "FIFÁZZUNK" fanatikusok által generált eladási adatok sem lesznek elegendők, hogy a San Andreas első pozicióját megrengessék.
info: hardwired -
#8293 Már méreteztem ne agodjak már :)))) -
#8292 Pillanat mindjárt megcsinálom -
#8291 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#8290 SORRRY A MÉRETÉRT
Többet ilyen nem lesz :(((( -
#8289 De csak azért mert látom hogy te nagyon fanatikus GTA:SA ranjongó lehetsz :D
-
#8288 Valaki készítsen már egy képet(screenshot) vagy file listát a PS2 DVD-ről amin a SA van....pls....sajna nincs ps2-m, és a game sincs meg, de azért kiváncsi lennék rá....pls :D -
#8287 Arra gondoltam hogy 100mb tárhely ? Mert akkor mehetne egy pár régi. -
#8286 Egy van. Most csináltam. Vagyis kb olyan fél órája -
#8285 a régieket felkéne baszni oda -
#8284 mennyi van ? -
#8283 Na kell a tárhely vagy sem? -
Még egy kirámolós kocsi az eggyik faluban.