82991
-
Newfronter #14749 Ez bizti? Mert én nem tudok 100%-os infót erről. -
Newfronter #14748 Olvastam valahol hogy 1 küldetés erejéig visszamegyünk Liberty Citybe. Ez most tényleg így lesz vagy valami kamu, mert gondolom azért csak 1 küldi erejéig felpakolni a DVD-re egy városrészt, egyszóval nem kifizetődő.
Nekem valószínűleg a vidéki területek jönnek majd be hiszen én is vidéken lakom
Grebber: Szerintem senki sem tudja csak valószínűsítjük hogy nem SF lesz. De bármi lehet még... -
#14747 securerom 7 -
#14746 Valaki #14725 ?? -
#14745 a minimumba gef 3-at írtak, a gef 4 MX pedig ugyebár nem más mint egy gef 2... -
#14744 ha alkalmaz PS-t a játék, akkor nemhiszem... -
#14743 nekem is ez van,ugyhogy nekem is ujitás lesz,bár ugyis kell már,egy normál kari amin mennek a mostani játékok az mennyi? -
#14742 elindulni sztem igen, se sokat ne várj -
hello #14741 Pont a megjelenés napján veszek új videókarit me enyhén szóla elavult a mostani de azért kivéncsi vagyok, hogy elindul-e navidia geforce4 MX 440-SE videókártyán? -
#14740 szerinted? -
hello #14739 és az hogy nekimegy a kocsinak és neki semmi a kocsi meg felrobban? -
#14738 Csalás!
Simán legfeljebb egy kocsi tetejére lehet ugrani. -
hello #14737 Egy videón láttam, hogy a csávó biciklin ment és simán átugrotta az út felett menő hidat. Kicsit nem fedte a valóságot az ugrása.
Ez tényleg alapból ilyen vagy csak valami csaláskód hatására ugrik ekkorát a keróval? -
#14732 ja, aztmondták hogy PS 2-re már nem adnak ki több GTA-t -
#14731 ezt a GTA 4-es dolgot még akkor írták, amikor még csak tippelgettek, hogy esetleg lesz SA... -
#14730 A GTA4 már nextgenre (PS3?) jön. -
#14729 Ebben teljesen igazad van. -
#14728 Mi ez a gta4-es hülyeség?
Amúgy nem figyeltétek meg h csak azoknak a részeknek adnak számot amiben valami féle újítás történt pl: a gta Londonhoz sem adtak számot pedig az nem csupán kiegészítő volt, hanem önálló game. A tényleges gta2 meg szerintem abban volt változás h maga a környezet igencsak eltért az addig megszokottól, nehéz behatárolni h most a jövőben játszódik vagy pedig egy olyan Kingpines 30-as évek, legalábbis az autókból ez következik. A gta 3-ban meg mindannyian tudjuk h mi a változás, és erre jött a VC meg az SA. Amit úgy neveznék h a GTA III önálló kiegészítői.
Lehet tippelni, h a tényleges GTA IV milyen lesz, ha lesz egyáltalán... de azért reméljük. -
#14727 azér ha csak arra használom, hogy elmegyek csajozni, vagy csak graffitizni, akkor nem fog szarrátörni ha vigyázol, csak feladat teljesítése közben biztos szinte a totálkár... -
#14726 Túl sok mindenre azért nem jó a tuning, ugyanis a sok pénzért feltuningolt járgány is ugyanolyan könnyen sérül-robban. Az elején még jó móka, de amikor már a második több tízezer dolláros autód törik rommá egy vaksi úrvezető miatt, akkor mindenki hanyagolni fogja. -
#14725 Lehet már tudni milyen védelme lesz?? -
#14720 A legtöbb autóhoz lehet spoilert, nitrót, motorháztetőt, lökhárítót venni. A komolyabb kocsikhoz lehet több fajta spoilert venni, azekre már mehetnek festések is, de lehet rájuk komplett bodykit-eket is venni. Viszont mindegyikre lehet új felnit venni.
Amúgy megnéztem, hogy a Vice City a megjelenés előtt hány nappal jelent meg a neten, és hát kemény 6 nappal az EURÓPAI előtt. Szal lehet, hogy hétvégén már fennlesz. -
#14717 Mi ezeken a kártyákon az átbaszás? Sokat ittál? Nézd már meg az árukat, hát nagyon nem kerülnek sokba, annyiba kerülnek amennyit tudnak! Hol itt az átbaszás??? És ha megspékelik a szar pikszel sederrel (amúgy nemspékelik megnyugodhatsz) akkor mivan? Ettől a játékok menni szoktak régi kártyákon is, csak nincs tükröződő víz (úristen mekkora katasztrófa ), csak ha köcsög a játékgyártó, ír egy sort a programba, hogy ha nincs jó videokártyád, akkor kilép. Függetleül attól hogy simán menne a játék, na akkor kell új videokártya, bár ezeknek a köcsög húzásoknak ez a lényege vegyé újabb cuccot jöjjön a zsözsó a videokártyagyártóknak. -
#14716 egyébként ha a díler megkínál droggal és igent válaszolsz akkor mi törénik? :) -
#14714 megnitcsak http://gta4.srv.hu/ -
#14712 attól még ez San Andreas lesz, csak lesz majd egy 4. rész. ki írta ezt az összevisszaságot? -
#14708 nemtudom, hogy tudtátok-e, de azért berakom:
GTA 4?
Egy újabb érdekes dolog látott napvilágot: fentebb említettem néhány már leregisztrált domain-t, amik arra utalhatnak, hogy a következõ GTA játék a San Andreas címet fogja viselni. Na, akkor most itt a kontra: a www.grandtheftauto4.com és a www.gta4.com címek is le lettek regisztrálva, és itt is egy ismertebb személyhez kapcsolható a regelés: Sam Houser foglalta le a fenti címeket, aki pedig a Take 2 Interactive (ami, mint tudjuk a R* anyavállalata) egyik alkalmazottja. -
#14703 Én meg Black Sabbath-tól a Paranoid-ot!!! -
#14702 az Steppenwolf:DDD -
#14694 én majd az AC/DC - Born to be wildet rakom be:)
Az országúton egy stallionban mmmm.. -
Xian #14678 Én ugy olvasom már csak 9 nap 11 óra 52 perc 40 mp
-
Since #14669 mindent meglehet oldani természetesen ha valakinek annyira fontos az a dolog. Pl. egy bankot is kutdna rabolni :-) Valószínűleg nem olyan fontos számára. De a hülyeséget félretéve. Én ismerek olyan családot, konkrétan van egy barátot. 23-24 éves, a szülei elváltak és az anyjával él együtt. Rendesen dolgozik, havonta megkapja az x y összeget. Csak az a probléma, hogy semmit nemtud maganák félrerakni mert az édesanyja már nem dolgozik, úgyhogy ő biztosan nemtud magának venni videókártyát, mégha nagyon akarná akkor sem, mivel az a 1-2 ezer forint is nagyon fontos számára. Ez nagyon OFF volt úgyhogy bocsika de gondoltam leírom nektek az igazságot. -
mike369 #14668 ...ráadásul az ATI 9200-9550 és az nVidia FXxxxx sincs már aranyárban. -
#14667 Hát kérlek általában nem ez szokott lenni a helyzet...pár ezer forintot mindenki össze tud kuporgatni, ha fontos neki valami...a gyerek meg menjen el valami kis lájtos nyári munkára, s akkor nem a szülőktől kell várni a sültgalambot... -
#14666 előtte tankolj :) -
#14665 elég idegesítő lenne, amikor egy küldetés közbe fogy ki a benzin -
#14664 szerintem nem, a VChez készült nak mod is szerintem elég jó, tankolni kell, vagy ha kiürül és nem akarsz tankolni akkor másik verdát kell szerezni, ez szerintem növeli az élvezhetőséget, de hát különbözőek vagyunk. -
#14663 milyen kérdés már ez.. mi az hogy mivel lehet.. -
Boneman15 #14661 Ki tudja, mivel lehet tuningolni a kocsikat?
-
#14660 ez a tankolás dolog elég gáz ötlet..