82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • lamase
    ez bringás
  • bazza
    Na de a meg melyik?
  • lamase
    gondolom
  • grizzly21
    hát hogy a hl2 nem megy max grafon az tutko:) de gta menni fog (ha nem is maxon)
  • Kit--Kat
    mér veszed olyan biztosra?
  • lamase
    warez hamarabb lesz
  • lamase
    pfff.. folyamatosan kell nyomni az x-et
  • MikX
    fiikájy = fizikája
  • MikX
    egyáltalán nem, más a fizikájy, a hanjai, lehet trükközni...
  • Kit--Kat
    futópadon futhastz a jó kondiért, boxot rendesen ringbe gykorolhatsz az eddzőteremben, aztán kamatoztathatod az uccán:D
  • lamase
    ha a játék megjelenik akkor az összeset ki kell törölni
  • gercse
    és más? box? futás?valami?
  • Kit--Kat
    jahh a dodzsóban személyesen Recska mestertől tanulhatjuk a szép mozdulatokat:DDD
  • grizzly21
    kosár tuti, foci sztem nincs
  • gercse
    sportok közül mit lehet majd választani?
  • forza milan
    oszt ebbe is bandaháború lesz ha tudnád!
  • Kit--Kat
    mert a csirkék ide jönnek:o
  • forza milan
    azt mondta valki szerint jobb!na mind1 egy jo hawer!de én nem láttam a 2-t,de azt mnodta hogy egy csomó gyerek ezt mondja
  • grizzly21
    nem akarok megint a konzolosoknak esni, de betévedtem a san szobába és most járnak 870 hsznél:)
  • grizzly21
    VS=VC
  • mila69en
    hát az tuti hogy szebb sokkal és nincs töltés a városok közt
  • grizzly21
    ja én is néztem! És még emléxem h első nap szar volt a VS mert rossz detonator volt a gépen. Aztán amikor megláttam. Azt hiszem ez már kész virtuális valóság, egy új világ.:)
  • forza milan
    azta!na bocsáss istenem hogy lefikáztam ezt a gamet!:D
  • Kit--Kat
    a grafikai annyivel lesz szebb-jobb mint a VC- a 3hoz képest, vagyis azért itt is keresgethetjük az állunkat
  • Garcia
    lehet menni: gyalog, biciklivel, motorral, quadal, kombájnal, fűnyíróval, targoncával, buldózerrel, repülövel, utaszállító repcsivel, vonattal, autóval, helikopterrel, jetpack-el, úszva... hmm és még jópár munkagéppel..
  • MikX
    Golden Gate egyik pillére...
  • DBoy
    A GTA történetében egyik legtovább fejlesztett darab a San Andreas. PS2-es verziója ugye már kapható, de a PC-s még nem. A PC-s fejlesztési képek alapján nagyon komolyan kell majd nézni a San Andreas-t. Hősünk Carl Johnson, aki édesanyja és testvére haláláért visszaköltözik San Andreas államába. A játék grafikája nagyon szépre fog sikeredni az eddigi képek alapján. A karakterek mesterséges intelligenciája nagyon fejlett, így a nagyon élvezetesek a bandaháborúk. CJ-vel szinte bármit megcsinálhatunk, mint ha a valós életben lennénk. CJ éhes, szomjas, hízik, izmai nőnek, vagy minden ellenkezőleg és még rettentően sok, apróbb dolgot fog a játék PC-s verzója tudni. Járművek között, traktorok, biciklik, lakókocsikat is üdvözölhetünk. Hősünket mostantól mindenre meg kell tanítani. Vezetéstechnikáját javíthatjuk, és még a repülőgép vezetését is meg kell tanulnunk. Úszhatunk, tetováltathatunk, hajat vágathatunk, és nagyon sok munkát vállalhatunk be. Ha sok pénzünk van autóinkat akár tuningolhatjuk is. Így a San Andreas a kategóriáját túllépve minden bizonnyal eddigi egyik legnépszerűbb játékává fog válni. http://www.gtaonline.hu/
  • MikX
    jó, csak aszittem lemaradtam vmiről...
    azt gyorsba néztem ,nem volt időm áttekinteni...
  • mila69en
    jaja pl: a felhő karcoló tetején ott tuti lessz
  • MikX
    pontosabban több helyen is van
  • MikX
    akármikor,
    odamész egy helyhez, ottvan mindíg
  • Garcia
    szerintem szabadon is lesz... ha jólemléxem a nagy hegy tetején lesz megtalálható mindíg
  • forza milan
    de mosmá tudom hogy rohadt jó lesz!mostmár biztos kipróbálom!és az is igaz hogy chingyvel kell menni?nekem azt mondták:D
  • grizzly21
    aha
  • PLackó
    az amcsis megjelenésig elvileg 5 nap?
  • grizzly21
    14949?
  • forza milan
    de tudtam hogy lesz,csak nekem beetették hogy qva szar lesz!
  • Garcia
    állattartás nincs benne csak kamuzott...
  • forza milan
    köcce,majd megnézem.
  • MikX
    mondjuk én nyomtam ps-en, de ott nem volt állattartás, ha volta akkor naon eldugták! :D