82991
-
#15048 ez bringás -
#15045 Na de a meg melyik? -
#15043 gondolom -
#15040 hát hogy a hl2 nem megy max grafon az tutko:) de gta menni fog (ha nem is maxon) -
#15039 mér veszed olyan biztosra? -
#15037 warez hamarabb lesz -
#15030 pfff.. folyamatosan kell nyomni az x-et -
#15023 fiikájy = fizikája -
#15022 egyáltalán nem, más a fizikájy, a hanjai, lehet trükközni... -
#15015 futópadon futhastz a jó kondiért, boxot rendesen ringbe gykorolhatsz az eddzőteremben, aztán kamatoztathatod az uccán:D
-
#15014 ha a játék megjelenik akkor az összeset ki kell törölni -
#15013 és más? box? futás?valami? -
#15005 jahh a dodzsóban személyesen Recska mestertől tanulhatjuk a szép mozdulatokat:DDD -
#15002 kosár tuti, foci sztem nincs -
#14998 sportok közül mit lehet majd választani? -
#14985 oszt ebbe is bandaháború lesz ha tudnád! -
#14979 mert a csirkék ide jönnek:o -
#14978 azt mondta valki szerint jobb!na mind1 egy jo hawer!de én nem láttam a 2-t,de azt mnodta hogy egy csomó gyerek ezt mondja -
#14975 nem akarok megint a konzolosoknak esni, de betévedtem a san szobába és most járnak 870 hsznél:) -
#14973 VS=VC -
#14972 hát az tuti hogy szebb sokkal és nincs töltés a városok közt -
#14971 ja én is néztem! És még emléxem h első nap szar volt a VS mert rossz detonator volt a gépen. Aztán amikor megláttam. Azt hiszem ez már kész virtuális valóság, egy új világ.:) -
#14970 azta!na bocsáss istenem hogy lefikáztam ezt a gamet!:D -
#14969 a grafikai annyivel lesz szebb-jobb mint a VC- a 3hoz képest, vagyis azért itt is keresgethetjük az állunkat -
#14968 lehet menni: gyalog, biciklivel, motorral, quadal, kombájnal, fűnyíróval, targoncával, buldózerrel, repülövel, utaszállító repcsivel, vonattal, autóval, helikopterrel, jetpack-el, úszva... hmm és még jópár munkagéppel.. -
#14967 Golden Gate egyik pillére... -
#14966 A GTA történetében egyik legtovább fejlesztett darab a San Andreas. PS2-es verziója ugye már kapható, de a PC-s még nem. A PC-s fejlesztési képek alapján nagyon komolyan kell majd nézni a San Andreas-t. Hősünk Carl Johnson, aki édesanyja és testvére haláláért visszaköltözik San Andreas államába. A játék grafikája nagyon szépre fog sikeredni az eddigi képek alapján. A karakterek mesterséges intelligenciája nagyon fejlett, így a nagyon élvezetesek a bandaháborúk. CJ-vel szinte bármit megcsinálhatunk, mint ha a valós életben lennénk. CJ éhes, szomjas, hízik, izmai nőnek, vagy minden ellenkezőleg és még rettentően sok, apróbb dolgot fog a játék PC-s verzója tudni. Járművek között, traktorok, biciklik, lakókocsikat is üdvözölhetünk. Hősünket mostantól mindenre meg kell tanítani. Vezetéstechnikáját javíthatjuk, és még a repülőgép vezetését is meg kell tanulnunk. Úszhatunk, tetováltathatunk, hajat vágathatunk, és nagyon sok munkát vállalhatunk be. Ha sok pénzünk van autóinkat akár tuningolhatjuk is. Így a San Andreas a kategóriáját túllépve minden bizonnyal eddigi egyik legnépszerűbb játékává fog válni. http://www.gtaonline.hu/ -
#14965 jó, csak aszittem lemaradtam vmiről...
azt gyorsba néztem ,nem volt időm áttekinteni...
-
#14964 jaja pl: a felhő karcoló tetején ott tuti lessz -
#14963 pontosabban több helyen is van -
#14962 akármikor,
odamész egy helyhez, ottvan mindíg -
#14961 szerintem szabadon is lesz... ha jólemléxem a nagy hegy tetején lesz megtalálható mindíg -
#14960 de mosmá tudom hogy rohadt jó lesz!mostmár biztos kipróbálom!és az is igaz hogy chingyvel kell menni?nekem azt mondták:D -
#14958 aha -
#14957 az amcsis megjelenésig elvileg 5 nap? -
#14956 14949? -
#14955 de tudtam hogy lesz,csak nekem beetették hogy qva szar lesz! -
#14954 állattartás nincs benne csak kamuzott... -
#14953 köcce,majd megnézem. -
#14952 mondjuk én nyomtam ps-en, de ott nem volt állattartás, ha volta akkor naon eldugták! :D