82991
-
#14951 ja lesz benne vezethető utasszállító... és az autóvezetést is gyakorolni kell hogy minnél jobban menyjen és asszem motorsuli is van benne... -
#14950 #14934 -
#14949 ejtőernyő csak küldetésben lesz, vagy lehet szabadon? -
#14947 Mér eddig nem ismerted?? -
#14946 na meg az ejtőernyőzés, kosárlabdázás... na mind1 ha többet akarsz megtudni róla akkor: GTA ONLINE ;) -
#14945 nemtod rendőrök nem állítanak meg,hogy hol a jogsid? :DDDD az lenne ám a fain -
#14944 lesz benne suli, pontosabban(ill. precízebben) vezetsz majd ;)
utasszállító nemtom, én 1 videóban láttam..
pasz -
#14940 pár kérdés amit remélem jól tudok és választ szeretnék rá hogy télleg lesz e benne!
utaszálító repülő?? vezethető?? lehet szállítani
repülőgép,autó ISKOLA???
jajj jelenjen má megg
nem lesz kutyaszarság odairtam hogy kamuztam :D
-
#14939 pff 13 éves dedós s.gg
nagyon unom ezeket a beszólásaidat itt megkérlek menj el innen.. -
#14937 okos megállapítás. kicsit későn jöttél rá, de még nem kséön:) -
#14936 De vannak játékok ahol fordítva van, a grafikával próbálják kipótolni a játék egyéb hiányosságait, ürességét. Ha valaki ilyenekkel jáccik, annak kicsit furcsa a GTA :) -
#14935 micsoda?én télleg lehidalok vazze!áááááááááá!sztem ez nagy játék lesz! -
#14934 jaja vontat,(ki is lehet siklani vele)utasszállító vezethető legalábbis PS2 mentem vele akkor PC-n is lessz
meg jópár fajta heli
-
#14932 de az se szar csak mondom.
kutyaetetés? lemaradtam én is:) -
#14931 olyanok leznek benne, hogy lehidalsz... grafika kit érdekel? ;) -
#14929 hahah!no de ha télleg lesznek benne ilyenek a szarok a grafikára! -
#14928 jaja... tehát úgy mit a kurva is meg fog kérdezni és válaszolhatsz, hogy Igen és akkor elviszet toszni, vagy nem és akkor nem viszed sehova.... na ugyan így meg fog kérdezni a drogdíler -
joe69 #14927 ket figyelmeztetessel majd pont te osztogatod a bannokat -
joe69 #14923 "ha megjelent, az megkapja..."
-
#14920 egyébként most lehet bérelni szobát szállodában vagy hogyvan? vagy csak ugyan úgy megveheted és mentesz?
és ha a drogdíler megkínál és igent mondasz, akkor mi történik? -
#14918 Ja nagyon, gondolom egyesek ölni is képesek lennének ezért a címért -
#14917 de rohattjó lesz neki :D -
#14916 köszi -
#14915 elég gyenge rím, véletlen volt :P -
#14914 Aki elsőnek írja be a topikba NAGY BETŰKKel hogy megjelent a warez verzió, ha megjelent, az megkapja az "Első warezes verziót bejelentő SG fórumozó" megtisztelő címét :) -
#14913 hiába nem éppen source-os a graf, nagyon is jó ez, hidd el.
pl belőlem a hl2 nem csiszolt ki annyi beleélést a gamebe mint a VC. Nem mondom, hogy sírtam a játék végén, de megvolt a hangulata a játékélménnyel zenéve együtt. ez a lényeg. amen -
#14912 hepi börszdéjt tújú! -
#14911 húúúecsém, ennyire várod, hogy már rappelve beszész? :D -
#14910 piszikét -
#14909 kit érdekel a graf, ha szeptemberig ezzel fogom tolni naphosszat? :-) -
#14908 annál azé jobb lesz nyugi ;) -
#14907 na mind1!nekem megfelel mondjuk...de azé megcsinálhatták volna jobbra -
#14906 abszolút nincs szüksége ennek a játéknak a csilli-villi grafikára, annyira eltalált volt az eddigi részekben is a fíling, hogy tényleg élmény volt vele játszani, és bár több játékidőt garantált mint sok másik játk, még is rövidnek tűnt. de nekem még harmadik újrajátszásra is tartogatott meglepetéseket :) -
#14905 amíg megnem jön a játék, addig rituális felkészülést tartunk
minden nap egy egy forumozót szitává lövünk, és összevissza gázoljuk anyuka autójával! -
hello #14903 Bocs, hogy élek többször nem fordul elő.
Senki nem mondta, hogy nem felel meg de azért köszz a kedves válaszod. -
#14902 én már napok óta csak az SA-s oldalakat olvasgatom, nézegetem, már nagyon régóta várok erre a gémre:D -
#14900 ja... nekem is tökéletesen megfelel ez a grafika, csak má' legyen a kezemben, vagyis a gépen és játszhassak vele :D -
#14898 elég a fikázásból.
ha szar a graf(nem az, jobb mint a PSes, és ez nem az a játék, ahol erre megy ki minden, és különben is hogy jelenitene meg egy ekkora területet?), akkor az a baj, ha nagy a gépigény akkor az -
#14897 nekem? bőven..:) -
#14896 miért nektek nem elég a VC féle grafika?