82991
-
#14801 azt hittem már el lett kezdve... :o
a ps2-es verzió txd-je fentvolt a neten (még nekem is megvolt), csak külön ki kellett volna menteni a dialógusokat, és visszatenni ebbe.
így a megjelenés után pár nappal már lehetett volna magyarosítás, így meg hetekig várhatunk... -
mike369 #14800 kettő is...
a SA-ra is többen bejelentkeztek már, úgyhogy izgatottan várjuk a fejleményeket!
én elvből nem vágok bele, mikor ekkora a tolongás, pedig ez az egyik nagy kedvencem az 1. óta. -
#14799 ez tény -
#14798 a Vice Cityhez elég profi készült... -
#14797 olyan valaki kellene aki, nagyon vágja a szlenges amerikai angolt. -
mike369 #14796 DE... :)))
Szerintem jó magyar szokás szerint egyszerre legalább 2-3 fordítás fog készülni... -
#14795 a progi megvan hozzá, csak valakinek fodítani kellene.
-
#14794 biztos rá lesznek ugorva a megfelelő emberek -
#14793 Egy kérdés: nincs kedve valakinek majd fordítani a játékot? -
#14792 8 -
#14791 :D
meglát egy motort: "EZSMI:O" -
Newfronter #14790 Remélem annak a "némaleventének" már meghalljuk a hangját is. Majd biztos Carl vagánykodni fog neki hogy "Na menő a San Andreas grafkója? Nálatok még a kocsi kerekét sem lehetett kilőni, és már úszni is tudok vazz!" És ekkor leesik a némalevente álla és megered a szája :) -
#14789 jah, asszem salvatore lánya, amikor csicskáztatott 1 küldiben [fuvarozni kelett stb] -
#14788 1 hét és ittvan elsehiszem -
#14787 A BIX-nek van grafikonos kijelzése , ez a beföldi adatforgalmat mutatja itt
a csúcs 12Gbit körül van naponta, ami 1.5 GB/sec ha átváltjuk, ez a bixen átfutó csúcs. jó sok :)
amúgy az alattam írónak van igaza, nem lesz kiemelkedő növekvés sztem se -
#14786 Semmi komoly, lévén elfog oszlani az idő. Valaki már lehúzza a 2. órába, megint más csak 12 - 24 óra múlva kezdi el tölteni, szal -
tomo #14785 megis milyen lassan telnek a percek igy , hogy feszulten varakozunk.
ha valaki ismer olyan oldalt, ami kijelzi magyarorszag netforgalmat irja mar be a linket, kivancsi vagyok, milyen valtozas lesz , ha kikerul. -
#14784 Jajj de jó érzés olyan hónapot kezdeni, amiben már fogunk San Andreasozni -
#14783 Ja a Fido névre én is emlékszem. A gta4real videót nem láttátok egy ismert fekete bőrű amerikai színész nyomja, nem jut eszembe a neve de nagyon kemény. És ezeket a gta 3-as mozgásokat nagyon jól utánozza:)) -
#14782 szerintem simán bevállalható lenne, ez 1 élezetézés, én Vice Citys pólót is vettem volna ha lenne rálehetőség itthon, tudod mi a kockulat, ha mondjuk Gordon Freemanes pólót hordassz, vagy Warcraftba mész na az tényleg elkockulás -
#14780 én láttam asszem!!! -
#14778 Pl tükröződő víz, ami egyik screeshoton sincs :) -
#14777 hát ugyvagyok vele hogy azért még nem vagyok akkora kocka hogy egy jateknak már a cuccamim is ilyenek legyenek. igy is anyám egyfolytába szivat hogy függök a gépemtöl (ő még nem ismeri a San Andreast) Ha meglátna ilyen poloban biztos kitagadna :))) -
#14776 háháhhááháhháá csak mer a Rockstar nem ilyen 1szerű hátteres kéepeket csinál a cuccainak...
faszé kell mindíg poénkodni:o -
#14775 dehogyis! a garázsba csinálom öket -
#14774 ezek originálok? -
#14773 Hogy lehet felismerni a pixel shadert? -
#14772 bocsi próba volt
-
#14769 azt csak az kurva adta:DDD -
#14768 Claude
A „kígyó nyelv nélkül”. Végre kapott egy nevet a GTA3 főszereplője, a néma hős. Claude. Catalina-val jár. Híres utcai autóversenyző. Claude Carlnak ajándékoz egy garázst San Fierro-ban amit már senki nem használ. Claude készül elhagyni a várost és visszatérni Catalinával Liberty City-be. -
#14767 amúgy némaleventét asszem Fido-nak híjják :D ezt a nevet is csak egyszer halottam az egyik küldetésben... -
#14764 hehhe némalevente ez tetszik:DD elvitte a cica a nyelvét ami kiderül az SA-ben:) -
#14762 Nem egész Liberty City lesz, csak egy ház, nem tudsz elkolbászolni sajnos, pedig mekkora poén lenne. -
#14761 Sztem arra gondoltak, hogy találkozol a GTAIII as némaleventével az egyik küldiben, versenyezni kell vele :D -
#14758 nem lesz gond a töréssel -
#14757 a kotor2-nek is secuROM volt a védelme nem?
és azt feltörték, keményen! [nemhiszem, hogy azóta újabb változat jött volna ki] -
#14754 Ha ez komoly akkor no para. -
#14752 csak fölülről fogod látni -
#14751 De nem alkalmaz PS-t nézd csak meg a screeshotokat. Ja és van játék ami tud alkalmazi PS-t mégis elindul nélküle ez csak a készítőktől függ, hogy jófejek akarnak lenni, vagy szemetek. -