82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • cSuwwi
    azt hittem már el lett kezdve... :o
    a ps2-es verzió txd-je fentvolt a neten (még nekem is megvolt), csak külön ki kellett volna menteni a dialógusokat, és visszatenni ebbe.
    így a megjelenés után pár nappal már lehetett volna magyarosítás, így meg hetekig várhatunk...
  • mike369
    kettő is...
    a SA-ra is többen bejelentkeztek már, úgyhogy izgatottan várjuk a fejleményeket!
    én elvből nem vágok bele, mikor ekkora a tolongás, pedig ez az egyik nagy kedvencem az 1. óta.
  • 00 Blue 00
    ez tény
  • M@TriX
    a Vice Cityhez elég profi készült...
  • 00 Blue 00
    olyan valaki kellene aki, nagyon vágja a szlenges amerikai angolt.
  • mike369
    DE... :)))
    Szerintem jó magyar szokás szerint egyszerre legalább 2-3 fordítás fog készülni...
  • 00 Blue 00
    a progi megvan hozzá, csak valakinek fodítani kellene.
  • M@TriX
    biztos rá lesznek ugorva a megfelelő emberek
  • 00 Blue 00
    Egy kérdés: nincs kedve valakinek majd fordítani a játékot?
  • 00 Blue 00
    8
  • hen-tes
    :D
    meglát egy motort: "EZSMI:O"
  • Newfronter
    Remélem annak a "némaleventének" már meghalljuk a hangját is. Majd biztos Carl vagánykodni fog neki hogy "Na menő a San Andreas grafkója? Nálatok még a kocsi kerekét sem lehetett kilőni, és már úszni is tudok vazz!" És ekkor leesik a némalevente álla és megered a szája :)
  • tigeroo
    jah, asszem salvatore lánya, amikor csicskáztatott 1 küldiben [fuvarozni kelett stb]
  • Istencsászár
    1 hét és ittvan elsehiszem
  • cSuwwi
    A BIX-nek van grafikonos kijelzése , ez a beföldi adatforgalmat mutatja itt
    a csúcs 12Gbit körül van naponta, ami 1.5 GB/sec ha átváltjuk, ez a bixen átfutó csúcs. jó sok :)

amúgy az alattam írónak van igaza, nem lesz kiemelkedő növekvés sztem se
  • Kandurex
    Semmi komoly, lévén elfog oszlani az idő. Valaki már lehúzza a 2. órába, megint más csak 12 - 24 óra múlva kezdi el tölteni, szal
  • tomo
    megis milyen lassan telnek a percek igy , hogy feszulten varakozunk.
    ha valaki ismer olyan oldalt, ami kijelzi magyarorszag netforgalmat irja mar be a linket, kivancsi vagyok, milyen valtozas lesz , ha kikerul.
  • Alien
    Jajj de jó érzés olyan hónapot kezdeni, amiben már fogunk San Andreasozni
  • francois
    Ja a Fido névre én is emlékszem. A gta4real videót nem láttátok egy ismert fekete bőrű amerikai színész nyomja, nem jut eszembe a neve de nagyon kemény. És ezeket a gta 3-as mozgásokat nagyon jól utánozza:))
  • Kit--Kat
    szerintem simán bevállalható lenne, ez 1 élezetézés, én Vice Citys pólót is vettem volna ha lenne rálehetőség itthon, tudod mi a kockulat, ha mondjuk Gordon Freemanes pólót hordassz, vagy Warcraftba mész na az tényleg elkockulás
  • Kit--Kat
    én láttam asszem!!!
  • Sanyix
    Pl tükröződő víz, ami egyik screeshoton sincs :)
  • R0sc0
    hát ugyvagyok vele hogy azért még nem vagyok akkora kocka hogy egy jateknak már a cuccamim is ilyenek legyenek. igy is anyám egyfolytába szivat hogy függök a gépemtöl (ő még nem ismeri a San Andreast) Ha meglátna ilyen poloban biztos kitagadna :)))
  • Kit--Kat
    háháhhááháhháá csak mer a Rockstar nem ilyen 1szerű hátteres kéepeket csinál a cuccainak...

faszé kell mindíg poénkodni:o
  • R0sc0
    dehogyis! a garázsba csinálom öket
  • Kit--Kat
    ezek originálok?
  • Herold
    Hogy lehet felismerni a pixel shadert?
  • CalebJoe
    bocsi próba volt
  • Kit--Kat
    azt csak az kurva adta:DDD
  • shad0w
    Claude

A „kígyó nyelv nélkül”. Végre kapott egy nevet a GTA3 főszereplője, a néma hős. Claude. Catalina-val jár. Híres utcai autóversenyző. Claude Carlnak ajándékoz egy garázst San Fierro-ban amit már senki nem használ. Claude készül elhagyni a várost és visszatérni Catalinával Liberty City-be.
  • Garcia
    amúgy némaleventét asszem Fido-nak híjják :D ezt a nevet is csak egyszer halottam az egyik küldetésben...
  • Kit--Kat
    hehhe némalevente ez tetszik:DD elvitte a cica a nyelvét ami kiderül az SA-ben:)
  • UNREG
    Nem egész Liberty City lesz, csak egy ház, nem tudsz elkolbászolni sajnos, pedig mekkora poén lenne.
  • MikX
    Sztem arra gondoltak, hogy találkozol a GTAIII as némaleventével az egyik küldiben, versenyezni kell vele :D
  • grizzly21
    nem lesz gond a töréssel
  • tigeroo
    a kotor2-nek is secuROM volt a védelme nem?
    és azt feltörték, keményen! [nemhiszem, hogy azóta újabb változat jött volna ki]
  • grebber
    Ha ez komoly akkor no para.
  • lamase
    csak fölülről fogod látni
  • Sanyix
    De nem alkalmaz PS-t nézd csak meg a screeshotokat. Ja és van játék ami tud alkalmazi PS-t mégis elindul nélküle ez csak a készítőktől függ, hogy jófejek akarnak lenni, vagy szemetek.
  • fitutufi