82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • hen-tes
    64 megás videókártya (legalább Geforce 3-as!)

hmmmm
    ez van a minimum gépigénynél
    ez tehát azt jelenti, hogy gef4 mx-en nem fog menni??
  • Garcia
    ja pl. van '30-as évek beli autó is ami azért a '90-es években is kb. annyi volt mint amennyi most van...
  • MikX
    de még mennyit...
    Mikor a kikötőbe kell vinni egyet, mondoanom se kell, hogy 1-2 óráig is eltart megtalálni a ritkábbakat, mert ahogy észrevettem, nem csak egy területen mozognak az ua autók, mint a Vc-ben
  • hen-tes
    leszedtem a gta1-2-t, felraktam a vice city-t, már csak a három kell, no meg a san andreas... :D
  • Garcia
    Kemping bicikli, esetleg Csepel? nem Csepel biztosnem, annak nem ilyen alakja van, de ilyet inkább a kisgyerekek szoktak tekrni... elég viccesen is néz ki a kemény fekatesó alatt

egyébként itt gta4sa.srv.hu meglehet nézni az összes járművet, hátt én már vagy fél órája nézegetem és még a felénél sem járok

És nagyon tetszik nekem, hogy ebbe a játékba belerakták a '80-as évek VC autóit és a GTA III. autói közól is és ezen kívül egy csomó új autót is kapunk
  • hen-tes
    lál :D
  • Kit--Kat
    Swimm-Csepel
  • hen-tes
    ha lesz hozzá eredeti jármű nevek mód, akkor ezt hogy fogják hívni? :D
  • Garcia
    hát ez a bicikli LOL

• Loco
    igen és ez a vicc. Gondolj bele, azért biztos elég jó bevételre számíthatnak. Namost 2-3 hívásból meg tudná kérdezni, hogy itt lesz-e pontosan, vagy áttolódik hétfőre. Én a helyében nem nézném hülyének a vásárlót, aki ott akar hagyni pénzt.
  • grizzly21
    aki nem veszi meg annak mindegy hogy mikor lesz itt a balkánon, viszont a boltosok nagyot szopnak vele.
    megakarom venni, de késik->mindenki már nyomatja->letöltöm én is->mostmár a f*sz fogja megvenni
  • Kit--Kat
    már régen 2-3 hónapja talán, hogy úgyse lesz itt 10.re
  • kene84
    Na mindegy!Hagyjuk a témát!
    10 nap múlva úgyis kinn lesz majd!
  • hen-tes
    ne hidd el
  • Gabe18
    De a DVD-s cuccokat 50 megásra darabolják...
  • Loco
    Már mit? Ne haragudj, nem emlékszem :(
  • Kit--Kat
    én meg mondtam előre, de ti nem hittetek nekem....
  • hen-tes
    nem :)
  • kene84
    Mondjuk 250 db 15 megás file-ról van szó
    Az már majdnem egy DVD
  • Ramires
    Én meg már hónapok(!) óta hallom minden második embertől, hogy ő már rég játszik San Andreas-el PC-n. Ilyenkor aztmondom: Hú, de jó neked! Képébe röhögök, és otthagyom. Netje sincs, így nyugodt szívvel mondhatnám neki (akár nagy képűen is), hogy 1000000% hogy előbb játszok vele, mint ő!!
  • Gabe18
    Hát az már érdekes hogy a játék köztudottan DVD-re jön,ő mégis cd méretre (kb 15 megás fileokra) darabolta...
  • Loco
    ma délután felhívtam a cdgalaxist, a faszi aszonta, hogy ne vegyem készpénznek a június 10-ét, ők is csak remélik, hogy pontosan érkezik, de elképzelhetőnek tartotta, hogy átcsúszik köv. hétre. Arra a kérdésemre se tudott válaszolni, hogy hány darab limitált kiadás jön. A szimplatokos kiadást későbbre várják.

Elég balkán nem?

Aztán csodálkoznak, hogy kapásból lerántom warezról. El kéne dönteni, hogy kell-e nekik a pénzem, vagy sem.

Ugyanaz mint a mozi téma. Bemész egy filmre, tegyük fel feliratos. Ha a főszereplőnek az egyik jelenetben fehér inge van, akkor nem fogsz sokat látni a feliratból, mert egy sima outlinet, vagy árnyékot nem jut eszükbe rátenni. Atzán csodálkoznak, hogy nem viszem a moziba a pénzem.

Ehh balkán...
  • bazza
    Azt nemtudja vki, hogy a játékban lesz saját tulajdonú kocsink, vagy "használhatjuk" a szegény civilek autóit? Mármint én örülnék egy ízig vérig saját kocsinak, ami ha felrobban is, legközelebb már a garázsában csücsül, és nem kell mindig elrabolni a másét...
  • kene84
    Egy szánalmas köcsög húzás!és igen pont a díjszabástis nézve!
    A DC-n olvastam amúgy!És ott is nagy felkavarodást okozott!
  • Sanyix
    32 fps gáz? amúgy alapból a GTA3 és a VC próbálja 30fps-en tartani, nézd meg frapsel, csak néha ugrik nagyobb sebességre, egy pillanatra. Ha nincs semmi buherálva persze. És már 25 fps is teljesen folyamatos, szvsz már azis elég lenne.
  • Garcia
    Ezt én is megcsinálom...

szépen felpattanok a brinyómra és egy nagy körutat teszek az egész államban... széen leszorítom a kamionokat az autópályáról a BMX-emmel :DD
  • szaharin
    10 nap mulva mar irjuk a kritikat.:)
  • grizzly21
    Gondolom, hogy sokan beírták már, de én se tudom magamba tartani, hogy de QRVÁRA várom már!!! Nem rosszérzés azért egy ilyen játék előtt várni: tudjuk, hogy biztos a siker, a kérdés, hogy 7+hány nap mulva lesz meg:D
  • bazza
    majd egyszer elbringázok a város egyik feléből a másikba...kira lesz!
  • Kit--Kat
    pedig szerintem az is faja
  • Garcia
    tudom, de az nem nagy és annyira nem is érdekes, csak annyiban hogy ott lesz a villánk...
  • Kit--Kat
    Starfish Island is külön nyílt meg, ha nem figyeltél!
  • Ramires
    Meg így később könnyebben el tudsz igazodni
  • Garcia
    szerintem tök jó, hogy elsőre nem mehetsz mindenhova, így még nagyon sok játék után is lesz új felfedeznivaló :D

nekem pl az nem tetszett, hogy VC-ben csak 1 nagy pályarészt lehetett megszerezni...
  • R0sc0
    mert a zsuruk rádszállnak és lapásbl 4es csillagod lesz szal avval az SA ban nem soká birod
  • vki
    Le lesznek zárva, de át lehet menni
    csak akkor max 5 percig bírod, akár repülve, akár úszva mensz át
  • Voltan
    Már alig van hátra néhány nap, hichetetlen JAJ, JAJ be fogok szarni!!!!
  • Herold
    Lockolva lesznek a városrészek mint a vihar miatt a VC-ben? Ne má!
  • DJ RX7
    hm megnéztem a videokaat 1992 hmm....... én is kkor születtem nagyon fakszák a videók
  • Shortstop
    és az iért jó? unatkozik vagy mi?