82991
-
#14523 64 megás videókártya (legalább Geforce 3-as!)
hmmmm
ez van a minimum gépigénynél
ez tehát azt jelenti, hogy gef4 mx-en nem fog menni?? -
#14522 ja pl. van '30-as évek beli autó is ami azért a '90-es években is kb. annyi volt mint amennyi most van... -
#14521 de még mennyit...
Mikor a kikötőbe kell vinni egyet, mondoanom se kell, hogy 1-2 óráig is eltart megtalálni a ritkábbakat, mert ahogy észrevettem, nem csak egy területen mozognak az ua autók, mint a Vc-ben -
#14520 leszedtem a gta1-2-t, felraktam a vice city-t, már csak a három kell, no meg a san andreas... :D -
#14519 Kemping bicikli, esetleg Csepel? nem Csepel biztosnem, annak nem ilyen alakja van, de ilyet inkább a kisgyerekek szoktak tekrni... elég viccesen is néz ki a kemény fekatesó alatt
egyébként itt gta4sa.srv.hu meglehet nézni az összes járművet, hátt én már vagy fél órája nézegetem és még a felénél sem járok
És nagyon tetszik nekem, hogy ebbe a játékba belerakták a '80-as évek VC autóit és a GTA III. autói közól is és ezen kívül egy csomó új autót is kapunk -
#14518 lál :D -
#14517 Swimm-Csepel -
#14516 ha lesz hozzá eredeti jármű nevek mód, akkor ezt hogy fogják hívni? :D -
#14515 hát ez a bicikli LOL
-
Loco #14514 igen és ez a vicc. Gondolj bele, azért biztos elég jó bevételre számíthatnak. Namost 2-3 hívásból meg tudná kérdezni, hogy itt lesz-e pontosan, vagy áttolódik hétfőre. Én a helyében nem nézném hülyének a vásárlót, aki ott akar hagyni pénzt. -
#14512 aki nem veszi meg annak mindegy hogy mikor lesz itt a balkánon, viszont a boltosok nagyot szopnak vele.
megakarom venni, de késik->mindenki már nyomatja->letöltöm én is->mostmár a f*sz fogja megvenni -
#14511 már régen 2-3 hónapja talán, hogy úgyse lesz itt 10.re -
kene84 #14510 Na mindegy!Hagyjuk a témát!
10 nap múlva úgyis kinn lesz majd! -
#14509 ne hidd el -
Gabe18 #14508 De a DVD-s cuccokat 50 megásra darabolják... -
Loco #14507 Már mit? Ne haragudj, nem emlékszem :( -
#14506 én meg mondtam előre, de ti nem hittetek nekem.... -
#14505 nem :) -
kene84 #14504 Mondjuk 250 db 15 megás file-ról van szó
Az már majdnem egy DVD -
#14503 Én meg már hónapok(!) óta hallom minden második embertől, hogy ő már rég játszik San Andreas-el PC-n. Ilyenkor aztmondom: Hú, de jó neked! Képébe röhögök, és otthagyom. Netje sincs, így nyugodt szívvel mondhatnám neki (akár nagy képűen is), hogy 1000000% hogy előbb játszok vele, mint ő!! -
Gabe18 #14502 Hát az már érdekes hogy a játék köztudottan DVD-re jön,ő mégis cd méretre (kb 15 megás fileokra) darabolta... -
Loco #14501 ma délután felhívtam a cdgalaxist, a faszi aszonta, hogy ne vegyem készpénznek a június 10-ét, ők is csak remélik, hogy pontosan érkezik, de elképzelhetőnek tartotta, hogy átcsúszik köv. hétre. Arra a kérdésemre se tudott válaszolni, hogy hány darab limitált kiadás jön. A szimplatokos kiadást későbbre várják.
Elég balkán nem?
Aztán csodálkoznak, hogy kapásból lerántom warezról. El kéne dönteni, hogy kell-e nekik a pénzem, vagy sem.
Ugyanaz mint a mozi téma. Bemész egy filmre, tegyük fel feliratos. Ha a főszereplőnek az egyik jelenetben fehér inge van, akkor nem fogsz sokat látni a feliratból, mert egy sima outlinet, vagy árnyékot nem jut eszükbe rátenni. Atzán csodálkoznak, hogy nem viszem a moziba a pénzem.
Ehh balkán... -
#14500 Azt nemtudja vki, hogy a játékban lesz saját tulajdonú kocsink, vagy "használhatjuk" a szegény civilek autóit? Mármint én örülnék egy ízig vérig saját kocsinak, ami ha felrobban is, legközelebb már a garázsában csücsül, és nem kell mindig elrabolni a másét... -
kene84 #14499 Egy szánalmas köcsög húzás!és igen pont a díjszabástis nézve!
A DC-n olvastam amúgy!És ott is nagy felkavarodást okozott! -
#14495 32 fps gáz? amúgy alapból a GTA3 és a VC próbálja 30fps-en tartani, nézd meg frapsel, csak néha ugrik nagyobb sebességre, egy pillanatra. Ha nincs semmi buherálva persze. És már 25 fps is teljesen folyamatos, szvsz már azis elég lenne. -
#14493 Ezt én is megcsinálom...
szépen felpattanok a brinyómra és egy nagy körutat teszek az egész államban... széen leszorítom a kamionokat az autópályáról a BMX-emmel :DD -
szaharin #14491 10 nap mulva mar irjuk a kritikat.:) -
#14490 Gondolom, hogy sokan beírták már, de én se tudom magamba tartani, hogy de QRVÁRA várom már!!! Nem rosszérzés azért egy ilyen játék előtt várni: tudjuk, hogy biztos a siker, a kérdés, hogy 7+hány nap mulva lesz meg:D -
#14489 majd egyszer elbringázok a város egyik feléből a másikba...kira lesz! -
#14488 pedig szerintem az is faja -
#14487 tudom, de az nem nagy és annyira nem is érdekes, csak annyiban hogy ott lesz a villánk... -
#14486 Starfish Island is külön nyílt meg, ha nem figyeltél! -
#14485 Meg így később könnyebben el tudsz igazodni -
#14484 szerintem tök jó, hogy elsőre nem mehetsz mindenhova, így még nagyon sok játék után is lesz új felfedeznivaló :D
nekem pl az nem tetszett, hogy VC-ben csak 1 nagy pályarészt lehetett megszerezni... -
#14483 mert a zsuruk rádszállnak és lapásbl 4es csillagod lesz szal avval az SA ban nem soká birod -
#14482 Le lesznek zárva, de át lehet menni
csak akkor max 5 percig bírod, akár repülve, akár úszva mensz át -
#14481 Már alig van hátra néhány nap, hichetetlen JAJ, JAJ be fogok szarni!!!! -
#14480 Lockolva lesznek a városrészek mint a vihar miatt a VC-ben? Ne má! -
#14479 hm megnéztem a videokaat 1992 hmm....... én is kkor születtem nagyon fakszák a videók -
#14477 és az iért jó? unatkozik vagy mi?