82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • Borg
    Ne add fel, mert ha most hagyod, akkor később méginkább lehetetlen lesz mederben tartani a topikot.
    Majd nézegetek ide én is, és osztok annak aki nem bír magával.
  • Amse
    najó Kit-Kat al átbeszéltem a dolgot.maradok én a házigazda, de amíg le nem cseng 1 kicsit a láz addig nem törlöm a szemetet, mert lehetetlen.
  • báttyó02
    most az amcsi megjelenés még hány nap?
  • Johnny23
    inkább ingame video- t !!!!!!
  • Garcia
    azt úgy is leugatnák..

na döncsétek már el, aztán monnyatok valéami jó szafts hírt :D
  • Gabe18
    Ami itt 7. körül lesz,azt a jóisten se tudja majd értelmessen kontrollálni szerintem...
    De amugy meg szerintem mindegy,minden jobban várt játék megjelennése körül ez megy.
  • grizzly21
    Gyerekek, kis segítség kellene nagyon megköszönném:
    -csinálok egy link és letöltés válogatás oldalt, nem egy 100. gta klón oldalt, hanem egy olyat amin csak azok az oldalak és letöltések (autók, modok, akármi lesz), amit én arra minőségileg megfelelőnek tartok.
    Na ehhez kellene a bannerben is látható képeket szerezem.
    rockstar gamesen van pár, viszont azokat ugy nem lehet kimenteni, mert a honlap részei, és ez az belelóg.

itt pl van egy két jó háttérkép, de ezekbe is bele van vágva ez az, tisztán a kép kellene.
  • blackgamer
    eDonkey-n jelenleg mind fake (report alapján)
  • Johnny23
    én is azt mondom, azon a 4-5 napon már ne múljék és akkor az már nem lesz zsákbamacska
  • Alien
    100%, hogy kamu. És biztos egy csomóan küldek sms-t, de majd koppannak egy nagyot a végén.
  • reménytelen
    A hiba az ön készülékében van.
  • pasquale
    bocs egy évvel elálítódott az óra a gépen :DDDDDDDDDDD bocs
  • pasquale
    hi most miven?? már valami 10 napja azt írta hogy 9 nap mulva megjelenik... most miez a 462 nap????
  • Felfedező
    Szerintem nem kamu a dolog... bár én tuti nem fizetek elő.. mert 1-2 napon bellül ugyis Torrenten is fennlesz...
  • DJ RX7
    Nem. de majd buztos fognak hozzá csinálni......
  • oneal1
    bocs a hülye kérdésér előre is:D
    multi lesz benne?
  • Shortstop
    na rájöttem mi van :)

mondjuk a gyerek sem hülye! vhonnan kell neki a gyors lóvé :)))

lehet én meg csinálok egy oldalt és fent lesz a GTA 7 :D
  • MikX
    csak azt nem vágom, minek ír be vki meggondolatlanul baromságokat...
  • Sheke
    nemtom mi ebbe olyan nagy szám a graf ugyanaz mint a 3 é csak annyi az újítás hogy több jármű lehetőség de az teccik hogy dagad az ember
  • zulur
    A magyar oldalas témához inkább nem is mondok semmit:)

A legutóbbi általam említett késedelem asszem Driv3r-nél volt, majdnem 3hét ( de az is lehet, hogy rosszul emléxem, mind1 ).

A lényeg h Nforce azé' megbízható ( leszámítva a kib** Április 1-jei tréfáikat )....
  • Alien
    "Ezzel azt a hibát követheted el, hogy lemaradsz pár nappal(akár héttel)...nem egyszer volt már h rég törve volt a game(játszható volt), és Nforce még nem volt sehol"

Van, hogy egy kicsit késik nforce-ról, de hogy napokat, sőt heteket, olyan nem igazán van.

Na de no off, léyneg, hogy pár napocska és kinn lesz :)

Az meg ami azon a magyar oldalon va, 100%, hogy kamu :)
  • zulur
    Micsoda?
  • Alien
    Ehh, azért ez nem egészen így van...
  • zulur
    Akkor egyetértünk:)
    Kb. vasárnap magasságában meg kéne h induljon a "jogsértések áradata"....
  • MikX
    najó, természetesen ha itt van infó, akkor is töltöm, csak elfelejtettem leírni...
  • robotnyk
    aha..
  • zulur
    Ezzel azt a hibát követheted el, hogy lemaradsz pár nappal(akár héttel)...nem egyszer volt már h rég törve volt a game(játszható volt), és Nforce még nem volt sehol....De Te tudod.....

Addig is: DESTROY!!!!
  • MikX
    Akárki akármit mond, én akkor töltöm, ha NFOrce-en fennvan, az a biztos...
  • grizzly21
    //új logot csináltam a gta tiszteletére
  • oneal1
    ez miért lenne lehetetlen?

2.5 óra alatt lejön egy dvd
  • DJ RX7
    bazzegh majd meglátjuk........... ha jó ha nem jó én leszarom de ha elindül akkor majd meglátuk ki nevet a végén!!
  • PLackó
    lol..
  • DJ RX7
    elégy gyors a netem de nem ,meg nem gépezek egész áldott nap de ha nem is ülök le ,nekem ez nem éri meg még kibirok 5napot mig fennlesz wandoon!
  • DJ RX7
    he dikkhe nics a telómón pénz matávoson meg má nem akarok má egy csomot előfizettem!szeggye le valaki más!
  • Kit--Kat
    tényleg nem ide tartozik, szal logóműhely------->>>>>
  • grizzly21
    nem ide tartozik de meg kell kérdeznem. Van egy új logom Psben csináltam, és a mérete 28 KB. ha leszedem a jpg beállításait alig megy lejjebb.
  • SE
    Szerintem az érettségi tételek és Magyar Bálint interjúk mpg.-ben.
  • fitutufi
    kibaxott nagy vírus
  • Ramires
    Engem is érdekel, mi lehet az! :)
  • Loco
    szedjed!!! Hát oda van írva, biztos ez a tutijó! Na, szedjedmán!