82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • Ramires
    Kérlek engedjetek meg egy elég ostoba kérdést. Sokfelé olvasgattam SA-ről és ezt a topicot is 0-24 órában olvasom (komolyan), de még nem tudtam eldönteni: Ez a játék GTA 4, vagy GTA III: San Andreas? Nos?
  • Nagydög
    Jajj, ne csinaljatok mar!
    Aki realitast akar, keljen fel a monitor elol, aztan menjen ki az utcara!

Ma felkerulnek az uj fektarcsak a bringamra, ugyhogy vasarnap lehet adok is a realitasnak.
  • Voltan
    Mondjuk Gamespot-ék szerintem eléggé korrektül állnak hozzá a dolgokhoz, nagyjából lehet adni a véleményükre. Úgyhogy egyelőre ne szarjunk be!
  • Herold
    Nem ez lesz az egyetlen momentum a játékban, aminek köze nincs a valósághoz. Pl. engem sokkal jobban zavar az, hogy egy egész arzenált (többszáz lőszerrel minden típushoz) hordhat magánál az ember, és nem is látszik rajta, csak mikor előkapja a semmiből.
    Az eltűnő autókon és a folyton újratermelődő helikoptereken már túltettem magam.
  • Johnny23
    DE a pudling próbája az evés,mint mondják !!!!!!

ÉN mindenestere már rohadt éhes vagyok !!!!!
  • Johnny23
    mondjuk itt a gamespot.com -on leírtakban ténleg "ODA-VISSZA" áradoznak vannak a grafikától, hogy ilen jó,meg olyan szép !!!!!

melleseleg az ott lévő képek ténleg bug-mentesen és gyönyörűen néznek ki !!!!!!
  • reménytelen
    Nem, a másikat úgy hívják, hogy agyontömörített, szar minőségű videó.
  • UNREG
    Az egyiket úgy hívják, hogy photoshoppal buzerált, szépen élsimított, kontúros, lens flare effektes.
    A másikat úgy, hogy ingame.

Lehet találgatni, melyik melyik? :))
  • Johnny23
    nah ezeket a képeket sem értem....van amelyik tök csúnya,elmosódott láccik,hogy tiszta bug (lebegő kéz effekt); mások meg olyan gyönyörű konturosak, bug-mentesek,hogy leesik az állam !!
  • PLackó
    ahogy elkezdtem olvasni:fasza képek!!
    más:holnapra tényleg meglesz az egyik feltörő csapatnak?hajrá!
  • Istencsászár
    komolyan lol vagy nforce.nl ha ott kintlesz 1 hét mulva kb akkor kintvan addig sehol sincs
  • Carlos
    Az egy dolog.
    De az XP meg nincs optimalizálva a hardwarekre...
  • Carlos
    Jól nyomod!
    Lehet, hogy az lesz nekem is.
    10-esre rácseszem az XP-t, a mostanin meg ott a 98SE.
    Ha nem megy SE alatt, akkor megy az XP vinyó befelé... :)
  • Conelli
    Vki tájékoztasson a dolgokról privátban, ha lesz REAL link, ahonnan le tudom szedni.
  • Istencsászár
    nem, az uj gémek mind gyorsabbak xp alatt mer arra vannak optimalizálva....
  • Attiska
    Én úg yvagyok vele, hogy ameddig mennek a járékok 98SE alatt, addig az lesz a járék alá való op.rendszerem. Kevesebb erőforrásigény, mint az XP-nél, gyorsabb a játék is (régebben az IL2FB-vel direkt megnéztem) a munkára meg úgyis ott van a többi partíción az XP meg a Linux.
  • Alien
    No problem, későn raktam be, azóta volt pár hozzászólás, nem biztos, hogy mindenki látta, úgyhogy jó az mégegyszer
  • Voltan
    Ó. Akkor sry.
  • Conelli
    GTA SA jó lesz, csak menjen nálam is... nem kéne a jó öreg GeeForce2 MX400-at kicserélni, ahhoz még nem használtam elehet
  • Alien
    Jaja , ezt én is benyomtam tegnap :)
  • Alien
    Ha ez a Powerplayes video, ami kb 2-3 perc vagy mennyi, és német kommentár van alatta, akkor osztom a véleményt, nagyon szar a video, egyrészt az is idegesített engem, hogy németül ugat, másrészt nem sokat mutattak benne. Viszont ne felejtsük el, hogy a video minősége azért nem adja át azt, mintha tényleg játszanál.

Illetve ott vannak lejjebb azok a screenshotok, amik azért jelentenek valamit.

Szóval nekem az a véleményem, hogy aki még nem látta a videot az ne is nézze meg mert nem érdemes, és különben is:

Video suxx, San Andreas rlz :D
  • Carlos
    Köszönöm.
    Amúgy lehet, hogy le kellene cserélnem a jó öreg 98 SE-met... :)
    Majd meglátom, lesz-e kedvem XP-t telepíteni.
    Egy 10 GB-s vinyó már ki is van neki nézve, itt figyel a polcon a drága...
    Csak arra vár, hogy XP legyen rajta.
  • Attiska
    Elvileg mennie kéne... A Silent Hunter III-ra is XP-t mondtak rendszerkövetelményként, ennek ellenére gond nélül megy 98SE-n. :)
  • Carlos
    Fog win 98 alatt menni?
  • Voltan
    First look / Hands on

Itt nem írnak grafikai, vagy animációs jellegű problémákról, sőt nagyon dícsérik a kinézetét, meg mindent. Remélem, így lesz...
  • NzzN
    szmájli lemaradt:
  • oneal1
    nekem van olyan videóm amin akkorát röpül a motor mint a disznó!:)
    és sík részen volt!
  • NzzN
    Ez megnyugtat :
  • Istencsászár
    ha ps2 melöl nemtudtam felkelni mer akkora állat gém akkor nemtudják pcre ugy elbaszni hogy le ne essen az állunk
  • NzzN
    Azt tudom, hogy motorral mekkorát lehet esni, de az nem úgy néz ki, hogy amikor a motoros leesik a motor felpattan 1,5 méter magasra és hátraszaltókat csinál.
  • SE
    Próbáld ki, hogy elesel 100 felett egy motorral!
  • NzzN
    Engem a videóban a motorok idióta levegőben pörgéses borulása idegesít, de az nagyon. Miért repül a levegőbe attól a motor sík talajon, hogy lelövik róla a motorost? Ugye ez nem így nézett ki PS2-n?
  • Johnny23
    azér bíztató előjelek is vannak - > "...de különben jó :D"
  • DBoy
    én miután járszottam ps2ön vele valahogy nem élveztem :(
    azé fikáztam.. de különben jó :D
  • Johnny23
    én még attól is félek kicsit (bár nem akarok vészmadár lenni), hogy tele lesz BUG-al! .........node mire jók a paccsek !!
  • SE
    Mit gondolsz? Egy két évvel ezelőtti pre-alfa videóját láttad?
  • tigeroo
    a vc-nél csak jobb lesz..:l
  • Loco
    nembaj, nem szeded le, ennyi
  • Johnny23
    hát kicsit igen
  • Lacc
    Hát ez a videó kritikán aluli szvsz. Nagyon remélem, hogy nem ilyen lesz a végleges játék, mert akkor hatalmasat fogok benne csalódni. Az uzi hangja valami hihetetlen gyenge, mi ez a hosszú szakaszos surrogás? Emellett valahogy nincs hangulata az egésznek, eddig a képek tetszettek, de ez igy most elég mellbevágó volt :(