82991
-
#15433 Nem hinném, a VC-ben se volt műszerfal. A motorháztetős nézetben meg nem volt sok köszönet, az ember fél perc után elszédült. -
#15432 Ez inkább egy gorilla lehet, ami megszökött az állatkertből. -
#15431 Srácok egy valami érdekelne:
Szerintetek lesz az autókban és kamionokban belső nézet? -
#15430 hmm, mondjuk ez a kis video, REMÉLEM csak amolyan "béta" próba
1. akad az egész kissé
2. a grafika megintsak azt mondom kissé elmosódott, lehetnének kontúrosabb textúrák
3. ez a motor kormánya fölött "lebegő" kéz NAGGYON GÁÁZ!!!
(1ébként tetszik) -
Loco #15429 imho fake. ámbár kitudja -
#15428 Áááá...nincs szükségem rá!
A barátnőm pszichológus... -
Loco #15427 YETI@home -
Loco #15426 htx! -
#15425 orvos látott már? -
#15424 Ehhh...ma azt álmodtam, hogy kijött a játék és mentem megvenni.
Ezüst fém (?!?) dobozban volt (a'la HL2 CE). Imádtam...
Ez már a vég kezdete...
Na majd 6 nap múlva... -
#15423 Tessék:
-
Loco #15422 megtennéd, hogy felteszed valahova(nem imageshack), és belinkeled, hogy mi is lássuk? mert így nem sok értelme van -
#15421 Akkor törik fel pár óra alatt, ha nem SF3-as a védelem. -
Loco #15420 ez béka vazze
miaf@xér az imageshackhoz ragaszkodol? -
#15419 Nem az évszám számít, hanem a netszolgáltató, ami ugyanolyan szar/drága, akármilyen névváltással is :) -
#15418 Jobb klikk: Tulajdonságok, az URL-t kimásolni és beilleszteni a címsorba. -
#15417 És az se érdekel, hogy szétb@szod a fórumot??? -
#15416 [URL=http://img129.exs.cx/img129/4193/bigfoot3.jpg]yeti vazze^^ [/URL] nah.. -
#15415 Éjjel én is láttam ezt a képet :D Yeti :DDD -
#15414 Sőt ha ezt megtetted betölti ide is, legalábbis nekem most betöltötte már ide is :D -
#15413 Jobb klikk rá, és megnézed a kép forrását és megnézed úgy :) -
#15412 állati jó képek jaja -
#15411 mert te raktad fel vazz azért :), de mi nem látjuk mert az imageshack bannolta az SG domaint, gondolom túl sok lekérdezés ment rájuk... -
#15410 na, ezek az új képek már biztatóbbak...
helyes -
#15409 nemlátod a képet? mert én igen...... -
SE #15408 Én meg azt hittem, hogy fele akkora lesz benne a város, vagy ilyesmi... -
#15407 a limited nem azt jelenit, hogy korlátozva van a prg tudása:D hanem elméletileg kisebb példányszámban megjelenő cucc pár + dologgal. -
#15406 limited gondolom van hozzá füzet meg póló meg ilyesmik gondolom :O -
#15405 nemlatni -
lol -
#15403 meg a múvi -
[MOVIE] GTA: SA PC!
[2005-06-02 @ 23:03 - Cok3] (kommentek: 23)
IGEEEEEN! Van egy szép kis német videónk a GTA sorozat legújabb részéről, a San Andreasról... A kiadó ugyan nem bombázott minket a játékkal kapcsolatos infókkal, mi most megtesszük: annyit kell tudni róla, hogy jön, jön és jön, azaz június 10-én már itt lesz Limited Edition formában, a sima verzió pedig valamikor június végén - július elején érkezik... addig szedjétek a videót, és sasoljatok :) -
nutiform #15401 MOst olvasom a gamestaron,hogy ami 10-én jön ki az valami limited verzió és a teljes csak júli elején.Tudtok erről valamit?Ez a limited edition mit takar? -
#15400 nekem mindegy csak tudjak vele játszani .d
(persze nem eredetivel) -
#15399 Igen ezt én is olvastam, ahogyan sok mindent is :) A külföldi fórumokon is nagyon várják az emberek a játékot, és mennek a találgatások, hogy Starforce3 lesz rajta, nem az lesz rajta (szerintem nem az lesz rajta, régeben már ki is fejtettem a gondolatom ezzel kapcsolatban, hogy Securom lesz rajta a véleményem szerint) illetve, hogy egyes boltokban már ott figyel a raktárban, és, hogy a haver már lenyúlta stb stb. Ez meg aról szól, hogy a Hoodlum lefizetett egy embert, akitől szombaton megkapják a játékot, és kb órába telhet amíg feltörik. Ezek közül én egyik dolgot se mondhatnám megbízhatónak, ki tudja, hogy mi lesz. Aki ezt a Hoodlum-os dolgot is beírta (én az nforce fórumon olvastam) az volt az első hozzászólása. Na most ha egy olyan valaki ide beírná, akinek az első hozzászólása lenne az a pár sort, nos eltudom képzelni a reakciókat rá, hogy mi lenne itt :)
Tehát mégegyszer hozzáteszem: szép ez a Hoodlumos elmélet, de egyrészt ehez azért még több releaser csapatnak is lesz hozzászólása (ugye Reloaded, hogy csak egyet említsek), mint már mondtam, nem igazán biztos, hogy SF3 lesz rajta stb stb.
Ezek mind spekulációk amik a külföldi fórumokon vannak, semmi nem bizonyítja azok igazát.
Úgyis meglátjuk, hogy mi lesz, már én is nagyon nagyon várom :) -
Xian #15398 te baraszt ha tudnal olvasni "SF3 but it's only a suggestion"
only a suggestion
-
#15397 SF3
tehát nem négy te baraszt :D -
#15396 szántanék :C -
#15395 ezen SECUROM lesz ember :) -
Xian #15394 Nesze nektek Starforce 4.