81624
-
_Vegeta_ #2806 Ez mit akar jelenteni ? -
#2805 0 - SOLTEROS: Casillas; Mejía, Pavón, Arbeloa, Roberto Carlos, Raúl Bravo, Celades, Javi García, Owen, Ronaldo y Soldado
5 - CASADOS: César (Diego López); Salgado, Samuel, Helguera, Borja, Guti, Beckham, Figo, Zidane, Raúl y Morientes.
0-1: Morientes.
0-2: Zidane.
0-3: Figo.
0-4: Salgado.
0-5: Guti.
-
Rudee #2804 Állítólag, állítólag. Ha a Santos visszautasította a Chelsea 10 milliós ajánlatát, akkor valószinű nem azért mert az Inter többet ajánlott volna érte. A Realnak egyes források szerint elővásárlási joga van a fiatal brazilra. -
#2803 őt mi vesszük meg állítolag. :| -
Rudee #2802 Azóta írják ezt, mióta Ronaldo nyilatkozott róla vmit. -
Rudee #2801 Kijutott velük az összes akkori tornára... -
Rudee #2800 A Madridista is megírta:
A Real Madrid edzőt cserél. Ugyan Pérez klubelnök nemolyan rég teljes bizalmat szavazott Garcia Remon vezetőedzőnek, mostmár tudni lehet hogy ez a valóságban mégsem történik meg. Ma 13.00-kor ugyanis a madridi Barajas repülőtérre érkezik Wanderlei Luxemburgo hogy aláírja szerződését a Real Madridhoz, és a csapat új vezetőedzője legyen. A szerződés további pontjait még nem hozták nyilvánosságra, számolt be az O Globo.
Luxemburgo korábban már dolgozott együtt Ronaldo-val, a Cruzeiro csapatánal. 1996-ban a Palmeiras csapatával megnyerte az Interkontinentális kupát (Világkupát). Dolgozott a Brazíl válogatott Szövetségi kapitányaként, azonban a gyenge eredmények miatt távoznia kellett. Legutóbb a többek között Robinho-val fémjelzett Santos csapatával megnyerte a Brazíl bajnokságot!
Luxemburgo a 2004-es Évadban már negyedik edzője a csapatnak.
Szerintem Lux. hozza magával Robinho-t is. -
#2799 teljesen mind1, ki az edző. illetve nem... Del Bosque-t vissza! Perez takarodj! -
R9 #2798 az AS szerint meg a real Adrianot akarja....végülis akarni akarhatja -
R9 #2797 akkor kurvára megszívtátok!az egy gyík.braziloknál is mit csinált... -
#2796 A Marca szerint Luxemburgo az új edző. -
#2795 loool, csak a címet olvastam el, és be is zátram az ablakot :D -
#2794 Hat ennek telleg nem lehet semmi valosagalapja.....hulyek lennenek szerintem odaadni etoot megha jok is a jatekosok. -
#2793 amúgy némi adalék, spanyolországban dec 28 a "dia de los inocentes"
gyk: bolondok napja -
#2792 igen, egész nap azon röhögnek indexes Real topikban
szánalmas barom aki írta -
Rudee #2791 Gondolom ezt már olvastátok -
R9 #2790 az Inter fórumon volt beillesztve onnét másoltam -
#2789 nemtom, de gyanús :D -
#2788 nb1.hu? -
#2787 azért a fogalmazást figyelitek?
Chivut szeretné megszerezni a Real Madrid, miközben Roberto Carlost eladnák az Internek
A híresztelések szerint a Realnak azért lenne szüksége Chivura, mert Roberto Carlsot el fogják adni.
így kell egy kétsoros hírből 4 sorost csinálni. -
R9 #2786 -
R9 #2785 "A Roma nagyszerű román hátvédjét, Chivut szeretné megszerezni a Real Madrid, miközben Roberto Carlost eladnák az Internek. Olasz tudosítások arról számolnak be, hogy Chivu előkelő helyen szerepel az új technikai igazgató, Arrigo Sacchi kívánsglistáján. A játékos szerződtetése kicsit problematikusnak tűnik, hiszen 2008-ig köti szerződés a fővárosi klubhoz. A híresztelések szerint a Realnak azért lenne szüksége Chivura, mert Roberto Carlsot el fogják adni."
-
#2784 IGEN -
_Vegeta_ #2783 Napokba talan ujra elkezdem a Figos video kesziteset ill. befejezeset, mitgondoltok erdekelne titeket h feltoltenem ? -
#2782 KKÜ / Feliz Navidad :) -
#2781 boldog karácsonyt minden Real szurkolónak -
ZsilKEANE #2780 Sztem ennyi a bajnokságnak...:((( -
R9 #2779 ennyi belefér még -
_Vegeta_ #2778 Hat gyonyoruek vagyunk. :| -
#2777 -
#2776 bazze, kikapott otthon a Real a Sevilla ellen 1-0-ra -
R9 #2775 -
#2774 -
#2773 Te aztan tudod nekem mim van mi? -
#2772 hagyjad, majd intézek neki pár -t, hátha észbe kap már végre -
R9 #2771 te guba,a lámán kívül mást nem tudsz?igaz érettségi nélkül másra nem is viheti az ember... -
#2770 -
R9 #2769 és te most miért kötsz belém?ezt lehetne fokozni végtelenségig...
most azt nem értem hogy azt írtam hogy ígyse látjátok,ami azt jelent hogy nem játszatjátok,erre zaki itt elkezd káromkodni mint egy beteg -
#2768 ebbe miért is kötsz bele? mondatot is nagy betűvel kezdünk, de fórumon kit érdekel? -
R9 #2767 lol
miért látod játszani??Nem játszatják,csak jobb lesz neki ha elmegy
Isten nagy betű