81624
  • DONGUBA
    ez igaz 2 tizit nem adtak meg ami biztos az volt.
  • robotnyk
  • Rudee
    Itt van pár Zidane gól, egyik nap töltöttem le.
  • Csesza
  • zaki
    ték
  • zaki
    láttam a meccset, 3 olyan "tizenegyes gyanús helyzet" volt, amiből ha 2-t, de ha mind3-at megadták volna, egy szót sem szólhatott volna a Bara. erre kitömték őket otthon, mint a karácsonyi pulykát :/
  • Rudee
    Hát ja.
  • robotnyk
    pú, aki a tegnapi Sevilla-Barca meccs után kimondja a Reallal kapcsolatban a "kamu tizenegyes" meg "bírói segítség" szókapcsolatokat, annak intézni kéne ban-t, nemde? :)

amúgy ha már Sevilla. ha mi rúgnánk olyan gólt, mint ők hétközben kupában, akkor kitörne a 3dik világháború. "beiveltek a labdat Baptistanak, aki lesen volt (mellette meg legalabb 3-an lesen, mondjuk ez nem szamit), majd ahogy megtolna a kapus mellett hosszan tolja meg, es kivezeti a labdat (jol lathatoan kinn volt), majd kinntrol visszapockolt labdajat vegul vmelyik tarsa berugta..."
  • zaki
    szánalmas vagy
  • zambrotta
    mi az idegesek vagytok?
    fáj az igazság
  • Rudee
    Ronaldo kihagyja a holnapi meccset, valószinű Raúl és Owen kezd.
  • Csesza
    most olvastam hogy a Manchester United le akarja igazolni !!!
  • zaki
    nem rossz
  • _Vegeta_
    Mar nincs fönn. :(
  • Csesza
  • robotnyk
    nézzétek meg, beszarás a kis taknyos :)
  • _Vegeta_
  • zaki
    :DDDD
  • Csesza
    az is yo
    milanoban 0:0
    madridban 2:2
    na ki a továbbjutó?????
  • robotnyk
    legfeljebb milánói X henger.
  • Csesza
    mihez????
    ne röhögtess már!!!!
    ha a real az inter elé kerülne csak úgy áátgázolna rajtuk a milánoi uthenger!!!!!!
  • R9
    lol
  • Rudee
    "... Adriano és Facchetti sajtótájékoztatója után, ahol mind a két fél kijelentette: senki megy sehova. Legalábbis most..."

• _Vegeta_
    Maradjon akko, az o baja ha nem tartozik az elithez. XD
  • _Vegeta_
    Nah megjott a polo. Irtak 2nap es ki is hoztak 2nap alatt, ez am a minoseg. Amugy meglepodtem, mert egesz jo anyaga van a polonak. Jo ez, tetszik, persze az eredet adidas jobb lenne, de igyis jo. :>
  • robotnyk
    oh, nagyon kedves, hogy a címet még ki is emeled, de ez menjen az inter topikba, htx
  • R9
    Adriano:½Elég a pletykákból, jól érzem magam itt½
    Jan. 26. 23:29 -Appiano Gentile- Sok hűhó semmiért. Legalábbis erre következtethettünk Adriano és Facchetti sajtótájékoztatója után, ahol mind a két fél kijelentette: senki megy sehova. Legalábbis most biztos hogy nem.
    Nézzük mivel is védekezett a játékos: ½Azért jöttem annak idején ide az Interhez, hogy játszak és nyerjek valami fontos dolgot. Nagyon elkeserít, hogy a sajtó rendszeresen támad minden egyes nyilatkozatom után. Az egyetlen álmom hogy végre nyerjek valamit az Interrel, remélem ez minnél előbb megvalósul majd. Amit pedig a Real Madriddal kapcsolatban mondtam nem a jelenre értettem hanem mondjuk úgy 6-7 év múlva. Sacchiról pedig csakis az igazat mondtam, rengeteget tanultam tőle, nagyon sokat segített Parmaban nekem és ő készítette elő a transzfert az Interrel. De ez még nem jelenti azt hogy én most azonnal mennék a Real Madridhoz. Én az Interrel akarom megnyerni a BL-t idén is és jövőre is.½
    Arról hogy a spanyol klubnál miképpen vélekednek erről, nézzük a Real Madrid hivatalos közleményét. ½A Real Madrid nem kezdeményezett sem direkt, sem indirekt tárgyalást az Inter játékosával Adrianoval. Nem történt ajánlattétel a játékos részére. Hogyha a Real Madrid valaki iránt érdeklődik elsőnek mindig az adott klub vezetőit keresi meg, és csak utána a játékost. Remélhetőleg ez a félreértés nem ront a két egyesület között lévő baráti viszonyon, és a két elnök őszinte barátságán.½
    Végül nézzük mit mondott Mancini az ügyben. ½Holnap este jó lenne ünnepelni és akkor mindenki elfelejtené ezt az ügyet. Adrianoval soha nem volt semmiféle probléma és tulajdonképpen büszkének kellene lennünk rá, hogy a Real Madridnál szóba kerül az egyik támadónk. Biztos vagyok benne hogy a spanyol újságírók alaposan megforgatták a 22 éves játékos szavait és hogy az egész ügytől függetlenül Adriano még nagyon sokáig az Inter játékosa lesz.½
  • Rudee
    Samuelen sikeres műtétet hajtottak végre, lehet hogy már a Numancia ellen is jácchat.

Woody ügynöke szerint szó sincs a védő pályafutásának befejezéséről.
  • _Vegeta_
    az bizony sok. nekem
  • Rudee
    Vehettünk volna sok játékost ebből a pénzből, de szerintem egy jó formában lévő Woodgate a dupláját is megérte volna. És sajnos szükségünk is lenne rá.
  • zaki

annyiért akár 2 nagyon fasza védőt is vehettünk volna :/
  • Rudee
    22 millió körül volt ha jól emléxem.
  • zaki
    jajj

azért remélem nem kell kihagynia sokat, majd biztos játszik ilyen fasza kis védőmaszkban :)
  • zaki
    hát én is remélem

mennyiért is igazoltuk le?
  • robotnyk
    az orra, több helyen, ahhoz képest szép a győztes gól :)
  • robotnyk
    18-22 között mozog
  • Rudee
    Szerintem az orra törhetett el, arccsonttörésnél nem is jáccott volna tovább.

Woodgate úgy volt hogy februárban újra jácchat, de ma azt olvastam a madridista fórumába, hogy vége a pályafutásának. Remélem ez csak rémhír.
  • zaki
    pú, eltörött az orra? vagy az arccsontja?

Woodgate L mi van? él még 1általán?
  • Rudee
    Samuelt meg kell műteni, a következő bajnokit nagy valószinűséggel ki is hagyja.
  • _Vegeta_
    csak ha nem hatraltatjak a real m-t. :)