81624
-
#3006 ez igaz 2 tizit nem adtak meg ami biztos az volt. -
#3005 -
Rudee #3004 Itt van pár Zidane gól, egyik nap töltöttem le. -
Csesza #3003 -
#3002 ték -
#3001 láttam a meccset, 3 olyan "tizenegyes gyanús helyzet" volt, amiből ha 2-t, de ha mind3-at megadták volna, egy szót sem szólhatott volna a Bara. erre kitömték őket otthon, mint a karácsonyi pulykát :/ -
Rudee #3000 Hát ja. -
#2999 pú, aki a tegnapi Sevilla-Barca meccs után kimondja a Reallal kapcsolatban a "kamu tizenegyes" meg "bírói segítség" szókapcsolatokat, annak intézni kéne ban-t, nemde? :)
amúgy ha már Sevilla. ha mi rúgnánk olyan gólt, mint ők hétközben kupában, akkor kitörne a 3dik világháború. "beiveltek a labdat Baptistanak, aki lesen volt (mellette meg legalabb 3-an lesen, mondjuk ez nem szamit), majd ahogy megtolna a kapus mellett hosszan tolja meg, es kivezeti a labdat (jol lathatoan kinn volt), majd kinntrol visszapockolt labdajat vegul vmelyik tarsa berugta..." -
#2998 szánalmas vagy -
zambrotta #2997 mi az idegesek vagytok?
fáj az igazság -
Rudee #2996 Ronaldo kihagyja a holnapi meccset, valószinű Raúl és Owen kezd. -
Csesza #2995 most olvastam hogy a Manchester United le akarja igazolni !!! -
#2994 nem rossz -
_Vegeta_ #2993 Mar nincs fönn. :( -
Csesza #2992 -
#2991 nézzétek meg, beszarás a kis taknyos :) -
_Vegeta_ #2990 -
#2989 :DDDD -
Csesza #2988 az is yo
milanoban 0:0
madridban 2:2
na ki a továbbjutó????? -
#2987 legfeljebb milánói X henger. -
Csesza #2986 mihez????
ne röhögtess már!!!!
ha a real az inter elé kerülne csak úgy áátgázolna rajtuk a milánoi uthenger!!!!!! -
R9 #2985 lol -
Rudee #2984 "... Adriano és Facchetti sajtótájékoztatója után, ahol mind a két fél kijelentette: senki megy sehova. Legalábbis most..."
-
_Vegeta_ #2983 Maradjon akko, az o baja ha nem tartozik az elithez. XD -
_Vegeta_ #2982 Nah megjott a polo. Irtak 2nap es ki is hoztak 2nap alatt, ez am a minoseg. Amugy meglepodtem, mert egesz jo anyaga van a polonak. Jo ez, tetszik, persze az eredet adidas jobb lenne, de igyis jo. :> -
#2981 oh, nagyon kedves, hogy a címet még ki is emeled, de ez menjen az inter topikba, htx -
R9 #2980 Adriano:½Elég a pletykákból, jól érzem magam itt½
Jan. 26. 23:29 -Appiano Gentile- Sok hűhó semmiért. Legalábbis erre következtethettünk Adriano és Facchetti sajtótájékoztatója után, ahol mind a két fél kijelentette: senki megy sehova. Legalábbis most biztos hogy nem.
Nézzük mivel is védekezett a játékos: ½Azért jöttem annak idején ide az Interhez, hogy játszak és nyerjek valami fontos dolgot. Nagyon elkeserít, hogy a sajtó rendszeresen támad minden egyes nyilatkozatom után. Az egyetlen álmom hogy végre nyerjek valamit az Interrel, remélem ez minnél előbb megvalósul majd. Amit pedig a Real Madriddal kapcsolatban mondtam nem a jelenre értettem hanem mondjuk úgy 6-7 év múlva. Sacchiról pedig csakis az igazat mondtam, rengeteget tanultam tőle, nagyon sokat segített Parmaban nekem és ő készítette elő a transzfert az Interrel. De ez még nem jelenti azt hogy én most azonnal mennék a Real Madridhoz. Én az Interrel akarom megnyerni a BL-t idén is és jövőre is.½
Arról hogy a spanyol klubnál miképpen vélekednek erről, nézzük a Real Madrid hivatalos közleményét. ½A Real Madrid nem kezdeményezett sem direkt, sem indirekt tárgyalást az Inter játékosával Adrianoval. Nem történt ajánlattétel a játékos részére. Hogyha a Real Madrid valaki iránt érdeklődik elsőnek mindig az adott klub vezetőit keresi meg, és csak utána a játékost. Remélhetőleg ez a félreértés nem ront a két egyesület között lévő baráti viszonyon, és a két elnök őszinte barátságán.½
Végül nézzük mit mondott Mancini az ügyben. ½Holnap este jó lenne ünnepelni és akkor mindenki elfelejtené ezt az ügyet. Adrianoval soha nem volt semmiféle probléma és tulajdonképpen büszkének kellene lennünk rá, hogy a Real Madridnál szóba kerül az egyik támadónk. Biztos vagyok benne hogy a spanyol újságírók alaposan megforgatták a 22 éves játékos szavait és hogy az egész ügytől függetlenül Adriano még nagyon sokáig az Inter játékosa lesz.½
-
Rudee #2979 Samuelen sikeres műtétet hajtottak végre, lehet hogy már a Numancia ellen is jácchat.
Woody ügynöke szerint szó sincs a védő pályafutásának befejezéséről. -
_Vegeta_ #2978 az bizony sok. nekem -
Rudee #2977 Vehettünk volna sok játékost ebből a pénzből, de szerintem egy jó formában lévő Woodgate a dupláját is megérte volna. És sajnos szükségünk is lenne rá. -
annyiért akár 2 nagyon fasza védőt is vehettünk volna :/ -
Rudee #2975 22 millió körül volt ha jól emléxem. -
#2974 jajj
azért remélem nem kell kihagynia sokat, majd biztos játszik ilyen fasza kis védőmaszkban :) -
#2973 hát én is remélem
mennyiért is igazoltuk le? -
#2972 az orra, több helyen, ahhoz képest szép a győztes gól :) -
#2971 18-22 között mozog -
Rudee #2970 Szerintem az orra törhetett el, arccsonttörésnél nem is jáccott volna tovább.
Woodgate úgy volt hogy februárban újra jácchat, de ma azt olvastam a madridista fórumába, hogy vége a pályafutásának. Remélem ez csak rémhír. -
#2969 pú, eltörött az orra? vagy az arccsontja?
Woodgate L mi van? él még 1általán? -
Rudee #2968 Samuelt meg kell műteni, a következő bajnokit nagy valószinűséggel ki is hagyja. -
_Vegeta_ #2967 csak ha nem hatraltatjak a real m-t. :)