81624
  • _Vegeta_
    Koszi, megneztem nagyon baró cucc. Mennyit kostalna egy ilyen ? 15k korul tippelek. :))
  • Garcia
    thx... majd akkor megyek megnézem (tesztelgetem :D) boltban..
  • robotnyk
    itt van tömörítve pár kép

szvsz nem szakad olyan könnyen, bár én nem tesztelgettem annyira :)
    ezt használják a játékosok is, szóval strapabírónak kell lennie. egyedül a siemens logo tűnik sérülékenynek, szóval mosás után kifordítva érdemes vasalni, nehogy lepörögjön.
  • Garcia
    engem is érdekelne a kép.. én is gondolkodom azon, hogy vegyek-e egy 2004/2005-ös eredeti Real mezt, de nem túl gyenge anyagból van? vagy nem szakad könnyen a hálós résznél?
  • robotnyk
    küldtem priviben a linket
  • R9
    vegeta te drukkolsz a portonak?
  • _Vegeta_
    Ok, kossz az infot es johet a kep is. :))
  • robotnyk
    én tavaly vettem 2003-2004es eredetit, de egy ideig én is nézegettem az ilyen utánzatokat.

Nos: nincs rajta az adidas logo, a vállán lévő csíkok is csak nyomottak, az eredetin varrottak. a Real logo ezen nyomott, vagy hogy mondják, az eredetin az egész varrva van. az enyémen nem a spanyol bajnokság, logoja van, mert BLes, de az eredetin ezek sem nyomottak, hanem külön van rávarrva. (az enyémen a bl logo, az ovális labda van, meg van egy kék alapra rajzolt bl trófea, 9es számmal)
    az enyémen nincs név, amit ide behoznak, azok csak ritkán vannak feliratozva, ha meg feliratosak, akkor drágábbak is.

jha, és az eredetin ilyen lyukacsos, hálós a két oldalán, ez nem ilyen. ha ezek nem zavar akkor 4kért talán bevállalható, főleg ha gyakran akarod hordani, vagy esetleg focizni akarsz benne. rajtam össz-vissz egyszer volt :)
    majd csinálok az enyémről pár képet :)
  • _Vegeta_
    Koszi,koszi,koszi.

Leszedtem mindharmat + a kimaradt meccsek goljait is amit nemlattam. Az oldal meg vandorolt a kedvencek kozze. :)

Viszont lenne itt mégvalami, amiben tanacsotokat kernem. Szoval az origón van ilyen vasarlasi cucc, en meg gondoltam megproszalom a rendelest mostkorul. Ki is neztem a polot de nemtom, mien minoseguek ezek, erdemes egyaltalan megprobalni ? 3990forintosrol lenne szo. :)
  • robotnyk
    srácok, srácok eltévedtetek

Csesza
    zambrotta

htxvm.
  • Rudee
    Te hülye, a védő majnem lerúgta RC veséjét. Ajándék 11es a Santander-Barca meccsen volt, mikor Giuly vagy ki ugrott át a védő lábán, biztos emléxel.
  • Csesza
    vaze, megnéztem a gólokat!!!!
    ekkora 1 ajándék 11est!!!???
    pff!!!!
  • robotnyk
    itt fent van
    Samuelét is szedd le :)
  • _Vegeta_
    Valakinek megvan figo 11ese es solari bombagolja a mallorcai meccsrol ? nincs kedvem leszedni az egeszet. :)
  • Csesza
    de csúnya
  • zaki
    juj bazeg :D
  • Csesza
  • robotnyk
  • zaki
    szerintem meg te vagy a szánalmas. na viszlát
  • zambrotta
    hihihihihi

Csak gratulálni tudok a tegnapi meccshez! Szánalmas!De az a szörnyű az egészben, hogy elhiszik, hogy megint jók, holott egy épkézláb támadásuk nem volt!!

Belegondoltatok, hogy megint nem nyertek semmit!
    A kupa ugye elúszott, a bajnokság is, és a bl-ben esélyetek sincs!!!!!

• Csesza
    3:1
  • R9
    mennyi is lett a végeredmény? :|
    1:1-ig néztem.
  • zaki
    Solari tényleg gyönyörű gólt lőtt
  • Rudee
    Sikerült otthon tartani a 3 pontot a Mallorca ellen.

Owen megin csak csere volt, gólt nem szerzett. Viszont lőtt egy nem is akármilyet Solari. Gravesen is jól jáccott, Beckham hajtott végre. Casillas rosszul állította föl egyszer a sorfalat, gól is lett belőle.

Következő fordulóba a 7 meccs óta nyeretlen Numancia-hoz megyünk, ott is a 3 pont a cél. Eközben pedig kicsit szurkolhatunk a Sevilla-nak is, hogy otthon ne kapjon ki a Barcelona-tól. A 3. Valencia az Athletic Bilbao-t fogadja majd.
  • Rudee
    A Segunda B 20. fordulójában:

Alcorcón-Real Madrid B 0-1

1. Real Madrid B 42 pont (20 meccs)
    2. Rayo 39 (20)
    3. Universidad 36 (19)
    4. Ourense 33 (20)
    5. Las Palmas 32 (19)
    6. Leganés 32 (20)
    7. Vecindario 30 (20)
    8. Alcorcón 29 (20)
    9. Alcalá 29 (20)
    10. Fuerteventura 28 (20)
    ...
  • Csesza
    ne is álmodjatok adriano-ról!!!!!!
  • zaki
    Robinho, Baptista, Adriano, Ronaldo, Roberto Carlos... nem lenne rossz
  • robotnyk
    indexes Real fórumból:

el Papi válasz | megnéz | könyvjelző 2005.01.22 13:27:49 (35518)

Nyaron nagy atalakitasok lesznek a keretben, szoval el fog menni 1 par galacatico, es a csatarsor is ritkulni fog (marmint a mostaniak kozul), legfokepp Portillo (o szinte tuti, hogy nem lesz) es Owen a legeselyesebbek (neki vajon miert erte ez meg...)

Robinho mar gyakorlatilag biztos, hogy jon.

Szoba kerult Adriano, kezdodik a szokasos huzavona, igazsag szerint en jo jatekosnak tartom, de ha nem jon nem vagom a foldhoz magam. (Azert benne lennek, hogy Owen helyett jojjon, mert most hatranyban a felivelt labdaknal abszolut el vagyunk veszve.)

Az a Sacchi lista nem tul komoly, annyi az alapja, hogy Sacchi jonehany videokazettaval a keze alatt jott ki az irodajabol (nehany holland bajnoki, holland valogatott es 1 argentin bajnoki(Macherano miatt)), es valoban nehany jatekost "figyelt meg" vele. De ezekbol mindig van vagy 200 egy szezon soran nem kell ezt tul komolyan venni.

Aki meg szinten erdekel minket az Baptista, bar egyelore csak az "elejen jarunk", az erdeklodesnek.

Joaquin meg biztosan elmegy a Betisbol ev vegen, es o maga mondta, hogy azonos feltetelek mellett spanyolorszagban maradna. (Magyaran a Madridot valasztana a Chelsea helyett). Hozzatette, hogy vmi koze csak lehetett a Madridnak ahhoz, hogy Lopera nem adta el a Chelsea megaajanlata ellenere sem.

/1ebkent Adrianohoz hozzatartozik, hogy allitolag a Chelsea nemreg 70M EU-t ajanlott es Moratti hallani sem akart az uzletrol.

+

Luxemburgo fejmosast tartott az edzesen, felhivta a figyelmet a jatekosoknak, hogy az nem eppen a kovetendo ut, amit pl. szerdan produkaltak, es RC-nek (meg minden jatekosnak persze), hogy ne a median keresztul vitassak meg a belso problemakat.

Utana meg kulon ertekezett Sacchival es kesobb Ronaldoval.
  • zaki
    ők még hamarabb
  • Csesza
    mer. sz.ted ez nem hamar volt??! asszzittem hogy a kupa megnyerése a cél!!!!!
    A barca is hamar kiesett!!!! :P
  • robotnyk
    hamar? hány nagy csapat van ott a 8 között cukorfalat? szóval stfu.
  • Matthewpamer
    lol,hamar kiestetek
  • robotnyk
    mindig örülnék neki ilyenkor, ha egy fiatal bizonyítana, de ez így reális. annyira nem is nagy kár, a bajnokság a lényeg.
  • zaki
    P*csába
  • zaki
    de jó, szopásra állnuk... 1-1
  • robotnyk
    Ficha técnica

Alineaciones probables:

Real Madrid: César; Arbeloa, Mejía, Pavón, Raúl Bravo; Celades, Gravesen; Juanfran, Jurado, Owen; y Portillo.

Valladolid: Lledó; Rafa, Jonathan, Mario, Oscar Sánchez; Xavi Moré, Zarandona, Robles, Alvaro; Sousa y Losada.

Árbitro: Iturralde González (Comité Vasco).

Estadio: Santiago Bernabéu.

Hora: 21.30.
  • zaki
    3-1, Owen :)
  • _Vegeta_
    Ugylatom kovetkezo meccs amit elfelejtettem megnezni, uhogy holnap keresgelhetem is hozza a torrentet. :)
  • jAsOn VoOrHeEs
    2-1 Ronaldo
  • jAsOn VoOrHeEs
    1-1 Raul :D