81624
-
Rudee #2846 7 -
#2845 Hány percet játszottak le végül is?? -
#2844 thx! -
Rudee #2843 Ronaldo elindult, az egyik védő fölrúgta. Zidane a jobb alsóba lőtte a 11est, a kapus centikkel maradt le. A végén még volt 2 csere is, Pavón és Solari jött be. -
#2842 nyertünk? milyen tizi volt? ki lőtte? stb -
_Vegeta_ #2841 Tudom nekemis az uw-n volt, csak szabalyt sertettem. :D
Akkor maeste felrakom meggin. -
#2840 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
Rudee #2839 Egy teljes mértékben jogos büntetővel nyertünk. -
Rudee #2838 Zidaneeeeeee! -
#2837 hú bocs, de most néztem csak meg, hogy törölték a regemet az uw-n... sry :(
regisztrálj egyet, ingyenes, és 100 megát tölthetsz fel -
#2836 ja ha van -
_Vegeta_ #2835 Nekem kene hely, mert egyedul nexusra tolthetnem fel normalisan, de az maceras es nem is megy mindig. :(
Egyebkent az sg.hu-nak nincs ftpje ? -
#2834 adjak helyet? -
_Vegeta_ #2833 Akkor megprobalom, estere talan felmegy. (torrent megy kozbe) :\ -
#2832 33 mega -
#2831 en leszedtem -
#2830 hány mega? -
#2829 nem sikerült :( -
_Vegeta_ #2828 Torolte aza vacak ultraweb, fene tudja mar hova tegyem fol. Most akkor sikerult leszedni? Mer ha nem megprobalkozok massal. -
#2827 nekem is teccik végülis -
#2826 pedig jó ez is -
#2825 majd ha csinál valaki normális animos realosat, akkor majd cserélem -
#2824 esse jó :-\ -
Rudee #2823 Egy jó kis cikk a madridistáról:
Ronaldo kikészült az új edző első tréningjén
Szenvedett Ronaldo a Real Madrid új edzőjének első tréningjén. A múlt év utolsó napjaiban szerződtetett Wanderley Luxemburgo hétfőn vette át a gárdát, és azonnal erőfelméréssel nyitott: a játékosoknak három és fél kilométert kellett sprintelniük, csak a dagi brazil és két tinédzser nem bírta az iramot.
Szenvedett, szinte vért izzadt Ronaldo a Real Madrid új edzőjének első tréningjén. A múlt év utolsó napjaiban szerződtetett Wanderley Luxemburgo hétfőn vette át a gárdát, és azonnal erőfelméréssel nyitott. Az évek óta jelentős súlyfeleseleggel futballozó brazil világklasszis majdenem összesett a háromnegyedórás gyakorlás végén, miután három és fél kilométert kellett futnia. Nem tudott elszakadni a frissítőktől
A brazil válogatott volt szövetségi kapitánya, illetve erőnléti edzője, Antonio Melo három részre osztotta a keretet, Ronaldo Samuellel, Zidane-nal, Morientesszel, Roberto Carlosszal, Owennel és Pavónnal került egy csoportba, és a jelentések szerint a leggyengébben teljesített.
Társai bírták az erős iramot, ő viszont minden sprint után inni kért, a rövid pihenőket a frissítőket szállító kocsi közelében töltötte, a gyakorlatok végére teljesen kifulladt. Rajta kívül csak két fiatalnak, az ificsapatből nemrég felkerült Javi Garciának és Roberto Soldadónak voltak hasonló gondjai.
Az új tréner a Real szerdai, Real Sociedad elleni, bombariadó miatt félbeszakadt - mindössze hétperces - meccsére, illetve a hétvégi Artletico Madrid elleni derbire készíti fel a játékosait.
Luxemburgo nem tiszteli a sztárokat
Az intenzívebb felkészüléshez ezentúl hozzá kell szokniuk a sztároknak, ugyanis Luxemburgo naponta két edzést tart, ráadásul nem tiszteli úgy a nagy neveket, mint kudarcot vallott elődei, Garcia Remón, José Camacho vagy Carlos Queiroz.
Az AS madridi lapnak adott hétfői interjújában kijelentette, nála "nincsenek sztárok, nincs kivételezés, mindenki egyenlő". Elmondta, "senkinek nincs biztos helye a csapatban, ha úgy látszik jónak, Zidane, Beckham, Raúl, de akár Ronaldo is kimaradhat a kezdőcsapatból", és természetesen bármikor le is lehet cserélni őket, ha a teljesítményük nem megfelelő".
Nincsenek Zidane-ok és Pavonok
Néhány éve Florentino Perez klubelnök a "Zidane-ok és Pavonok" stratégiáját jelölte meg, mint követendő filozófiát, azaz a világsztárok mellett fiatal, saját nevelésű játékosok szerepelnek a csapatban. Erről Luxemburgo hétfőn hallott először, amikor az őt faggató újságíró elmagyarázta neki, mit is jelképez a két név.
"Nekem mindegy, hogy sztárok vagy sem. Mindenkinek egyformán kell dolgoznia, nem különböztetem meg a játékosaimat semmilyen szempontból. Ugyanúgy tekintek Zidane-ra, mint arra a tinédzserre, aki épp csak felkerült az ifiből" - kommentálta az elnök véleményét a brazil szakember. -
_Vegeta_ #2822 Tudom az a rohadt szesz jatszott kozbe. X| -
_Vegeta_ #2821 Bameg nemlehet visszavonni, enmeg elkurtam a linkelest.
...
Na szal ez lenne. -
R9 #2820 hibás :s -
_Vegeta_ #2819 Nah elkeszultem, kb 4ora munka van benne. Aki masra szamitott attol elnezest kerek, de ez ilyen. :) [URL=http://www.uw.hu/v3g374/figo-linkin_park_-_by_myself-hq-xvid.avi[/URL]
Ui.: Az elozo avatarod was much more better. -
#2818 A Barca nem kereste meg Solarit
Írta: Z. Iván
--------------------------------------------------------------------------------
Az utóbbi napokban több sajtóorgánumban felröppent az a hír, hogy a Barcelona szerződési ajánlatot adott volna a Real Madrid argentin középpályásának, Santiago Solarinak. A katalán klubnál azonban most cáfolták ezeket a feltevéseket., bár azt elismerték, hogy nem elképzelhetetlen a futballista szerződtetése.
A bal lábas korábbi River Plate játékos immár ötödik idényét tölti a Realnál, s már korábban is Madridban, az Atléticónál szerepelt. Mivel a szerződése nyáron lejár a 'blancók'-nál, érthető volt, hogy fölmerültek bizonyos hírek a távozásával kapcsolatban, s az is egyértelmű, hogy ezek a pletykák nem alaptalanok. Solari távozására ugyanis jelenleg nagyon sok esély van, mivel a Real nem tudja (nem akarja) biztosítani a futballista igényeit. A középpályás évi három millió eurós fizetést szeretne látni a bankszámláján, melynek hallatán Madridban gyakorlatilag kijelentették, hogy a hosszabbításra nincs esély. Az argentin futballista ezenfelül lényegesen több játékpercet szeretne kapni a pályán, de ezt (ahogy eddig sem) a jövőre nézve sem tudja biztosítani a Real.
Ezért természetes, hogy a játékos lassan már a jövendő csapatát keresi, mert a madridi folytatásra már nincs sok remény. Így nem meglepő, hogy Solari neve a Barca kapcsán is fölmerült, hiszen az argentin a képességei alapján nyugodtan szerepelhetne gránátvörös-kék mezben. Azonban azzal már nyilván Solari is szembesült, hogy a Barcánál sem lenne sokkal jobb a helyzete, mivel azt nehéz elképzelni, hogy állandó kezdő legyen Frank Rijkaard csapatában. Ráadásul a közismerten takarékos Laporta vezetés sem biztos, hogy megadná a játékosnak a három millió eurós jövedelmet. A tranzakció viszont így sem esélytelen, mert azt a Barcánál is elismerik, hogy örömmel látnák Solarit Barca mezben, mivel egy kiváló képességű labdarúgóról van szó. Azt viszont kategorikusan cáfolták Barcelonában, hogy hivatalos tárgyalásokat kezdtek volna a játékossal, illetve ügynökeivel.
Szóba került, hogy a futballista már a télen átköltözne Katalóniába, de ez bizonyosan nem jöhet létre, mert a Barca továbbra is egy csatárra, valamint egy védekező középpályásra tart igényt, Solari pedig egy támadó felfogású középpályás, ráadásul leginkább a bal szélen érzi jól magát. Egyelőre tehát úgy tűnik, hogy Solari nem szerződik Barcelonába, de mivel még rengeteg idő van június 30.-ig bármi megtörténhet.
-
#2817 "has refused the Spanish club’s offer"
ez nagyon vicces, tekintve, hogy nem is volt ajánlat. -
#2816 Adriano nem akar a Realba menni -
#2815 Walter Samuel élete álma volt, hogy egyszer a Real Madridban játszhasson. Az argentin hátvéd a Corriere dello Sportnak adott nyilatkozatában elmondja: álma megvalósult, csakhogy rémálom lett belőle.
Amikor Walter Samuel, a "Fal" - "El Muro" a beceneve a 26 éves argentin középső védőnek - tavaly nyáron bemutatkozott a Real Madrid csapatában, mindenki azt hitte, hogy csatasorba állásával megoldódtak a problémák a madridiak hátsó alakzatában.
A "Fal" azonban inkább átereszti az ellenfél rohamait ahelyett, hogy visszaverné azokat; Samuel osztozik a csapat sorsában, ahogy a Madridnak megy, úgy megy - azaz nem megy - neki is. Ennél talán még nagyobb baj, hogy a közönség is megtalálta a szigorú arcú védőt, és a gúnyolódások állandó céltáblájává vált a sokszoros argentin válogatott hátvéd.
"Mindig is az volt a nagy vágyam, hogy egyszer a Real Madrid játékosa lehessek. És tessék, az álom megvalósult, hogy aztán rémálom, lidércnyomás legyen belőle" - nyilatkozta az olasz Corriere dello Sportnak. "Nem játszom híremhez és képességeimhez méltóan, túl sok szabálytalanságot követek el, amiben persze az is közrejátszik, hogy Spanyolországban más mércével mérnek a bírók, mint ahogy ahhoz Olaszországban hozzászoktam."
"El kell viselnem a közönség állandó füttykoncertjét, amihez nem szoktam hozzá sem Rómában, sem a Boca csapatában, Buenos Airesben." Jövő nyáron megoldás születhet Samuel kínjaira, ugyanis visszamehet Olaszországba: az Inter és a Juventus is szívesen látná, sőt, José Mourinho, a Chelsea menedzsere is nagyon szeretné kék mezben látni a védőt.
-
_Vegeta_ #2814 hehe -
#2813 lol :DDD -
R9 #2812 Luxemburgora kiváncsi leszek -
Rudee #2811 Solari szerződése lejár a nyáron, így a Barca szeretné megszerezni az argentínt -
Rudee #2810 Annyira szeretem az ilyeneket:
goal.com:
Real Madrid striker Fernando Morientes will have talks with new coach Wanderley Luxemburgo before deciding his future.
origo:
A Real Madrid spanyol csatára, Fernando Morientes kijelentette, hogy januárban a Liverpoolba igazol.
Érdekes hogy az első verziót kb 5 helyen láttam az elmúlt 2 napban, a máodikat meg csak az origo-n. -
Rudee #2809 Ne várd annyira. Valószinű ott lesz már Woodgate a védelembe, meg Luxemburgo hoz is pár embert. -
#2808 ja tényleg várjátok már az álom összecsapást?megismételjük a két évvel ezelöttit és jajj lesz nektek. egyébként szerintetek mekkora esélyetek van? -
#2807 edző meccs a játékosok között
(még) agglegények vs papucsok :P