81624
-
Rudee #2686 Saviola kölcsönbe van csak és télen szeretné visszahívni a Barcelona. -
#2685 Ronaldo 0-1
Figo 0-2
Figo 0-3 -
_Vegeta_ #2684 A meccsrol: Kepzeljetek tegnap este elaludtam, es elfelejtettem felkelni a meccsre, igy nem tudtam nezni. Nah mindegy vegulis ma delelott megneztem. Hat mitmondjak, jo volt. Olyan oregurasan jatszottunk, nemvolt kapkodas v eladott labda, szepen kivartuk h helyzetbe keruljunk, nagyon szep jatek volt. Ronaldo is egesz jo volt, sokszor sikerult helyzetbe kerulnie. Vegre atlagba mindenki jol jatszott nem volt igazan kiemelkedo ember. (sztem)
A roma ecceruen nem talalta a helyet. :)
Lehet h elfogult vagyok, de Figo 2. golja ecceruen zsenialis volt. Nemhiaba klasszis jatekos. :))
A leendo ellenfelek elegge megremisztienek. Nehez lesz a tovabbjutas. :|
#2672: Lopikulat volt lezsirozva. Gondolkodj.
#2675: Áh egyertelmu pletyka, Figo mar a palyafutasa veget jarja, ketlem h barhova is menne ezutan.
#2682: Menjen is morientes, nagyon jo jatekos de csak elpazarolja a tehetseget ha ittmarad, alig hasznaljuk, pedig kene... -
#2683 csk azt nem tudom hova férne be. mert ugye ott van Adebayor, Saviola, Kallon, Nonda... és mindannyian jól ynomják -
#2682 Morientes-igen Monacóra
NSO, 2004-12-08 18:41
Tavaly a Monacóban kölcsönidényét töltő Real Madrid-csatár, Fernando Morienres (képünkön) megerősített a napokkal ezelőtt nyilvánosságot kapott hírt, miszerint a téli átigazolási szezonban visszatérne a francia együtteshez. A Realhoz nagy tervekkel és reményekkel visszatérő, tavalyi BL-gólkirály idén sem sok lehetőséget kap a bizonyításra, ezért gondolkodik ismét a váltásban. Az előző idényben BL-döntőt játszó, idén azonban gyengébben muzsikáló Monaco tárt karokkal várja. A döntő szót az a Real Madrid mondja ki, amelyhez még másfél éves szerződést köti a csatárt. -
#2681 a "faszt" szóban nincs "w", Grétsy tanár úr. -
#2680 Es ki a fawszt erdekel szerinted a te nyomorod kis buzi ? -
#2679 sztem ne foglalkozzunk vele, meg se érdemli
ON -
#2678 te meg egy szar ember vagy. -
#2677 tudod mi vagy te? egy szánalmas flémbuzi -
#2676 De lol.
En az Inter halyeben egyiket sem adnam erte. :P -
R9 #2675 Az olasz lapok szerint az Internazionale Edgar Davidsot és Cristiano Zanettit adná a Real Madridnak Luis Figóért.
origo
lol... -
R9 #2674 Monaco, Juventus, Lyon, Arsenal, Milan, Inter, Chelsea -
#2673 muhahha, szánalmas vagy -
#2672 Hulye gyerek.
Lezsirozott meccs volt.Veletlenul senki nem jatszott a Romaban.
Jovore kivancsi vagyok meg melyik romai fog a Realba jatszani. :P
Amugyis ez a Real egy szar csapat.
Remelem az Interrel jatszik es bucira verik. :P
-
#2671 mi van ember, most ugassál
faszláma -
#2670 Legalabbis a debil Viasat3 szerint .
Megint halalra rohogtem ezen magam. -
#2669 LOL most nezem, hogy magyar biro vezette a meccset. :P -
Rudee #2668 Ellenfeleink lehetnek a 8addöntőbe:
Monaco, Juventus, Lyon, Arsenal, Milan, Inter, Chelsea -
#2667 lényeg, hogy továbbjutott a csapat -
Rudee #2666 Nyertünk, de "csak" a második hely lett meg.
Roma-Real 0-3
Bayer-Dinamo 3-0 -
#2665 -
Rudee #2664 Figo gyönyörű góljával már 0-3. -
#2663 -
Rudee #2662 Roma-Real 0-2, Figo büntetőből növelte az előnyt. -
#2661 végre
bár nem értem miért nem ezt a meccset adja élőben a viasat :( -
#2660 ja, csak ez nem a zinteres topic, szal senkit nem érdekel itt pámer -
Rudee #2659 Ne akard hogy ilyen hamar kiessen az Inter, bár a mostanában elért helyezésetek is csodaszámba menő dolog. -
R9 #2658 remélem igen,és csak 2.ok lesztek!És megkapunk titeket! -
Rudee #2657 Szünetben 1-0 ide, jelenleg a csoport első helyén állunk. Remélem nem kiabálom el... -
R9 #2656 :| -
Rudee #2655 9. percben Ronaldo gólt lőtt, Roma-Real 0-1 -
Rudee #2654 Mingyá kezdődik a meccs, nem lesz eccerű de nyerni kell. -
#2653 eurosporton 2001/02-es szezonból megy a real-roma meccs. kó kis csapat volt :/ -
Rudee #2652 Nem, akkor is ha a Bayertől vagy a Kijevtől levonnak pár pontot... -
R9 #2651 ti csak győzelemmel jutto tovább? -
Rudee #2650 Igen fontos Roma-Real meccs lesz a BLbe. Totti és Montella valószinű nem jáccik, egyik védő meg eltiltott. Remélem nyerünk. -
_Vegeta_ #2649 Koszi, akkor szerda esti program foci lesz. ;) -
#2648 szerdán (20.45), de a viasat felvételről adja asszem -
_Vegeta_ #2647 Mikor lesz a meccs pontosan?