81624
  • báttyó02
    váááh mifolyik itt?? :DDD
  • robotnyk
    ennek a 3 buzinak általában olyan női vannak/voltak, amilyenekre te még rejszolni se fogsz, töketlen barátom.
  • Csesza

Spanyol lesz Ronaldo

Madrid, július 4., 10.25 Szeptemberben kapja meg az állampolgárságot a brazil.

A Real Madrid brazil csatára, Roaldo hamarosan megkapja a spanyol állampolgárságot - számolt be róla az AS napilap.
    - Ronaldo megkapja az útlevelét is, és ezzel a Realban felszabadul egy nem uniós hely - írja a lap egy meg nem nevezett forrásra hivatkozva.
    Mint ismeretes, a csapat másik brazilja, Roberto Carlos - aki 9 éve játszik a Realban - már a nyáron megkapja a spanyol állampolgárságot. A klub egyébként ugyancsak az állampolgárság felvételére buzdítja az argentin Samuelt is, aki egy helyi hölgyet vett feleségül, így kérelme gyorsan kedvező elbírálást kaphat.

• DONGUBA
    3 buzi jatszott a figo es a ronaldo es a Beckham de szeretek a margitbol mast is nem csak ot pl casillas kibasz jo szeretem ronaldot is
  • robotnyk
    az egyik buzi a te egyik kedvenc csapatodban játszott
  • DONGUBA
    Mintha a legnagyobb csapat lenne a vilagon lol 2 ev alatt sokat nyertetek
  • DONGUBA
    de csak a real margit a divatcsapat minden buzi oda akar menni
  • robotnyk
    neked van pofád divatcsapatról dumálni, mikor 3 top csapat drukkerének mondod magad?
  • DONGUBA
    nem irom mert nem szurkolok nekik valenciat utalom arsenalt is juvet kicsit csipem csak tre pocsfej....kettonk kozul te vagy a luzer elfogult pocsfej.
  • robotnyk
    nem zavar, írd még mellé a juvét, meg az arsenalt, esetleg a valenciat is, hogy még több topicba írhasd a baromságaid, úgy egyedül is le fogsz tudni zavarni egy juve vs milan vitát például.
  • DONGUBA
    nemtudom me vagy ekkora faszkalap regen normalis voltal....zavar hogy 3 kedvenc csapatom van????
    En legalabb nem a divatbuzi csapatnask szurkolok
  • robotnyk
    tök jó, a 3 kis kedvenced közül majd csak összejön 1nek jövőre is
  • Csesza
    erre a kérdésre/válaszra majd a köv. bajnokság végén visszatérünk...
  • Rudee
    5-6 évente ők is nyerhetnek valamit. 2010 környékén talán a spanyol kupa újra meglehet.
  • Csesza
  • DONGUBA
    A BARCA LETT A BAJNOK OCSEM!!!!!
    NE LEGYEL MAR LÁMA!!!
    Ezquerro tavaly is jo volt nagyon.
  • Rudee
    Arra a 3 góljára büszke is lehet Larsson.
  • Csesza
    Ezquerro meg kiegészítő embernek bőven jó....
  • Csesza
    életembem nemhallottam még jótékonysági igazolásról... muszály volt olcsón egy viszonylag jó vkp-t igazolni mert rengteg volt a sérült erre Albertini megfelelt! Larsson mér lett volna szar igazolás??? ugyanaz mint a real-nál Owen, nagyon fontos gólokat lőtt Larsson... csak később lesérűlt
  • robotnyk
    szó nincs róla, hogy megszereztük volna, ellenben Samuelt meg Solarit is elbasztuk, szóval eddig csak szarabbak lettünk.

Ezquerro nyilván a Barca új taktikájának a része, aminek a vezérfonala az "igazoljunk egy selejt szart jótékonyságból", melynek tavalyi gyümölcsei Larsson és Albertini.
  • Csesza
    én szeretnék meglepődni... inkább őt lássam a pályán mint Ronaldo-t
  • Rudee
    Kollégád válaszolt is, bár szerintem Ő is a meglepettek táborának élén lesz.
  • DONGUBA
    en nemtom csak kerdeztem hol fog robinho jatszani ennyi.
  • Csesza
    simán... :DDDDDD
  • Rudee
    Én meg azt vettem észre, hogy a barcelona szurkolók mindegyike a jövőbe lát. Közel 2 hónappal a bajnokság kezdete előtt már tudják hogy más csapatba ki mennyit fog jáccani.
  • DONGUBA
    Eszrevettem hogy a real madrid az tabu nem lehet rosszat mondani kerdezni....jo topic:DD
  • Rudee
    Lottószámokat nem tudod esetleg?
  • Rudee
    Nem. Robinho már a Santosnál is megszokhatta, hogy megfelelő keret mellett bárki kimaradhat Luxemburgo csapatából. A keret most már elég jó, ráadásul jön még 1-2 játékos.
  • Csesza
    nemmondta senki de guba kérdezte én meg válaszoltamrá...
  • DONGUBA
    Kicsit szorszalhasogato vagy nem?:)))
  • Rudee
    Robinho nem jáccott az esti meccsen.
  • Rudee
    És mondta valaki hogy Robinho kezdő lesz? Esetleg mondta valaki azt hogy Owen kezdő lesz? Nem emléxem rá.
  • Csesza
  • Csesza
    ööö.. Ezquerro-t, csak úgy szólok hogy nem kezdő emberként számítrá Frank R. hanem kiegészítő emberként ha megsérül valaki, ugymond kispadra szerződtették...
  • jAsOn VoOrHeEs
    a kis neonzöld mezecskében kivilágítja majd a kispadot legalább :ÐÐ
  • Rudee
    Mi se kérdezzük, hogy Ezquerro hol fog jáccani. Maxi López mellé a kispadra biztos odafér.
  • Csesza
    átveszi figo helyét a kispadon :P
  • DONGUBA
    csak kiv vagyok hol es ki helyett fog jatszani
  • báttyó02
    mienk robinyo
  • DONGUBA
    jo kis video jo a zene is