81624
-
#4447 váááh mifolyik itt?? :DDD -
#4446 ennek a 3 buzinak általában olyan női vannak/voltak, amilyenekre te még rejszolni se fogsz, töketlen barátom. -
Csesza #4445
Spanyol lesz Ronaldo
Madrid, július 4., 10.25 Szeptemberben kapja meg az állampolgárságot a brazil.
A Real Madrid brazil csatára, Roaldo hamarosan megkapja a spanyol állampolgárságot - számolt be róla az AS napilap.
- Ronaldo megkapja az útlevelét is, és ezzel a Realban felszabadul egy nem uniós hely - írja a lap egy meg nem nevezett forrásra hivatkozva.
Mint ismeretes, a csapat másik brazilja, Roberto Carlos - aki 9 éve játszik a Realban - már a nyáron megkapja a spanyol állampolgárságot. A klub egyébként ugyancsak az állampolgárság felvételére buzdítja az argentin Samuelt is, aki egy helyi hölgyet vett feleségül, így kérelme gyorsan kedvező elbírálást kaphat.
-
#4444 3 buzi jatszott a figo es a ronaldo es a Beckham de szeretek a margitbol mast is nem csak ot pl casillas kibasz jo szeretem ronaldot is -
#4443 az egyik buzi a te egyik kedvenc csapatodban játszott -
#4442 Mintha a legnagyobb csapat lenne a vilagon lol 2 ev alatt sokat nyertetek -
#4441 de csak a real margit a divatcsapat minden buzi oda akar menni -
#4440 neked van pofád divatcsapatról dumálni, mikor 3 top csapat drukkerének mondod magad? -
#4439 nem irom mert nem szurkolok nekik valenciat utalom arsenalt is juvet kicsit csipem csak tre pocsfej....kettonk kozul te vagy a luzer elfogult pocsfej. -
#4438 nem zavar, írd még mellé a juvét, meg az arsenalt, esetleg a valenciat is, hogy még több topicba írhasd a baromságaid, úgy egyedül is le fogsz tudni zavarni egy juve vs milan vitát például. -
#4437 nemtudom me vagy ekkora faszkalap regen normalis voltal....zavar hogy 3 kedvenc csapatom van????
En legalabb nem a divatbuzi csapatnask szurkolok -
#4436 tök jó, a 3 kis kedvenced közül majd csak összejön 1nek jövőre is -
Csesza #4435 erre a kérdésre/válaszra majd a köv. bajnokság végén visszatérünk... -
Rudee #4434 5-6 évente ők is nyerhetnek valamit. 2010 környékén talán a spanyol kupa újra meglehet. -
Csesza #4433 -
#4432 A BARCA LETT A BAJNOK OCSEM!!!!!
NE LEGYEL MAR LÁMA!!!
Ezquerro tavaly is jo volt nagyon. -
Rudee #4431 Arra a 3 góljára büszke is lehet Larsson. -
Csesza #4430 Ezquerro meg kiegészítő embernek bőven jó.... -
Csesza #4429 életembem nemhallottam még jótékonysági igazolásról... muszály volt olcsón egy viszonylag jó vkp-t igazolni mert rengteg volt a sérült erre Albertini megfelelt! Larsson mér lett volna szar igazolás??? ugyanaz mint a real-nál Owen, nagyon fontos gólokat lőtt Larsson... csak később lesérűlt -
#4428 szó nincs róla, hogy megszereztük volna, ellenben Samuelt meg Solarit is elbasztuk, szóval eddig csak szarabbak lettünk.
Ezquerro nyilván a Barca új taktikájának a része, aminek a vezérfonala az "igazoljunk egy selejt szart jótékonyságból", melynek tavalyi gyümölcsei Larsson és Albertini. -
Csesza #4427 én szeretnék meglepődni... inkább őt lássam a pályán mint Ronaldo-t -
Rudee #4426 Kollégád válaszolt is, bár szerintem Ő is a meglepettek táborának élén lesz. -
#4425 en nemtom csak kerdeztem hol fog robinho jatszani ennyi. -
Csesza #4424 simán... :DDDDDD -
Rudee #4423 Én meg azt vettem észre, hogy a barcelona szurkolók mindegyike a jövőbe lát. Közel 2 hónappal a bajnokság kezdete előtt már tudják hogy más csapatba ki mennyit fog jáccani. -
#4422 Eszrevettem hogy a real madrid az tabu nem lehet rosszat mondani kerdezni....jo topic:DD -
Rudee #4421 Lottószámokat nem tudod esetleg? -
Rudee #4420 Nem. Robinho már a Santosnál is megszokhatta, hogy megfelelő keret mellett bárki kimaradhat Luxemburgo csapatából. A keret most már elég jó, ráadásul jön még 1-2 játékos. -
Csesza #4419 nemmondta senki de guba kérdezte én meg válaszoltamrá... -
#4418 Kicsit szorszalhasogato vagy nem?:))) -
Rudee #4417 Robinho nem jáccott az esti meccsen. -
Rudee #4416 És mondta valaki hogy Robinho kezdő lesz? Esetleg mondta valaki azt hogy Owen kezdő lesz? Nem emléxem rá. -
Csesza #4415 -
Csesza #4414 ööö.. Ezquerro-t, csak úgy szólok hogy nem kezdő emberként számítrá Frank R. hanem kiegészítő emberként ha megsérül valaki, ugymond kispadra szerződtették... -
#4413 a kis neonzöld mezecskében kivilágítja majd a kispadot legalább :ÐÐ -
Rudee #4412 Mi se kérdezzük, hogy Ezquerro hol fog jáccani. Maxi López mellé a kispadra biztos odafér. -
Csesza #4411 átveszi figo helyét a kispadon :P -
#4410 csak kiv vagyok hol es ki helyett fog jatszani -
#4409 mienk robinyo -
#4408 jo kis video jo a zene is