81624
-
_Vegeta_ #4567 Koszi kollega! Rogton izzitom az emulet. :DD -
Kanál #4566 Ronaldo biztos hogy nem fog visszamenni az Interbe -
Rudee #4565 Perez 50 millió euró mellett Ronaldót ajánlotta fel Adrianoért. Remélem nem fogadják el.
Edu Dracena örül hogy Luxemburgo felfigyelt rá és szívesen szerződne Madridba -
Rudee #4564 Elvileg akkor jön, ha az Inter megveszi Samuelt. Diogo és Salgado mellé jelenleg nem is lenne jó ötlet még Őt is leigazolni. -
#4563 Sergio Ramos végülis jön a Sevillából, vagy nem kell már Pereznek? -
Rudee #4562 22,1 is a két összeg közt van... -
R9 #4561 24,5 lenne a jó -
Rudee #4560 Egyes hírek szerint sikerült megegyezni a Santosszal. Robinho vételára a kínált (22m) és a kért (27m) összeg közti 25 millió euró. -
Rudee #4559 Te beteg vagy. Ami neked nem teccik, az törvényszerűen nem tecchet másnak sem? -
R9 #4558 bocs,rosszat mertem mondani a realra mert az mindenben tökéletes -
#4557 jah én is éppen azt figyeltem! -
#4556 Raúlnak igazi focista O lába van -
Rudee #4555 Gázabb mikor 6 csapatnak csak a színekben tér el a meze. Ez legalább egyedi. -
R9 #4554 hátulja elég gáz -
R9 #4553 schmutzig Inter :D -
Rudee #4552 Fejlődnek a Santos vezetői, végre kitaláltak egy árat Robinhoért. A legutóbbi 22 milliónál öttel kérnek többet.
Az Inter 1,8 millliót ajánlott Figoért, 3 alatt viszont nem megy sehova.
Luxe legújabb célpontja a Cruzeiro középpályása, Edu. A brazil játékos a védelem közepén is tud jáccani. -
Csesza #4551 milyen furcsa a betütípus a mezeken a neveknél :DDDD -
Rudee #4550 Hivatalosan is bemutatták a mezeket, a hazait több játékoson is meg lehet nézni
A vezetőség csökkentené Woodgate fizetését, köszönhetően a jáccott meccs nélküli első évének -
Rudee #4549 Narancsolj :D -
#4548 hello nemtudtok olyan honlapot ahol meglehet nézni a idény összes gólját vagy valahogy így de legalábbis sok mostani real golt???? -
#4547 Raul is elvigyorog ott elől! :D -
Rudee #4546 Roberto Carlost nem nagyon untatja Perez szövegelése :D
-
#4545 nb1.hugy?
az ott lévő hírekben még egy szó sem igaz! -
Rudee #4544 Ajánlatott tettek, nem igazolták le. -
Csesza #4543 Guti a Tottenhamban
London, július 13., 9.20 Az Arsenalt, a Liverpoolt és Juventust kosarazta ki a középpályás.
A Tottenham Hotspurs gárdája 5 millió euróért leigazolta az angol óriások (Arsenal, Liverpool plusz a Juventus) elől a spanyol válogatott középpályást, Gutit, ezt maga a csapat elnöke Daniel Levy jelentette be.
A spanyol játékost már régóta "frusztrálja", hogy a Real Madridnál egyáltalán nem számítanak rá kezdőjátékosként. A kölyökképű támadó már évek óta szinte folyamatosan a kispadot koptatta, tehát egyáltalán nem meglepő a távozása.
nb1.hu -
#4542 Borja a Mallorcában játszik 1 évig kölcsönben -
Rudee #4541 Jelenlegi helyzet szerint marad. -
#4540 most akkor Samuel elmegy vagy marad? -
Rudee #4539 Samuel túl van a műtéten, úgy néz ki minden rendben van. -
Rudee #4538 A Tottenham 5 millió fontot ajánlott Gutiért, remélem Ő legalább marad. -
#4537 ugyanígy a marca írt 8-án és 10-én a Liverpool és Figo kapcsán, mindenki összevissza beszél. Türelem itt minden majd Szeptemberben biztos kiderül :)) -
#4536 marca:
Figo egyre közelebb az Interhez
Sergio Ramos lehet az első spanyol igazolása Pereznek. -
#4535 Egyébként meg ha ROBINHO-t elhibázza Pérez, akkor... -
#4534 A magyar média megint belehúzott. Az Interbe megy, mi? Miközben rengeteg, érzésem szerint megbízhatóbb honlap egy-két napja még a Liverpoolt emlegette. Egy alvás után ilyen sokat módosult volna az ügye?? -
Rudee #4533 Megbízható magyar forrásokból nem kérünk, Figo nem kap egy vasat se. -
R9 #4532 A Real fizet Figónak, hogy eligazoljon -
Rudee #4531 Diogoék már meg is kezdték a felkészülést:
Ronaldo és Gravesen idén is jól elvan:
-
#4530 Én majd csak akkor leszek elégedett ha Robinho bemutatásának képeit nézhetem! -
Rudee #4529 Elégedettnek tűnik a kis buzi -
#4528 perecnek milyen feje van :D
amúgy én azt olvastam marcan hogy nem ajánl semmit vieiráért, a tavalyi töketlenkedés miatt.