81624
-
R9 #4727 ne ahoz viszonyítsd,milyen kerettel volt a Real? -
Rudee #4726 Nem rosszabb eredmény ez a katalánok 3-3as döntetlenjénél, amit az egyik kiesőjelölt ellen értek el. -
R9 #4725 lol -
Rudee #4724 2 nap múlva a Jubilo ellen jáccunk, végre egy olyan meccs ami előtt nem kell többszáz km-t utazni. -
#4723 Felkészülési mérkőzésen megvan az első vereség :(
Tokyo Verdy - Real Madrid 3-0 -
_Vegeta_ #4722 Francokat kispadon. :P -
#4721 -
R9 #4720 Rui Costa melett a kispadon?:S -
#4719 így van én eltudnám képzelni a MIlanba :) -
_Vegeta_ #4718 Hat az igazi helye az a madridban lenne, de ha ott nem lehet akkor rui costa mellett eljaccogathatna. :) -
#4717 A Milan középpályása Rui Costa szerint Luis Figónak a Serie A-ban kellene folytatnia a pályafutását. A korábbi aranylabdás sztár nagy valószínûséggel a nyáron elhagyja a Real Madridot, mivel Vanderlei Luxemburgo vezetõedzõ az elmúlt fél évben csak elvétve adott neki lehetõséget a bizonyításra. Rui Costa jó barátja Figónak, ezért tanácsolja neki, hogy jöjjön Olaszországba:
"Még a vakációja elõtt beszéltem vele, és elmondtam neki, hogy véleményem szerint a Serie A-ban lenne az õ igazi helye." - nyilatkozta az egykori játékostárs. "Ha Milánóba jönne örülnék neki, de az Inter helyett inkább szerzõdjön hozzánk." -
#4716 A spanyol állami rádió bejelentése szerint Robinho már a Real Madrid játékosa. A brazil támadó érkezését mindazonáltal a klub még hivatalosan nem jelentette be, és nem volt hajlandó errõl a játékos menedzsere sem nyilatkozni. A királyi gárda jelenleg Kínában túrázik, tegnap viszont a kluborvos Brazíliába utazott, ahol személyesen felügyelte a vizsgálatot, amellyel Robinho fizikai állapotát mérték fel.
-
_Vegeta_ #4715 Csak szeretne. En is szeretnek. :P -
#4714 hmm...érdekes -
#4713 Ballack a Real Madridba szerződne!
A Bayern München középpályása, Michael Ballack tudatta a Real Madrid vezetőivel, hogy kész a klubváltásra, és arra, hogy a következő idényt a spanyol fővárosban töltse. A játékos tisztában van azzal, hogy nem lenne biztos helye a csapatban, és meg kellene küzdenie azért, hogy játszhasson, de ez nem riasztja el a klubváltástól.
Ballack érkezése kétségtelenül erősítést jelentene azon a poszton, ahol a leginkább szükség lenne rá a Real Madridnál. A játékos a középpálya bármely részén otthonosan mozog, így a bal oldalon is, ahol nagyobb szükség lenne erősítésre, mint a Pablo García és Gravesen által felügyelt középső területen.
A Bayern jelenlegi játékosa néhány évvel ezelőtt már közel került ahhoz, hogy a Realba szerződjön, de az utolsó pillanatokban nem került pont az átigazolási ügy végére. Egy évvel ezelőtt pedig a Barcelona érdeklődött Ballack iránt. A lassan 30 éves Ballack ezúttal nem szeretné elszalasztani a lehetőséget, hogy külföldön játszon, ráadásul épp abban a ligában, amely véleménye szerint a legerősebb.
Az elkövetkezendő néhány nap sorsdöntő lehet az ügyben, Ballack nem írta alá szerződéshosszabbítását a bajor klubbal. Amennyiben most nem vált klubot, és marad a Bayern Münchennél, jelenlegi szerződése egy év múlva lejár, és akkor a bajorok egyetlen eurót nem kapnak majd érte. -
_Vegeta_ #4712 Bazz. Legalabb 1 percet gondolkodtam mit akarsz mondani ezzel. :DD
LOL :D -
R9 #4711 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#4710 ez az uj hollos vicc ?:DDD -
_Vegeta_ #4709 kár. :) -
#4708 ja sztem az, mas nincs is -
_Vegeta_ #4707 Friendly - Beijing Hyundai vs Real Madrid - July 23 - RMVB - 500kbps - CCTV5 - Chinese Comm
Mert en ezt a verziot linkeltem. Kinai kommentatoros. -
#4706 milyen verzio? ez az egesz meccs -
_Vegeta_ #4705 Ah, mar asszittem. :| -
_Vegeta_ #4704 Ugyanaz a verzio? -
Rudee #4703 Raúl gólja utáni pillanatok
Figo botladozik
Zizou
A kispad -
#4702 ÁÁ nem ( sajnos :D ) csak egy másik fórumon egy aláíráshoz kellett volna! :P -
#4701 Beijing Hyundai-Real Madrid torrent -
_Vegeta_ #4700 Sajna nem. Csak nem polot nyomatni akarsz? :D -
#4699 Valaki nem tudja esetleg, hogy a mezszám betűtípusának mi a neve? :) -
_Vegeta_ #4698 De. :)
Ezert is szedtem le. :D -
Rudee #4697 Nagy hiba, annyi mindent felépítettek már a kínaiak, egy fedett stadion nem lenne gond nekik :D -
#4696 mret kinaban nincs ilyen stadion :P meg egyebkent is nem sok olyan palya van a vilagon
az eso meg nem jellemzo az itteni idojarasra (foleg ilyen eso) tenyleg kesz tocsa volt egyes helyen a palya -
Rudee #4695 Azt nem értem, hogy miért nem egy olyan stadionba volt a meccs, aminek legalább zárható a teteje. -
#4694 Lassan már iszapbírkózásba fajulhatott volna a dolog :P
-
#4693 ez semmi meglepo, penzert minden .sajnos a mai futball mar eljutott ide.
De ha a masik oldalrol kozelitjuk meg, mmint hogy azok az azsiai szurkolok akik csak TVn keresztul lathatjak kedvencuket megkapjak azt az eselyt hogy elobe lathassak kedvencuket. +koztudott hogy azsiaban istenkent tisztelik a futball sztarokat, szal vhol megis csak mind2 felnek (a szurkolok es a csapat) jo ez a dolog. akarmennyire szidjuk a nagy csapatokat hogy nagy penzert utaznak ide meg oda, de vmennyire megis csak jo ez.
remelem erthetoen fogalamaztam :D -
R9 #4692 Raul fénykorába -
#4691 nemrég írtam róla, hogy 2-3 éve mikor elkezdtük a túrázást, az összes véresszájú (főleg) barçás köpködött összevissza, hogy a reklám csapat megy pénzért cirkuszolni a reklámjátékosaival. azóta ezt csinálja a barça, a man utd, a bayern, stb, stb. -
R9 #4690 nemsokára az Interbe lövöldözik ;.) -
#4689 ja meg aki nem tudna, a real azert utazott pekingbe hogy felvasarolja a Beijing Hyundait -
#4688 de azt nem tagadhatod le hogy business az egesz, penzert utazik szinte az osszes europai csapat azsiaba
amugy meg lehet vmi amit mondasz. Zizu lazas volt tegnapelott meg hanyt is.