81624
-
Rudee #4767 Képek:
Beckham fejel
Ronaldo
Raúl -
Rudee #4766 Ronaldo az utolsó percben belőtte második gólját, 3-1re nyertünk. -
_Vegeta_ #4765 Majd ird at az eredmenyt az alairasodban. ;) -
Rudee #4764 A szünetben beállt Figo, Arbeloa, Raúl Bravo és Pablo García. -
Rudee #4763 Ronnie egy büntetőt értékesített egészen pontosan. -
Rudee #4762 Naruoka góljával egyenlített a Jubilo Iwata, de sokáig nem örülhettek, mert Ronaldo gyorsan válaszolt. -
Rudee #4761 Raúl már a második percben gólt lőtt, 1-0 ide. -
#4760 mindenesetre ha olyan ütemben intézzük a nagyobb nevek igazolását nyáron mint eddig, akkor idén még az előző szezonnál is gyengébbek leszünk -
Rudee #4759 Baptista nem olyan fontos, de ha jön akkor hozzon magával egy bal szélsőt is. -
#4758 Jah nem úgy a helyére, hanem hogy Samuel elment és abból a pénzből Baptistát nem ártana leigazolni :D Mondjuk nemtom Sevilla mennyit kérne érte. :) -
#4757 a helyére? a helyén Sergio Ramos játszik -
#4756 Samuel nem kölcsönbe ment az Interbe, hanem 4 évre 16 millió euroért.
A helyére Baptistát akkor már megkéne szerezni sztem :) -
Rudee #4755 Sacchi Landzaat leigazolását javasolta Perez papának.
-
_Vegeta_ #4754 Huhuu, akkor estefele mar le is lehet majd szedni. :) -
Rudee #4753 Ma délben meccs. -
Rudee #4752 Majd neki adja azt a gazt :D -
#4751 Ejj Ronnie, Ronnie az asszony nem fog neked örülni ha hazatérsz -
#4750 úgy tűnik Samuel mégis megy, helyette 30 milliót ajánlottunk a Sevillának Ramosért + Baptistáért -
Rudee #4749 Tétje nem volt a meccsnek, a hibákból meg lehet tanulni. Nem úgy mint azoknak, akik 5. vagy épp 6. osztályú ellenfelekkel jáccanak állandóan... -
R9 #4748 el is verték a Realt -
#4747 sztem az a helyzet, hogy 2002 óta azt hiszik, hogy csak azért mert a bírók végigsegítették őket a csoportmeccseken, és néhány lúzert leigazolt pár európai középcsapat, már ők a nagy játékosok. -
#4746 Ok sorry skacok, csak kicsit mérges lettem mikor elolvastam a hírt.
Nem hiszem, hogy egy több száz km-ről érkező csapat tagjait ily módon kellene fogadni, hogy leköpjük a másikat. Ráadásul aztán pedig egész meccsen faragja Beckhamet aki amúgy is sérülten vállalta a mai meccset, és gondolom a többi játékossal sem kivételezhetett. Ennyi erővel őt is nyugodtan ellehetne tiltani jópár meccsről! Mint ahogyan Tottit is a tavalyi EB-n.
Na de részemről téma lezárva, mégegyszer sorry!
-
#4745 -
#4744 nem arrol van szo hogy hany Az meg hany Az van itt a forumon es olvassa ez, hanem egyaltalan az hogy vki ilyen kifejezest hasznal nyilvanos helyen.
most mar hagyjuk, tenyleg baromira off mar ez.
RMFC ON mostantol -
#4743 :DDDDDDDDDDD -
R9 #4742 ha azt mondom a fórumba hogy nigga akkor az komoly dolog tényleg....
sztem 1 néger sincs a fórumon -
_Vegeta_ #4741 Igen igazad van, szerintem sem volt szep. -
#4740 -
#4739 akkor neked mi az a 'eros' ha erre azt mondod hogy nem az? he?
asszem alapveto dolog hogy masok bore szinere utalo tragar kifejezest nem teszunk...foleg nem nyilvanos helyen
tema lezarva
-
#4738 szerintem ez nem volt annyira erős megnyilvánulás -
#4737 kerulhetned a rasszista megnyilvanulasodat -
#4736 ja egy szusi gyilkos :P -
R9 #4735 hogy állna a szeme?:D
úgy néz ki mint egy japaán gyilkos -
#4734 Itt a Zidaneos képen is látszik, hogy ennek a Todanak a szeme se áll jól!
A Beckhames képen is gondolom nem véletlen volt az a belemenés. -
Rudee #4733 És pont Toda, aki a VB-n olyanra csináltatta a haját mint amilyen Beckhamnek volt. -
#4732 Köcs*g kis sárga!
" A találkozó szünetében botrányos jelenetek játszódtak le az öltözőfolyosón: Ronaldo és Michel Salgado be akart rontani a japánok öltözőjébe, mert az első félidőben Toda állítólag leköpte David Beckhamet. "Senki sem szereti ezt. Társaim látták a köpést, s nem örültek neki" - mondta Beckham. Az angol középpályás viszont mosolyogva válaszolt a folyosói történteket firtató kérdésre: "Nem volt semmi különös. Csak néhány szó hangzott el."
Vanderlei Luxemburgo, a Real Madrid vezetőedzője azt állítja, hogy Toda már a kezdés után "megtalálta" Beckhamet. "Provokálta a játékosomat. Toda akkor rúgta meg Beckhamet, amikor a játékvezető más irányba fordult. Emiatt a szünetre néhány futballista felkapta a vizet" - jelentette ki a tréner. " -
Rudee #4731 Képek a meccsről:
Beckham
Ronaldo és Atsushi Yoneyama
Raúl és Takuya Yamada
Zidane és Kazuyuki Toda
Beckham és Kazuyuki Toda
Owen és Kenta Togawa
Figo és Takahito Soma
Gravesen balettozik -
Rudee #4730 Tegnap kerestem képeket az edzésről, de valamiért nem találtam. Erre elolvasom Luxa nyilatkozatát, nem is volt edzés. -
Rudee #4729 Megnéztem a gólokat, Pavón finoman fogalmazva se volt a helyzet ura. Első gól előtt tókiói szempontból szerencsésen pördült föl a labda, onnan már nem volt nehéz dolga a csatárnak. A másodiknál Pavón mellett jól ugratták ki az egyik hazait, Salgado beragadt a túloldalt ezért nem volt les. A harmadiknál ismét Pavón, a jobb lába mellett felejt a japán. -
Rudee #4728 Samuel, Woodgate és Minambres otthon edz, Juanfran és Beckham sérült bár az angol mégis vállalta a játékot.