81624
  • Rudee
    Képek:

Beckham fejel
    Ronaldo
    Raúl
  • Rudee
    Ronaldo az utolsó percben belőtte második gólját, 3-1re nyertünk.
  • _Vegeta_
    Majd ird at az eredmenyt az alairasodban. ;)
  • Rudee
    A szünetben beállt Figo, Arbeloa, Raúl Bravo és Pablo García.
  • Rudee
    Ronnie egy büntetőt értékesített egészen pontosan.
  • Rudee
    Naruoka góljával egyenlített a Jubilo Iwata, de sokáig nem örülhettek, mert Ronaldo gyorsan válaszolt.
  • Rudee
    Raúl már a második percben gólt lőtt, 1-0 ide.
  • robotnyk
    mindenesetre ha olyan ütemben intézzük a nagyobb nevek igazolását nyáron mint eddig, akkor idén még az előző szezonnál is gyengébbek leszünk
  • Rudee
    Baptista nem olyan fontos, de ha jön akkor hozzon magával egy bal szélsőt is.
  • jAsOn VoOrHeEs
    Jah nem úgy a helyére, hanem hogy Samuel elment és abból a pénzből Baptistát nem ártana leigazolni :D Mondjuk nemtom Sevilla mennyit kérne érte. :)
  • robotnyk
    a helyére? a helyén Sergio Ramos játszik
  • jAsOn VoOrHeEs
    Samuel nem kölcsönbe ment az Interbe, hanem 4 évre 16 millió euroért.

A helyére Baptistát akkor már megkéne szerezni sztem :)
  • Rudee
    Sacchi Landzaat leigazolását javasolta Perez papának.

• _Vegeta_
    Huhuu, akkor estefele mar le is lehet majd szedni. :)
  • Rudee
    Ma délben meccs.
  • Rudee
    Majd neki adja azt a gazt :D
  • jAsOn VoOrHeEs
    Ejj Ronnie, Ronnie az asszony nem fog neked örülni ha hazatérsz
  • robotnyk
    úgy tűnik Samuel mégis megy, helyette 30 milliót ajánlottunk a Sevillának Ramosért + Baptistáért
  • Rudee
    Tétje nem volt a meccsnek, a hibákból meg lehet tanulni. Nem úgy mint azoknak, akik 5. vagy épp 6. osztályú ellenfelekkel jáccanak állandóan...
  • R9
    el is verték a Realt
  • robotnyk
    sztem az a helyzet, hogy 2002 óta azt hiszik, hogy csak azért mert a bírók végigsegítették őket a csoportmeccseken, és néhány lúzert leigazolt pár európai középcsapat, már ők a nagy játékosok.
  • jAsOn VoOrHeEs
    Ok sorry skacok, csak kicsit mérges lettem mikor elolvastam a hírt.

Nem hiszem, hogy egy több száz km-ről érkező csapat tagjait ily módon kellene fogadni, hogy leköpjük a másikat. Ráadásul aztán pedig egész meccsen faragja Beckhamet aki amúgy is sérülten vállalta a mai meccset, és gondolom a többi játékossal sem kivételezhetett. Ennyi erővel őt is nyugodtan ellehetne tiltani jópár meccsről! Mint ahogyan Tottit is a tavalyi EB-n.

Na de részemről téma lezárva, mégegyszer sorry!
  • Sheva
  • Iori
    nem arrol van szo hogy hany Az meg hany Az van itt a forumon es olvassa ez, hanem egyaltalan az hogy vki ilyen kifejezest hasznal nyilvanos helyen.

most mar hagyjuk, tenyleg baromira off mar ez.

RMFC ON mostantol
  • Sheva
    :DDDDDDDDDDD
  • R9
    ha azt mondom a fórumba hogy nigga akkor az komoly dolog tényleg....
    sztem 1 néger sincs a fórumon
  • _Vegeta_
    Igen igazad van, szerintem sem volt szep.
  • Sheva
  • Iori
    akkor neked mi az a 'eros' ha erre azt mondod hogy nem az? he?

asszem alapveto dolog hogy masok bore szinere utalo tragar kifejezest nem teszunk...foleg nem nyilvanos helyen

tema lezarva
  • Sheva
    szerintem ez nem volt annyira erős megnyilvánulás
  • Iori
    kerulhetned a rasszista megnyilvanulasodat
  • Sheva
    ja egy szusi gyilkos :P
  • R9
    hogy állna a szeme?:D
    úgy néz ki mint egy japaán gyilkos
  • jAsOn VoOrHeEs
    Itt a Zidaneos képen is látszik, hogy ennek a Todanak a szeme se áll jól!

A Beckhames képen is gondolom nem véletlen volt az a belemenés.
  • Rudee
    És pont Toda, aki a VB-n olyanra csináltatta a haját mint amilyen Beckhamnek volt.
  • jAsOn VoOrHeEs
    Köcs*g kis sárga!

" A találkozó szünetében botrányos jelenetek játszódtak le az öltözőfolyosón: Ronaldo és Michel Salgado be akart rontani a japánok öltözőjébe, mert az első félidőben Toda állítólag leköpte David Beckhamet. "Senki sem szereti ezt. Társaim látták a köpést, s nem örültek neki" - mondta Beckham. Az angol középpályás viszont mosolyogva válaszolt a folyosói történteket firtató kérdésre: "Nem volt semmi különös. Csak néhány szó hangzott el."

Vanderlei Luxemburgo, a Real Madrid vezetőedzője azt állítja, hogy Toda már a kezdés után "megtalálta" Beckhamet. "Provokálta a játékosomat. Toda akkor rúgta meg Beckhamet, amikor a játékvezető más irányba fordult. Emiatt a szünetre néhány futballista felkapta a vizet" - jelentette ki a tréner. "
  • Rudee
    Képek a meccsről:

Beckham
    Ronaldo és Atsushi Yoneyama
    Raúl és Takuya Yamada
    Zidane és Kazuyuki Toda
    Beckham és Kazuyuki Toda
    Owen és Kenta Togawa
    Figo és Takahito Soma
    Gravesen balettozik
  • Rudee
    Tegnap kerestem képeket az edzésről, de valamiért nem találtam. Erre elolvasom Luxa nyilatkozatát, nem is volt edzés.
  • Rudee
    Megnéztem a gólokat, Pavón finoman fogalmazva se volt a helyzet ura. Első gól előtt tókiói szempontból szerencsésen pördült föl a labda, onnan már nem volt nehéz dolga a csatárnak. A másodiknál Pavón mellett jól ugratták ki az egyik hazait, Salgado beragadt a túloldalt ezért nem volt les. A harmadiknál ismét Pavón, a jobb lába mellett felejt a japán.
  • Rudee
    Samuel, Woodgate és Minambres otthon edz, Juanfran és Beckham sérült bár az angol mégis vállalta a játékot.