81624
  • robotnyk
    kicsit bővebben.
    néha felemás volt az érzésem vele kapcsolatban, mert gyakran előfordult, hogy csereként beállva szépített, gólokat szerzett, több jó akciót vezetett. aztán amikor kezdőként kapott lehetőséget, és nem egy tartalékos csapatban, akkor meg irtó gyenge volt.
    mégis úgyhiszem, sokkal jobban jártunk volna, ha egy Solari-Guti-Beckham középpályára építkezünk.
  • R9
    és amikor beállt gólokat lőtt
  • robotnyk
    igen, de nem éveken keresztül
  • Rudee
    10-15 perc is lehetőség, ezt még Ő mondta tavaly nyáron.
  • Rudee
    Ja, ezek a bajnoki meccsek.
  • robotnyk
    azt is érdemes lenne megnézni, hogy ezekből mikor játszott 15 percnél többet.
  • Rudee
    Itt se jáccott keveset:

2004-05: 27
    2003-04: 34
    2002-03: 28
    2001-02: 28
  • robotnyk
    mér mennyit lehet? :D nálunk fele annyit sem játszott.
  • Rudee
    Lezárult Solari átigazolása, szerintem szezononként 30-35 meccsnél ott se fog többet jáccani...
  • robotnyk
    ingyen megy sztem, ha megy
  • Rudee
    Figo közben már el is fogadta az angolok ajánlatát, remélem nem 1-2 millióért megy.
  • R9
    hosszabított Gerrard...heti 36m ft nem orssz
  • robotnyk
    Robinho esete kicsit olyan, mint a miénk Makelelevel
  • Rudee
    Figo még a jelenlegi fizetésénél kisebb összegért is Liverpoolba igazolna

Robinho továbbra sem látogatja a Santos edzéseit

A Zaragoza, az Espanyol és a Santander kölcsönbe, a 'pool végleg megszerezné az U20as VBn remeklő Juanfrant

Sacchi kérésére Perez újabb ajánlatot fog tenni Ferdiandért

Samuel 16,5 millió euróért elmehet, kölcsönbe nem

Solari már az orvosi vizsgálatokon is túl van az Internél
  • jAsOn VoOrHeEs
    Ábrámovics úgysem fog nyugodni addig, míg a cselszkiben nem látja majd Gerrardot...
  • Rudee
    Már régen.
  • R9
    és a Real kifizette már Ronaldot?
  • Rudee
    Nem, annyi volt a záradék, hogy kevés játéklehetőség esetén nem kérhetünk érte 10 milliókat.
  • jAsOn VoOrHeEs
    Ez a szerződési záradék mit takar magában, amiért csak 1 millió eurot kapott érte a klub?

Már lejáróban volt a szerződése?
  • Rudee
    CNN Goal of the Week: Ronaldo

A Figo alapítványa által szervezett jótékonysági meccsen lőtte ezt a gólt, elég pofátlan :D

Itt van néhány szebb megmozdulás ugyanarról a meccsről.
  • Rudee
    NS-nak azt se szabad elhinni, amit egy-egy szavazáskor kérdeznek.
  • sirdond
    az NS-ban érdekes hírek vannak, remélem, hogy legalább a fele igaz :D
    valaki olvasta?
  • Rudee
    Hamarosan 35 millió fontos ajánlatot teszünk Gerrardért

Butragueno cáfolta a Samuel kölcsönadásáról szóló híreket

Solari eladása lezárult, sajnos csak az Inter járt jól ezzel az üzlettel. Az argentín szerződésének egyik záradéka miatt mindössze 1 millió euróval lettünk gazdagabbak...
  • Csesza
    sztem ezt a jegyirodáknál is meg lehet tudni... lehet látni ilyen meccs közvetítéseknél tolókocsis emberek vannak a pálya mellett, sztem ott is megtudják mondani... sok szerencsét
  • _Vegeta_
    Remelem sikerul kijutnia a meccsre.
  • DJ Bee18
    köszi
  • DJ Bee18
    Te normális vagy???? Két év alapján beskatulyázni egy csapatot, és kijelenteni róla, hogy egy nagy kalap szar. Szerinted akkor ki a világ leghíresebb csapata??? A Chelsea, mert idén nyert, 50 év után? És a Milan is szar ennyi erővel, mert elbukta a döntőt. Vagy a Barca a legjobb?? Barcelona ezelőtt 2-3 évvel sehol sem volt a Realhoz képest, most meg a Real második lett mögötte, és ezért már szarok, mi?? Mellesleg Real Madrid FAN Club a topic címe, úgyhogy nem tudom mit kínlódsz itt.
  • Rudee
    Én nem tudom, MLSZt próbáld meg felhívni, hátha veszik a fáradtságot és válaszolnak.

+36-1-412-3340
  • DJ Bee18
    Sziasztok! Nem tudja véletlenül valamelyikőtök megmondani, hogy hol lehet megtudakolni azt, hogy a Puskás stadiont hogy lehetne tolókocsival megközelíteni, vagy lehet-e egyáltalán? Mert van egy mozgássérült ismerősöm, aki nagy Real drukker szintén, és ő is kimenne a meccsre.
  • R9
    ez a 3 ilyen bűvös szám
  • DONGUBA
    a te szintedrol inkabb nem irok semmit
  • robotnyk
    az aláírásod tökéletesen mutatja az értelmi szinted.
  • báttyó02
    .DDDDDd
  • robotnyk
    téged se hívott senki, mégis idejöttél
  • DONGUBA
    nem csak hogy jott ez ide?Nekem van 9 eve baratnom aki 3 eve a menyasszonyom 3 honapos terhes es megvagyok vele elegedve.Nem egy szepsegkiralyno de en szeretem ha mar temanal vagyunk.
  • robotnyk
    érzékeny pont volt?
  • DONGUBA
    aha valoszinu
  • R9
    jövőre majd így néz ki az aláírása
    HAJRÁ MANUTD MILAN BARCA REAL JUVE INTER CHELSEA ARSENAL BAYERN

• R9
  • DONGUBA
    osszekevered a szezont a fazonnal....ki beszelt itt nokrol meg az en nomrol???
    Te majom anyaddal es apaddal ne keverj ossze hogy ilyen hangnemet utsz meg.Neked biztos kurva jo nod lehet hogy ilyen nagy az arcod