81624
-
#5249 jujj, ez keméyn volt :D -
Rudee #5248 Csak nem barkasz szurkoló lettél? -
R9 #5247 -
Rudee #5246 Van egy kis videó is róla. -
Rudee #5245 Woodgate a fiatalok közt:
-
Rudee #5244 Idén lehetett, ha jól látom a sárga mezes ellenfél a Villarreal. -
#5243 LOL, ez mikor volt? -
Rudee #5242 Az eszetlen :D -
Rudee #5241 Pont most akartam írni -
#5240 Woodgate 45 percet játszott a Real Madrid 'Juvenil' ifi csapata elleni felkészülési meccsen, a hírek szerint egész jól
Casillas is újra megkezdte az edzéseket. -
Rudee #5239 Vagy vegyen el egy spanyol modellt, nekem mindegy hogy hogy szerzi meg :D -
#5238 ja ő rá gondoltam, csak nem voltam egyértelmű :) -
Rudee #5237 Ronaldo viszont kérhetne már spanyol útlevelet, lehúzott már néhány évet. -
#5236 akkor sok mindent nem lehet tenni, bár tényleg jó játékos, de a non eus játékosaing közül kettő új, a 3dik meg ronaldo, őt meg nem hinném hogy elküldenék :)
talán folyamodhatna útlevélért, de az meg necces -
Rudee #5235 Luxe még mindig szeretné ha csatlakozna Ricardinho a csapathoz. Januárban lejár a szerződése, akkor ingyen le is igazolhatjuk, viszont nincs EUs útlevele. -
#5234 jöjjön Ricardo Carvalho, és akkor már két RC-nk lesz -
#5233 ha sikerül eladni Owent, akkor vagy Ramos jönne, vagy Ricardo Carvalho. -
#5232 ha vesznek egy védőt belőle, akkor mehet -
#5231 vigyék -
Rudee #5230 A 'pool 17 millió eurót ajánlott Owenért. -
Rudee #5229 És találtam még:
Beckham a dán-angolmeccsen küzdött Jorgensennel.
Salgado Uruguay ellen jáccott a spanyol válogatottban. -
Rudee #5228 Tegnapi barátságos meccsekről pár kép:
RC a horvát-brazil meccsen.
Ronaldonak kéne túljutni egy védőn, de egy könyökléssel sikerült megállítani.
Robinho túljutott Niko Kovac-on, reméljük a BL döntőben is befűzi párszor.
Zidane visztérésének nagyon örültek a francia szurkolók, a gólja után csapattársai is boldogok voltak. A meccs után aztán megköszönte a bíztatást. -
#5227 köszi előre is -
Rudee #5226 Ilyet nem nagyon, de majd körülnézek. -
#5225 tudsz vmi jó kis oldalt, ahol meg lehet nézni, hogy mely játékos hányszoros válogatott? -
Rudee #5224 A dán-angol meccs előtt egy nappalmegvolt a sajtótájékoztató, természetesen Beckham is ott volt. -
Rudee #5223 Ronaldo a brazilok edzésén.
Itt Ricardinhoval párban dolgozik.
Aztán játékközben.
RC is ott volt, labdázott is.
Itt van Robinho is.
Végül pedig egy komoly kép Ronaldoról.
-
#5222 Köszi. -
Kanál #5221 1-3 -
#5220 Mennyi lett a Magyarország - Real eredménye? -
Kanál #5219 nem :c -
rmcf #5218 HELLLo!
REAL MADRID szurkoloi oldal!!
Nézzétek meg!!
Megéri!
ihala madrid!
hala madrid!! -
Rudee #5217 A brazil válogatottal Ronaldo és Roberto Carlos is megérkezett Splitbe -
Rudee #5216 Ja de elírtam, Arbeloa a nagy csapattal készül. Balboa lőtte a másik gólt. -
#5215 elég gólerős a védősor :D -
Rudee #5214 B csapatunk nyerte a Trofeo Teide-t, a döntőben a Tenerife ellen 2-0 lett. Arbeloa mellett az új védő, Agus lőtte a másik gólt. -
#5213 Budapest, augusztus 16., 12.00 Egyelőre nem tudni, mennyit kell kihagyni a Real kapusának.
Vasárnap este a Real Madrid 3-1-re verte a Puskás Ferenc-válogatottat, ám Wanderlei Luxemburgo nem lehet felhőtlenül boldog, a királyi gárda kapusa, Iker Casillas ugyanis megsérült a mérkőzésen. A kiváló spanyol kapus combsérülés - vélhetően húzódás - miatt nem lehet ott Spanyolország szerdai, Uruguay elleni válogatott mérkőzésén, és Luis Aragones kapitány Victor Valdest hívta meg helyette a Barcelonából.
Azt egyelőre nem tudni, hogy mennyi időt kell kihagynia a kapusnak, de a bajnoki nyitányon vélhetően már ő védheti a Real Madrid kapuját. -
Rudee #5212 Juanfrant kölcsönvette az Espanyol. -
#5211 Oké, mester! -
Rudee #5210 Igen. De nem korosztályos csapat, hanem a fiatalakot foglalkoztató B csapat. Korosztályos csapatok 18 év alatt vannak.