81624
  • zaki
    az kira lenne... de még egy középső védő kellene, és akkor... pl alexet a psv-ből, vagy luisao-t a benficából... csak nem tom van-e eus útlevelük
  • Rudee
    Lejár a szerződése és Luxe jó barátja, ezért valószinű igen.
  • robotnyk
    hát akkor nosza.
    így az Inter Real2 lesz, mi meg Brazil2 :D
  • R9
    és jön is?
  • Rudee
    Ricardinhonak mint kiderült van olasz útlevele. Brazil bajnokság végeztével jöhet is.

• Csesza
    nemmondtam senkire hogy divatdrukker!!! épp azt írtam hogy nem mondomm azt rátok mertha nem irtam volna akkor hábrú van hogy én divatgecinek nevezlek titeket!!!!

húúú, bmeg kurva okos vagy, bazi nagy inter logóm van! de valószínű ha kicsit tudnál olvasni észrevennéd hogy a barcáról beszáltünk és a margitról,

ez a divatcsapatos dolog : a real ugyanannyira divatcsapat mint a barca ennyi erővel, sőt
  • robotnyk
    a barcelonád te tökéletlen
    bazi nagy inter logóddal a 'minket' az nálad a barcelona, szóval te ne fröcsögj itt arról hogy ki a divatdrukker, meg melyik a divatcsapat.
  • Rudee
    A bajnoki rajt előtti utolsó meccsen az amerikai liga all star csapata vendégeskedik a Bernebeuban, íme a keretük:

Goalkeepers:
    Matt Reis (New England), Nick Rimando (D.C. United).

Defenders:
    Jose Burciaga (Kansas City), Jimmy Conrad (Kansas City), Frankie Hejduk (Columbus), Chad Marshall (Columbus), Pablo Mastroeni (Colorado), Douglas Sequeira (Chivas USA).

Midfielders:
    Ricardo Clark (San Jose), Clint Dempsey (New England), Youri Djorkaeff (MetroStars), Amado Guevara (MetroStars), Shalrie Joseph (New England), Justin Mapp (Chicago), Ronnie O'Brien (FC Dallas).

Forwards:
    Jeff Cunningham (Colorado), Landon Donovan (Los Angeles), Jason Kreis (Real Salt Lake), Jaime Moreno (D.C. United).
  • Rudee
    Portillo egy évre a Nantes-hoz megy kölcsönbe.
  • Csesza
    nemtom mióta divatcsapat az inter??? de remélem megmagyarázod!!!
  • Csesza
    ujjúj, a real drukker mondja hogy divatcsapat????

nemmondtam hogy divatdrukkerek vagytok de 1 kicsit erős hogy a barca a divatcsapat :DDDDD
  • R9
    az Inter hol divat csapat?lol
  • robotnyk
    titeket? éppen melyik divat csapatodat? mert az intert tényleg nem fogjuk megelőzni a bajnokságban.
  • zaki
    jah...

megnézem ezt az oldalt, köszi
  • Rudee
    Hát múltkor kérdezted hogy Ő hányszor volt válogatott, azé gondoltam. Most találtam egy ilyesmi oldalt,de ahogy elnézem nem túl friss.
  • zaki
    hogy érted? nem csak ő, a nagyobb játékosokra voltam kíváncsi, hogy ki hányszoros válogatott
  • Rudee
    Sajna nem, még mindig Casillas érdekel?
  • zaki
    nem találtál semmi ilyesmit? :(
  • Rudee
    2-2 maradt a vége.

Codina, Palencia, Agus, Rubén (Duque 63’), Robles, De la Red, Adrián Martín (Ernesto 80’), Balboa, Javi García, Barral (Negredo 75’), Soldado (Jurado 63’)
  • Rudee
    A R.M. Castilla (gy.k. B csapat) 2-2re áll a Levante ellenében, úgy hogy Barral duplájával már 2-0ra is vezettünk. Igen szép eredmény ez a fiataloktól.
  • Rudee
    Ha valakit érdekel számszerűen is:

Luxe irányításával a bajnokikon megszerezhető 66 pontból 51et gyűjtöttünk, ami valamivel több mint 77%os teljesítmény.
    A barkasz rejkárddal egész szezonban csak a pontok valamivel több mint 73%át szerezte meg.

Katalóniában idén is nagy sírás lett volna ha Luxe az első fordulótól itt van.
  • Rudee
    Tavasszal már meglátszott Luxe munkája, idén nagyot fogtok nézni. Az 5 új játékos pedig nem sok, főleg úgy hogy nem mind a kezdőbe jött, így itt se kell új csapatot építeni.
  • Csesza
    mer? majd ti fogtok megelőzni minket?

nálunk lesz egység, összeszokott csapat - ti meg megint szétvásároltátok magatokat a bajnokság végére nem elég összeszokni!!!!
  • Rudee
    A jövő biztos, 5 év múlva újra nyertek valamit :D
  • Csesza
    ezaz, mármegint... a múltból akartok megélni? akkor nézzétek a statisztikákat nekem mind1, de a jövő a barcáé
  • Rudee
    Nekünk kellenek a számok, hogy meg tudjuk jegyezni miből mennyit nyertünk. Nálatok az elmúlt öt vagy hat évben csak az egyest kellett betanulni
  • Csesza
    szarok a statisztikára.... az arra van hogy felborúljon, ti csak a számokkal bírtok jönni de az lószart se ér
  • Csesza
    nemhiszem hogy aza 26bekapott gól a bajnokságban (abból) a potyák olyan sok helyet foglalnának + még a kupák de hát ott sincs valami sok :P
  • Rudee
    Nézd meg a statisztikákat, 5 évente egyszer oda kerül.
  • Csesza
    pedig tök yó :DDDD, rád is rádférne :DDDDD
  • R9
    ne kezdjétek
  • Csesza
    de sztem lebírnám

és a több gigányi kapott gól mellett a bajnoki cím mégis Barcelona-ba kerűlt! érdekes!
  • Rudee
    Nem bírnád letölteni a több gigányi kapott góljait.
  • Csesza
    várom...
  • Rudee
    Csatolom a valdez potyákhoz
  • Csesza
    nemtudod belinkelni a Pablo Garcia öngolt amit a Spanyoloknak fejelt :P :DDDDDD
  • R9
    szívem az Interé :-)
  • R9
    etot nevettem ki :P
  • Rudee
    Járnak ide, úgyis megnézik.
  • Kanál
    linkeld a barszásoknak is :c