81624
-
#5329 nem rossz csak kár h interes -
R9 #5328 o thx :) -
#5327 zsír ez az új logó -
#5326 álmodozz csak... -
Rudee #5325 Az a lényeg, hogy folyamatosan játékban legyen Portillo. Akár a Nantes-ban, akár máshol. -
R9 #5324 juve 2 éve nemtud minket megverni :D bilan ami ellenségünk talán idén megtörik a jég
ja hülye vagyok rosszul értelmeztem :D
ugy értettem hogy csak nantes mintha kiscsapat lenne portillo számára -
Rudee #5323 Csütörtökön jön Madridba. -
#5322 Engedje már el az a barom edzője (vagy elnöke?) -
Rudee #5321 Mégse a hajnali volt Robinho utolsó meccse a Santosban, hétközi forduló lesz szerdán és csütörtökön. A sereghajtó Paysandu látja vedégül őket. -
#5320 Remélem leveritek a Juvet meg a Milant :))) -
#5319 Mostmár társszurkolók leszünk, hát a fél Real az Interben van :))) -
Rudee #5318 Elvileg igen, bár szerintem első meccsén nem fog még túl sokat jáccani. -
Rudee #5317 Csak, mivel 3 csatárral nem lehet végigjáccani egy idényt... -
R9 #5316 "csak"?
jó lesz az neki -
#5315 ugye hétvégén már nálunk játszik? -
Rudee #5314 Még nem találtam róla videjót, pedig nagy gól lehetett -
#5313 ja
emelett úgy tűnik Portillo csak akkor megy Nantesba ha Owen marad -
#5312 az munka, szívesen megnézném -
Rudee #5311 Luxe szerint is kedd lehet a nagy nap. Woodgate bemutatkozhat a felnőtt csapatban. -
Rudee #5310 Egyébként a Córdoba ellen Jurado 40 méterről lőtte a győztes gólt.
-
Rudee #5309 A Santos már 4-0ra vezet, Robinho ismét 11est értékesített. -
Rudee #5308 Córdoba-R.M. Castillo 0-1
G.: Jurado
Cobeño; Duque (Palencia), Angelo, Rubén, Filipe; Tebar (De la Red), Valero, Balboa, Ernesto; Jurado y Negredo (Barral) -
Rudee #5307 30 perc elteltével Santos-Figueirense 3-0. A második gólt Robinho lőtte büntetőből. Ha jól számolom, akkor ez az utolsó meccse. -
Rudee #5306 Ma lesz a Castilla utolsó felkészülési meccse a szombati bajnoki rajt előtt.
21:30 Córdoba-Real Madrid Castilla -
Rudee #5305 Woody nyilatkozott a Marca-nak a visszatéréséről, a keddi meccsen szeretne bemutatkozni. -
Rudee #5304 Az. -
#5303 Mekkora poen volt latom van akinek tetszik haha -
#5302 Ez az aki a horvatoknak lotte a golt? -
#5301 Rudee-t házigazdának, Rudee Rudee Rudee -
R9 #5300 mMivel zaki a témaindító így őt illetné meg de ha ő lemond erről Rudee részére akkor legyen Rudee.szvsz -
#5299 lol :DDD -
R9 #5298 legyen donguba -
Rudee #5297 *García -
Rudee #5296 Casillas és Raul Bravo sérülése már a múlté, Zidane és Pablo Garca viszont külön edzett a konditeremben. -
Rudee #5295 Ha lesz ilyen, akkor az Zaki legyen -
#5294 sztem kéne egy házigazda, aki az ilyen flémeket törölni tudná. szavazzunk sztem.
én Rudeera voksolok -
#5293 Te hülye barom, még te sértődsz meg??? Itt vered a nyálad a Barcával. Látsz itt valahol olyat a fórum címében, hogy Barcelona, meg Inter? Mellesleg mi az hogy szétvásárolta magát a Madrid??? Hát eddig épp az volt a probléma, hogy tavaly, meg tavalyelőtt alig vásároltunk valakit egy-egy sztáron kívül (pl. tavaly Owen, azelőtt pedig Beckham). Még valami, a Barcelona 4-5 évig nem nyert semmit, miközben a Realnál 2000 óta 2 BL cím meg bajnoksággyőzelmek. Most ti egyszer megnyertétek a bajnokságot, erre egyből ti vagytok a királyok. A döntetlenkirály Interről meg ne is beszéljünk. Egyébkénr tököm tele van már az ilyen típusú emberkékkel, akik anti-fanként veritek a nyálatokat. Én sem jelentkeztem be a Barca szurkolótáborába... -
#5292 mert a buzi chelsea sportot űz a túllicitálásból -
Rudee #5291 Carvalho egyébként is ide akart jönni, de a buzi Porto inkább a Chelsea-nek adta el. -
#5290 inkább Carvalho vagy Ramos sanszos ha jön valaki. esetleg Lugano