81624
-
Rudee #5369 Nincs sehol. -
#5368 Sikerült találnod streamet? :) -
#5367 nem tudtam hogy írjam le, úgyhogy inkább nem kezdek bele, de erre gondoltam. Samuel serc-perc odateszi magát egyszer, hogy tekintélyt szerezzen szóval nincs szüksége arra hogy hogy valakit hátulról köpködjön. -
Rudee #5366 Pont az argentínok azok akik nem szívbajosak, ha valami gondjuk van valakivel akkor hamarabb rúgják szét az illetőt (Ayala), vagy ütik meg (Messi) minthogy nyálukkal célozgassák. -
#5365 Itt a video!
Csak elég lassan jön... -
#5364 már aki meri szemből
de hagyjuk tényleg nem tartozik ide -
R9 #5363 ja én ugy értettem a végén a 3 pontból hogy te arra gondolsz hogy szándékos volt mert elég hülyén néz ki a kép -
#5362 úgy sem volt az. nem is arra néz. -
Rudee #5361 Van róla videó is, ha valakit szándékosan köpne le, akkor azt amúgy is szemből tenné. -
R9 #5360 csalóka a kép -
#5359 ez nem volt szándékos... -
#5358 senkivel, ma játszik az MLS all-star válogatottal Trofeo Bernabeu-t -
R9 #5357 Kivel játszik a Madrid holnap? -
Rudee #5356 1. nem Inter topik
2. Nedved szerinted hagyta volna szó nélkül ha tényleg eltalálja? -
R9 #5355 Samuel a földre köpött Nedved elfutott elötte és Nedved nem is szólt semmit szóval nem értem -
#5354 Baros elment a Liverpoolból. nem tudom Owennek csinálják-e a helyet, de jó lenne ha a vége az lenne hogy igazolunk egy védőt akárhogyan is... -
#5353 Nyilván azért tiltották el 3 meccsre a felvételek alapján mert "vétlen" volt -
#5352 ugyanmár, nem tudtok különbséget tenni Samuel és Pavon között?! -
#5351 AKKOR NE CSODÁLKOZZ, HA PAVONRÓL IS BEAKAD NÉHÁNY :DDD -
#5350 mert nem volt előtte szűrő középpálya
azt hittem ilyen gondolkodásúak csak Madridban vannak. -
#5349 samuelről is kaptunk néhányat :DD -
_Vegeta_ #5348 Sose volt szimpi, jo h mar nincs velunk. Igen Rudee! :) -
Rudee #5347 Még nem kerestem, nemsoká megnézem. -
#5346 holnapi meccsre lesz valami stream? -
Rudee #5345 Samuel köpött egy szép nagyot, Nedved meg arra futott. Aki örül hogy nincs nálunk azt csak sajnálni tudom. -
#5344 Az esetről látott már valaki képeket, vagy videot esetleg?
Mert ha esetleg Totti lett volna, azt képek és video nélkül is elhiszem. :D
De így teljesen egyetértek robotnykal, én sem nagyon hinném, hogy ezt csinálta volna...
-
#5343 ezt akkor is mondjad, ha szezon közben Woodgate nem bírja a strapát, aztán majd minden meccsen kapunk 1-2 gólt Pavonról. -
#5342 mindig tudtad, ugyanmár...
nem láttam, de nem hiszem hogy Samuel köpött volna, egyátalán nem az a jellem -
#5341 az interesek szerint nem is Nedved felé köpött -
_Vegeta_ #5340 Mindig is tudtam h nagy fasz az urge. Olasz trendi lett masok kopkodese? :DD -
#5339 nyelvét tépném ki neki -
#5338 erre csak annyit mondok: jó hogy nincs már nálunk -
#5337 RM2:
a szövetség szerint Samuel leköpte Nedvedet a szuperkupa meccsen, 3 bajnoki eltiltást kapott -
#5336 ne má -
Rudee #5335 Komolyan tőle tanulta, egy interjúba monta még annak idején. -
#5334 Jah igen télleg igazad van. :) Majd a barkasz elleni meccseken lesz továbbképzés is -
Rudee #5333 Ronáldinnyó tőle tanulta -
#5332 Már Robinhonak is ez a Ronaldinho féle gólöröme van? :D -
Rudee #5331 Ebből a kezdő legyen Casillas, Diogo, Helguera, Pavón, RC, Pablo García, Baptista, Zidane, Beckham, Raúl, Ronaldo.
Woodgate aztán egy jó fél órát már jácchatna. 5-0nál még be lehet majd cserélni Owent és Gutit :) -
#5330 CONVOCATORIA TROFEO SANTIAGO BERNABÉU:
Porteros: Casillas y Diego López.
Defensas: Mejía, Helguera, Pavón, Woodgate, Roberto Carlos, Raúl Bravo, Salgado y Carlos Diogo.
Centrocampistas: Gravesen, Pablo García, Zidane, Baptista, Guti y Beckham.
Delanteros: Raúl, Portillo, Ronaldo y Owen.