81624
-
Rudee #5048 Valami GolTV nevű focis csatorna állítólag bemondta már, hogy a miénk Lugano. Legyen igazuk. -
_Vegeta_ #5047 Koszi! -
#5046 A linkelt gólok mellett még itt van a meccs összefoglalója is! :)
Volt azért még jópár helyzet :O
1. félidő összefoglalója
2. félidő összefoglalója
-
Rudee #5045 Owent el kell küldeni a Sevillahoz, Ő meg szól Ramosnak hogy vegye az irányt Madrid felé. De azt persze várja meg, míg az elnökük átadja a kis táskát, benne még plusz 5 millió euróval -
#5044 Ramos mostmár kéreti magát, azt mondta ha jó ajánlat érkezik, és a klub elfogadja, akkor eligazolna.
Owent 20 millió körül szeretnénk elengedni, megint felerősödött a newcastle vonal. -
Rudee #5043 A tegnapi meccsről csak egy nagyobb képet találtam. Kicsik a hivatalos oldalon vannak. -
#5042 akkor nosza, olcsóbb, tapasztaltabb -
Rudee #5041 Van neki olasz. -
#5040 sztem nincs neki útlevele, nekünk meg helyünk nincs -
Rudee #5039 Sacchi szerint a Real Internek van esélye a scudetto elnyerésére -
Rudee #5038 Luxemburgo még mindig szeretné ha Diego Lugano Sao Pauloból Madridba költözne. -
#5037 Madrid, augusztus 8., 9.20 A brazil tehetség szerint fekszik neki a spanyol bajnokság.
Sokáig húzódott a Real Madrid és a Santos közötti megállapodás, Robinhóval kapcsolatban, végül azonban csak megállapodtak a felek, hogy a brazil augusztus 25-től a spanyol királyi gárdával készülhet. Robinho alig várja, hogy bemutatkozhasson a Bernabeu közönsége előtt.
- Mindig is az volt a vágyam, hogy Európában, azon belül is Spanyolországban futballozhassak, mivel ez a bajnokság felel meg leginkább a stílusomnak, ez hasonlít legjobban a brazil futballhoz - magyarázta Robinho. - A spanyol csapatok sokat járatják a levegőben a labdát, sok múlik a technikán. Úgy érzem, hogy Spanyolországban nem lesznek problémáim a játékkal.
Robinho egyébként nem aprózta el: kijelentette, hogy a Real Madriddal trófeákat fog nyerni, ugyanúgy, mint a Santossal, amellyel 2004-ben hazai bajnoki címet szerzett. -
#5036 Owen azért elég szép gólt akasztott :P Persze a többi se piskóta :) -
Rudee #5035 Raúl
Ronaldo
Portillo
Owen -
#5034 Majd ellenünk berámol vasárnap -
Rudee #5033 Majd a Cádiz ellen lő kettőt -
#5032 hiányérzetem van, Baptistától vártam egy gólt :D -
Rudee #5031 4-1 a vége, Owen sokadik helyzetét végre belőtte. -
Rudee #5030 Szépítettek a végén. -
#5029 Portigol -
Rudee #5028 Ronaldo góljával 2-0 már. -
#5027 előbb mondhattam volna :D -
Rudee #5026 Na nesze, Raúl gól. -
Rudee #5025 A tegnapi edzés után jó hogy lábra tudtak állni. Mongyuk ezek ellen egy gól kell és megtörik a jég. -
#5024 tudom hogy csak barátságos meccs, de ez elég elkeserítő hogy még mindig 0-0 -
Rudee #5023 Bő negyed óra után még 0-0, a kezdő:
Casillas, Salgado, Helguera, Pavón, RC, Gravesen, Beckham, Baptista, Zidane, Raúl, Ronaldo -
Rudee #5022 18:00, ASK Trenkwalder-Real Madrid -
Rudee #5021 Ő az új védő:
-
Rudee #5020 Ennyi volt a sportsline-on. -
#5019 van még? -
Rudee #5018 Képek az edzésről:
Zidane
Raúl és Zizou
Zidane és Beckham
Edzés utáni strandfoci:
Ronaldo
RC -