81624
-
#10052 A Real Madrid az összes európai ligát tekintve a legjobb teljesítménnyel kezdte a 2006-os évet, hét meccsen hat győzelem és egy döntetlen a mérleg. A blancók, mai ellenfelükkel együtt ott vannak a spanyol kupa elődöntőjében, és ami talán még fontosabb lehet a szurkolók számára, újra játszhat az eddigi házi gólkirály Ronaldo, aki néhány hetes sérülés után tér vissza a pályára -
#10051 marca szerinti kezdő:
Casillas, Cicinho, Mejia, Woodgate, Roberto Carlos, Gravesen, Zidane, Baptista, Beckham, Robinho, Ronaldo -
Rudee #10050 Szerintem egy szellem. -
#10049 senki?mert nem látom -
#10048 Na kilehet ö???? -
#10047 -
Rudee #10046 Portillo végig páláyn volt a tegnapi Club Brugge-Lierse (3-1) belga bajnokin. Gólt most sajnos nem lőtt, így továbbra is 6 találattal áll. Egyébként a 9 gólos Balaban mögött Ő a brüsszeliek második legeredményesebb játékosa, ami azért is nagy dolog, mert csak 11 meccsen kapott lehetőséget. -
#10045 Tudom Beckham se gyors ebbe igazad van. -
#10044 most esett csak le az indexet olvasgatva, hogy ugyanez a köcsög csalta el az őszi Espanyol elleni meccsünket, aki most a Barcát szívatta meg a kupában -
#10043 nem ezt kérdeztem. -
#10042 keret
Kapusok: Casillas, Cobeño
Védők: Míchel Salgado, Roberto Carlos, Raúl Bravo, Cicinho, Woodgate és Mejía
Középpályások: Zidane, Helguera, Robinho, Pablo García, Guti, Gravesen és Beckham
Csatárok: Baptista, Ronaldo és Cassano -
#10041 Én is tudom.Csak megnézném a csapatot két csatárral hogy mennyivel lenne támadó szeleműbb a játékuk. -
Rudee #10040 Ez esélytelen, a középpályán Helguera, Pablo García vagy Gravesen tuti kezdő lesz. -
#10039 Szerintem ez se rossz
______________Casillas
_Cicinho__Woodgate__Helguera_Rc
_____________Guti
__Beckham____Zidane____Robinho
_______Cassano__Ronaldo -
#10038 Beckhamnak jók a beadásai Cassano pedig befejező ember. -
#10037 cassano lassu szélsőnek?
akkor bekem mi? :D -
#10036 Cassanoval az baj szélsőnek lassú.Inkább Robinho lenne baloldalt -
Rudee #10035 Én ilyen összeállításban nézném meg őket leginkább, a Caro-féle 4-1-4-1es felálláshoz igazítva:
_______________Casillas
_Salgado__Woodgate__Mejía______RC
_____________Pablo García
_Beckham____Guti___Zidane__Cassano
_______________Ronaldo -
#10034 Holnap jó lenne egy Cassano,Ronaldo páros elől. -
#10033 KÖSZÖNÖM! -
Rudee #10032 Ez a link rossz, most látom én is. Viszont van másik, ami elvileg jó. -
Rudee #10031 Rámész alul a FREE-re, aztán a köv. oldalon vársz annyit amennyit alul kiír (20-40mp közt). Ha letelt az idő akkor beírod a megjelenő 3 jegyű kódot és ott lesz a letöltés. -
#10030 Ezt meg nem tudom, mert nem találom! -
#10029 Basszus nem engedi leszedni!
-
#10028 Ez az a 3.-ok vagyunk hozzászólásokban! Meg azért akit 4 hónapja láttam azokat még ma is látom! -
#10027 nekem 1Mb-os netem van de néha szaggat néha nem függ a többiektől hogy mennyien vannak! Majd megnézem hogy melyik adja és megsúgom neked! -
Rudee #10026 Henry egyre inkább hangoztatja, hogy el akar jönni az Arsenalból. A Marca szerint előfordulhat, hogy hozzánk jön. Mekkora lenne, ha Beckham után mégegy világhírű játékos választaná inkább Madridot, mint Laportáékat. Biztos mindenki emléxik, hogy Beckham Barcelonába igazolást is kész tényként kezelték a katalán lapok, mikor hirtelen megjelent Perez oldalán és aláfirkantotta a szerződést :D -
#10025 -
Rudee #10024 Zidane a Celta Vigo-Real Madrid meccsen -
Rudee #10023 Aztán ez meg egy Robinho összeállítás a Santos-os időkből. -
Rudee #10022 Itt meg egy 5 perces Casillas összeállítás, tele szép védéssel. -
Rudee #10021 A közelgő BL meccs beharangozójaként itt egy kis videó.
Length : 26 seconds
Song : Outta Control Remix - 50 Cent ft Mobb Deep
Size : 3.32 MB
Rendered at : 1 Mbps -
Rudee #10020 Az Espanyol eleni keret:
Kapusok: Casillas, Cobeño
Védők: Míchel Salgado, Roberto Carlos, Raúl Bravo, Cicinho, Woodgate, Mejía
Középpályások: Zidane, Helguera, Robinho, Pablo García, Guti, Gravesen, Beckham
Csatárok: Baptista, Ronaldo, Cassano
Raúl és Diego López sérült, Sergio Ramos, Pavón és Diogo pihen. Beckham a hétközben elszenvedett kis sérülés ellenére ott van a keretben.
És a nap legjobb híre: Raúl újra együtt edzett a többiekkel
-
Monoton #10019 nekem ism 512 van de nem szaggatottt a stream! bár csak egyszer használtam stream et! :( -
HeCki #10018 512k . Amugy probaltam nezni 5 mp. ment utana 35 ot meg bufferolt :> ja es azt nem is kell mondjam h. meg bejott vartam egy fel orat. Amugy majd meik fogja adni a meccset ? -
#10017 A legnépszerűbb klubfórum, és még ránk merk mondani, hogy divatdrukkerek vagyunk :) -
#10016 milyen az a kaka net? -
Monoton #10015 http://pplive.uw.hu/
http://streamforum.tk/ -
HeCki #10014 Szeretnem nezni majd neten a kupa mecset .. valaki nem tud valami biztosat ahol lehet nezni kaka nettel ? reszletes valaszt varok :> hala madrid -
#10013 Túl léptük a 10000-et!!! Ez IGEN!!!
!!!HALA MADRID!!!