81624
  • REALista
    A Real Madrid az összes európai ligát tekintve a legjobb teljesítménnyel kezdte a 2006-os évet, hét meccsen hat győzelem és egy döntetlen a mérleg. A blancók, mai ellenfelükkel együtt ott vannak a spanyol kupa elődöntőjében, és ami talán még fontosabb lehet a szurkolók számára, újra játszhat az eddigi házi gólkirály Ronaldo, aki néhány hetes sérülés után tér vissza a pályára
  • robotnyk
    marca szerinti kezdő:

Casillas, Cicinho, Mejia, Woodgate, Roberto Carlos, Gravesen, Zidane, Baptista, Beckham, Robinho, Ronaldo
  • Rudee
    Szerintem egy szellem.
  • webibebi
    senki?mert nem látom
  • dankaa
    Na kilehet ö????
  • dankaa
  • Rudee
    Portillo végig páláyn volt a tegnapi Club Brugge-Lierse (3-1) belga bajnokin. Gólt most sajnos nem lőtt, így továbbra is 6 találattal áll. Egyébként a 9 gólos Balaban mögött Ő a brüsszeliek második legeredményesebb játékosa, ami azért is nagy dolog, mert csak 11 meccsen kapott lehetőséget.
  • kilyking
    Tudom Beckham se gyors ebbe igazad van.
  • robotnyk
    most esett csak le az indexet olvasgatva, hogy ugyanez a köcsög csalta el az őszi Espanyol elleni meccsünket, aki most a Barcát szívatta meg a kupában
  • báttyó02
    nem ezt kérdeztem.
  • robotnyk
    keret

Kapusok: Casillas, Cobeño
    Védők: Míchel Salgado, Roberto Carlos, Raúl Bravo, Cicinho, Woodgate és Mejía
    Középpályások: Zidane, Helguera, Robinho, Pablo García, Guti, Gravesen és Beckham
    Csatárok: Baptista, Ronaldo és Cassano
  • kilyking
    Én is tudom.Csak megnézném a csapatot két csatárral hogy mennyivel lenne támadó szeleműbb a játékuk.
  • Rudee
    Ez esélytelen, a középpályán Helguera, Pablo García vagy Gravesen tuti kezdő lesz.
  • kilyking
    Szerintem ez se rossz

______________Casillas
    _Cicinho__Woodgate__Helguera_Rc
    _____________Guti
    __Beckham____Zidane____Robinho
    _______Cassano__Ronaldo
  • kilyking
    Beckhamnak jók a beadásai Cassano pedig befejező ember.
  • báttyó02
    cassano lassu szélsőnek?
    akkor bekem mi? :D
  • kilyking
    Cassanoval az baj szélsőnek lassú.Inkább Robinho lenne baloldalt
  • Rudee
    Én ilyen összeállításban nézném meg őket leginkább, a Caro-féle 4-1-4-1es felálláshoz igazítva:

_______________Casillas
    _Salgado__Woodgate__Mejía______RC
    _____________Pablo García
    _Beckham____Guti___Zidane__Cassano
    _______________Ronaldo
  • kilyking
    Holnap jó lenne egy Cassano,Ronaldo páros elől.
  • Neuman
    KÖSZÖNÖM!
  • Rudee
    Ez a link rossz, most látom én is. Viszont van másik, ami elvileg jó.
  • Rudee
    Rámész alul a FREE-re, aztán a köv. oldalon vársz annyit amennyit alul kiír (20-40mp közt). Ha letelt az idő akkor beírod a megjelenő 3 jegyű kódot és ott lesz a letöltés.
  • Neuman
    Ezt meg nem tudom, mert nem találom!
  • Neuman
    Basszus nem engedi leszedni!
  • Neuman
    Ez az a 3.-ok vagyunk hozzászólásokban! Meg azért akit 4 hónapja láttam azokat még ma is látom!
  • Neuman
    nekem 1Mb-os netem van de néha szaggat néha nem függ a többiektől hogy mennyien vannak! Majd megnézem hogy melyik adja és megsúgom neked!
  • Rudee
    Henry egyre inkább hangoztatja, hogy el akar jönni az Arsenalból. A Marca szerint előfordulhat, hogy hozzánk jön. Mekkora lenne, ha Beckham után mégegy világhírű játékos választaná inkább Madridot, mint Laportáékat. Biztos mindenki emléxik, hogy Beckham Barcelonába igazolást is kész tényként kezelték a katalán lapok, mikor hirtelen megjelent Perez oldalán és aláfirkantotta a szerződést :D
  • zaki
  • Rudee
    Zidane a Celta Vigo-Real Madrid meccsen
  • Rudee
    Aztán ez meg egy Robinho összeállítás a Santos-os időkből.
  • Rudee
    Itt meg egy 5 perces Casillas összeállítás, tele szép védéssel.
  • Rudee
    A közelgő BL meccs beharangozójaként itt egy kis videó.

Length : 26 seconds
    Song : Outta Control Remix - 50 Cent ft Mobb Deep
    Size : 3.32 MB
    Rendered at : 1 Mbps
  • Rudee
    Az Espanyol eleni keret:
    Kapusok: Casillas, Cobeño
    Védők: Míchel Salgado, Roberto Carlos, Raúl Bravo, Cicinho, Woodgate, Mejía
    Középpályások: Zidane, Helguera, Robinho, Pablo García, Guti, Gravesen, Beckham
    Csatárok: Baptista, Ronaldo, Cassano
    Raúl és Diego López sérült, Sergio Ramos, Pavón és Diogo pihen. Beckham a hétközben elszenvedett kis sérülés ellenére ott van a keretben.

És a nap legjobb híre: Raúl újra együtt edzett a többiekkel

• Monoton
    nekem ism 512 van de nem szaggatottt a stream! bár csak egyszer használtam stream et! :(
  • HeCki
    512k . Amugy probaltam nezni 5 mp. ment utana 35 ot meg bufferolt :> ja es azt nem is kell mondjam h. meg bejott vartam egy fel orat. Amugy majd meik fogja adni a meccset ?
  • DJ Bee18
    A legnépszerűbb klubfórum, és még ránk merk mondani, hogy divatdrukkerek vagyunk :)
  • Neuman
    milyen az a kaka net?
  • Monoton
    http://pplive.uw.hu/
    http://streamforum.tk/
  • HeCki
    Szeretnem nezni majd neten a kupa mecset .. valaki nem tud valami biztosat ahol lehet nezni kaka nettel ? reszletes valaszt varok :> hala madrid
  • Neuman
    Túl léptük a 10000-et!!! Ez IGEN!!!

!!!HALA MADRID!!!