81624
-
#10412 grrrrrr, megint h feri közvetít -
#10411 végre, kezdődik a meccs! -
#10410 Ja én is néztem!Valahogy ellenünk jobban játszottak, minden bejött nekik!!! -
#10409 Néztem az Osasuna-Zaragoza mecset! Hát haljátok ettől a csapattól így kikapni! -
#10408 Hát én is, de remélem megszórjuk őket!Csak az a fontos hogy mi lőjük az első gólt! -
#10407 hát nem tudom melyik arcát fogja ma mutatni a csapat. én egy mezei 1 gólos győzelemnek is örülnék már. -
Lacc 16 #10406 Mit vártok a mai meccstől? Én fellenék dobva egy minimum 3 gólos nyeréstől. Kéne a gólzápor részünkről, hogy egy kis dobbing lehessen a Zaragoza visszavágóra.
-
#10405 A Bilbao meccsre készülő keretet a következő 18 játékos alkotja:
Kapusok: Casillas és Cobeño.
Védők: Salgado, Roberto Carlos, Ramos, Cicinho, Raúl Bravo, Woodgate, Diogo és Pavón.
Középpályások: Zidane, Baptista, Robinho, Pablo García, Guti és Gravesen.
Csatárok: Ronaldo és Cassano
Beckham, Helguera és Mejía kisebb sérülések miatt nem utazott Bilbaoba -
#10404 végülis hely lenne, persze nem örülök hogy tovább tápolja a barcát. elvégre Larsson elmegy, Maxi Lopez is szvsz. -
Monoton #10403 semmi sem lehetetlen -
Monoton #10402 hozzátok sztem Eto helyére aki viszont már pakolna is a Chelsea felé! -
#10401 Írtam hogy Ronaldo helyett. -
#10400 Oszinten hozzatok minek menne??Melyik posztra?Hozzank se tudom milyen posztra jon. -
#10399 Hát ez nem igaz Henry több mint valószínű hogy a barcaba megy.Inkább jöhetne ide Ronaldo helyett. -
#10398 sztem az első öt percben kiderül majd, hogy van-e esély. Ha a Real kijön, a Zaragoza meg majd tehetetlen lesz, kierül. Addig kár ecsetelgetni, van amikor 6 bekapott gól letaszít, vagy motivál, helyzetfüggő. Láthattuk a Depor 8-3-as vereségét, és utána a BL-elődöntőig ment, vagy elég csak a Liverpool feltámadására gondolni a döntőben. Tehát bármi lehet, feladni nem kell, de túlzottan reménykedni sem. -
#10397 Rudee vajon hogy dolgozza fel? :) Kívácsi lennék rá -
#10396 Ha ők lőttek akkor a real is tud.Sztem nem lehetetlen de kicsi az esély rá attól még meg lehet próbálni.Nem kell beletörődni!!!Ja és nem egy csatárral kell hanem min három,mert én már unom ezt az egy csatáros játékot. -
#10395 azért lehetetlen, mert 5 gólhoz ki kell támadni, aktívan kell előre mennie a szélső védőknek, és már az első meccsen is ebből kontrázták szarrá a csapatot -
#10394 a kulcs az, hogy az első 10 percben kell gólt lőni. Ha ez nem megy, akkor annyi. Ha sikerül, és nem ül le a meccs, akkor látok csak egy kis esélyt. Mert egy csapat bármennyire is tagadja, 5 gólos előny birtokában, szétesebben, dekoncentráltabban játszik. De sztem bármennyire jól játszunk, és a Zaragoza bármennyire fásult max 3-0, vagy 4-1 lehet, a maradékhoz szerencse is kell -
Monoton #10393 Hiába a méretes zakó, lát esélyt a Real
-
Monoton #10392 Másik meccs:
Espanyol-Deportivo La Coruna 2-1 -
#10391 Woodgate rossz igazolás volt, még akkor is sokalnám érte a pénzt, ha végigjátszotta volna a tavalyi szezont, de ez nem az ő hibája, és ha már itt van, drukkolok azért hogy jól játszon. Beckham dologgal is érdemes lenne vitatkozni, nem egy Zidane, nem tud védekezni, de ő néhány kivétellel akkor is hajtott amikor más senki, legfeljebb Raul a mezőnyjátékosok közül. arról szintén nem ő tehet, hogy egy éven keresztül nem a természetes posztján játszott, ahol soha sem volt igazán jó, meg csak látszat cserékkel játszotta végig a szezont, mert CQ, és Luxe is csak 5 percekre merte lecserélni. pedig Caroval megdölt a tévhit, hogy Zidanet, Beckhamet, Ronaldot nem lehet padoztatni. Pablo Garcia az év egyik legjobb védőjátékosa volt előző szezonban, viszont az Luxe hibája, hogy hiába játszatott néha 2 szűrőt is egyszerre, nem tudta őket hatásossá tenni.
Baptista és Robinho olyan igazolások, ha egy jobb formában lévő, összállt csapatba kerülnek, akkor mindenki fetrengene a teljesítményüktől, így hogy hozzánk jöttek, rögtön nem olyan jók, Robinhot néhányan már télen kölcsönadták volna, stb..
a gond az, hogy az elmúlt években sorra cserélgettük az edzőket, és olyanok jöttek, akiknek vagy fogalma nem volt a spanyol fociról, és magáról a Realról, vagy olyanok, akiknek bár neve van, de semmilyen eredményt nem tudtak elérni. ők aztán nem csoda hogy képtelenek voltak motiválni bárkit is, és bár egyre jobban igazolunk, még mindig vannak lyukas posztok a csapatban. -
#10390 nem.de mindenki arrol beszél ezt elküldeni azt elküldeni.de normális játékosokat alig tudnak igazolni.wodgate,beckham minek kellet pl.wodgate agyon vak játékos sztem.beckham meg semmi extrát nem mutatott. -
#10389 most tényleg no offenz, de azt hiszed, hogy ezekkel feltaláltad a spanyol viaszt? vagy hogy az aki akárcsak 2-3 éve nézi a meccseket, az nem tudja ezt? -
#10388 bosqueval egyet értek.ö nagy edzö volt.flavio és cambiasso is kut volt madridba.viszont az is csoda lesz hogyha baptista 3golnál többet fog rugni a bajnokságba.portillot is kölcsönadják pedig nagy tehetség,bosque idejébe golokat lött.de ök tudják mit akarnak. -
#10387 hát igen és a király Makélelé a helyén van :) -
#10386 aztán volt még egy flavio concecaio (remélem jól írom a nevét), meg egy cambiasso is... de télleg makelele volt a király... meg del bosque -
#10385 Ez van:Cicinhonak játszani kellet volna Makelele elengedése ota nincs a csapatnak egy normális védekezö középpályása.A real hires arrol hogy simán lemond a labdaszerzö játékosairol PL.:Redondot elengedték a milanba pedig abba az évbe a bl legértékesebb játékosának választoták,Makelelével is blt nyertek.Azota semmi.Egy Emerson,Viera szintü védekezö játékost kellene leigazolni nem ilyen zsákbamacskákat mint Pablo Garcia.Én Samuelt sem engedtem volna el. -
#10384 realmadryt.pl, beszámoló alatt -
bandyx #10383 már szinte kezdek kételkedni abban, hogy ez a csapat még nyerhet valamit!!!
-
bandyx #10382 mi f@sz volt tegnap? ennyire nem lehetünk szarok!!!! -
HeCki #10381 Zaragoza golyaira volnek kivancsi .. pontosabban a vedok hibai erdekelnenek -
#10380 Szerintem nem csak a tegnapi meccsé!!!/Gravesen padra azért jó!De úgyse marad/ Zidane helyére kéne valaki akivel rotálhatják egymást! -
Monoton #10379 sztem Ronaldo is el! és ez nem csak a tegnapi teljesítménye miatt! -
#10378 Baptistáé -
HeCki #10377 Golok fent vannak mar valahol ? -
#10376 Pavon kuka, Helguera pad, Gravesen el, Salgado el, RC el. ez a tegnapi meccs konzekvenciája tömören. -
#10375 Van valakinek ötlete hogy honnan tudnék videót letőlteni a 2002-es BL döntő utáni pillanatokról ill. az ünneplésről és a kupaátadásról??? -
#10374 Szerintem egyszerűen csak lebecsültük a Zaragoza tudását!Elbíztuk magunkat!Szerintem ha Zidane és Cicinhó játszott volna akkor is kikapunk de mondjuk nem 6:1-re hanem valamivel szorosabb lett volna!!! -
#10373 Gyerekek mondom nem nezem a meccset mert sima real nyeres lesz erre tessek mirol maradtam le.