81624
  • DJ Bee18
  • DJ Bee18
    most sokat romlottak az esélyeink...
  • robotnyk
    ehh :)
  • robotnyk
    Guti helyett Baptista lesz
  • DJ Bee18
    Most érkezett:

Az utolsó pillanatban Juan Ramon Lopez Caro úgy döntött, Guti kimarad a Zaragoza elleni keretből. A döntés oka, a játékos a Bilbao elleni derbin kapott rúgást, és állapota még nem száz százalékos. Eldőlt az is, hogy Baptista a kezdőben kap helyet.

Guti, miután a stadionba ért, gyors orvosi vizsgálaton ment keresztül, és ekkor derült ki, hogy nem tanácsos ma pályára lépnie. Az öltözőben Florentino Perez klubelnök, és Raúl, a csapat kapitánya is megjelent, hogy bíztassa a Madrid színeiben ma este nagy bravúrra készülő játékosokat. A Zaragoza elleni várható kezdőcsapat a következő:

Casillas, Cicinho, Woodgate, S. Ramos, Roberto Carlos, Gravesen, Zidane, Baptista, Robinho, Beckham, és Ronaldo.
  • DJ Bee18
    A felállás:
  • Monoton
    ja ez engem is érdekel!

amugy vki nem tud vmi nagyon jó kis spanyol oktatóprogit!
  • robotnyk
    szurkolói kártya (65€)

ebben most van egy kezdő ajándék csomag, egy szurkolói polóval, aláírt fényképekkel, 3 hónapos reg a klub honlapjának exclusive részére, egy negyedéves magazin, havonta ajándéksorsolás, ilyesmik
  • S n o k y
    Lehet hogy hülye vok (sőt mint az már kiderült biztos) de mi az???
  • robotnyk
    hát, ha továbbjutunk 1 héten belül megrendelem a Carnet Madridistámat :)
  • S n o k y
    Ha továbbjutunk...szombaton bebaszok a dizsibe úgy mint a k*$#aisten...:P
    mondjuk ha nem jutunk tovább akkor meg azért, úgyhogy ilyen szempontból mindegy mi lesz az eredmény:DD
  • S n o k y
    Maradjunk inkább szerények...nem lesz olyan tuti ez a nyereség...a zaragoza szinte csak a kupára gyúr...nehéz lesz visszaverni őket...én már egy 5-0 ért...óóó bármit megtennék...
  • Neuman
    Én Csincsén lakok, Ezt keressétek meg!!
  • DJ Bee18
    Jósolok, hátha bejön: :DDDD
    Gólszerzők: Ronaldo, Robinho (2), Zidane, Cassano, Cicinho
    Eredmény 6-0 :)
    Vajon erre mekkora lehet az odds? :DDDD
  • DJ Bee18
    Ha továbbjutunk, az biztos hogy egy hétig minden hsz-em végére odaírom az eredményt :DDD (nem aláírásba !!) :DD
  • S n o k y
    Ez van...hülye vok...mondtam hogy utálom a föcit és Baja egyáltalán nincs hozzánk annyira közel hogy nagyon ismernmem kéne...
  • DJ Bee18
    Szegedet csak tudod? :) Mert ott meg én lakok :DDD
  • DJ Bee18
    Bocs, de komolyan nem tudod hol van Baja? Karcagi, vidéki létedre? :DDDD Mert hogy néhány Pesti srác nem tudja, az egy dolog :DD
  • S n o k y
    Tyűűű de eltelt az idő...el gooo-zok tanulni...erre még pipák a szülők...most is adják az ívet...na sziasztok
  • S n o k y
    jah...óóó...még szép...már kezdik megszokni a többiek is a családban hogy olyankor -mélacsend és hullaszag- vagy leordítom a fejüket...először még pipák voltak de mára már megszokták hogy fan vagyok, és már arra is rászoktak hogy ha nem akarnak mecset nézni akkor felmennek az emeletre és a kis tv-n nézik amit akarnak...és enyém a nagy tv...hihihi...kkkkkkkkk
  • Monoton
    nem szeretek pecázni! :D
  • S n o k y
    ezek közül az egyiket ismerem a másikon nem nagyon birok kiigazodni de nem igazán találom rajta...de nem adom fel
  • zaki
    nem... hanem hogy mondtad, hogy "ugyanúgy popcon...egy kis pia", mikor csak neten nézed a soccerstand-on... erre írtam, hogy mi lenne, ha a tv adná a meccset, gondolom hozzád sem lehet szólni az egész meccs alatt, annyira beleéled magad :D
  • S n o k y
    JAAAAAAA!!!!
    a képzavarban vagyunk mind2-en.karcaggal szomszédos város-kunmadara- és errefele mindenki csak madarasnak hívja
    nem tudtam hogy van egy ilyen másik város is hogy madaras...bocska:(
    de most már értem miért nem találtam...:D úgy kb. 50km-es körzetben néztem nem 150km-ben:D
    biztos jó hely lehet...márcsak azért is mert ott a duna és tucc sokat pecázni:P...bár ezt nem sokan szeretik...
  • Monoton
    ezeket nézted?

http://www.pplive.uw.hu/
    http://www.streamforum.tk/
  • Monoton
    ja ott lakok! Bács-Kiskun megye a Duna mellett

• S n o k y
    Akkor ti se tudtok semmi stream-et ahol adják???
  • S n o k y
    az egy nagyobb város???így konkrétan hogy bajai halászlé már hallottam...de akkor se tudom hova tenni(imádom a halászlét;)) egyébként te ott lax?
  • asfa
    szerintem megelégednél 2-vel is!csak ők rugjanak 5 gólt :P
  • horpeti
    és 1 zaragoza nevet sem :P
    Azért pár öngól jöhet! :)
  • S n o k y
    A soccerstand-ra gondolsz??az nem tv...csak kiírja hogy real-zaragoza...és közben folyamatosan villog mellette hogy hány percnél járnak...mennyi az állás...és hogy ki rugta a gólokat...5 real-os nevet szeretnék ma ott látni...
  • Monoton
    nemá nem tod hol van Baja! a Halászlé fővárosa!
  • S n o k y
    Keményen küdöttem de nincs meg Baja:(
  • zaki
    az igen... és mi lehet akkor, ha még a tv is adja a meccset :D
  • S n o k y
    WÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!
    EZ HARAP!!!
  • S n o k y
    Én meg Bajáról nem hallottam még...
    na most már jöhet a térkép...gyorsan felveszem az atombiztos szereléket...gumikesztyű...lepermetezem a könyvet...és kinyitom:D
    istenem de utálom a föcit...
  • Monoton
    Madaras??????? az Baja mellett is van 40km re!
  • S n o k y
    Ilyenkor ha nem adja a tv...és stream-en se megy...képes vagyok rá hogy végigizguljam a http://www.soccerstand.com -előtt...ugyanúgy popcon...egy kis pia...közben a gépről nyomatom a zenét...és jól elvagyok 2 órán át:DD
  • zaki
    akkor majd telefonon közvetíts neki :D
  • S n o k y
    Nem tod???ejnye-bejnye...öreg hiba...Jász Nagykun Szolnok megye...nem tudom melyik város mondjak ami a közelben van és ismerheted...
    Kisujszállás...Madaras???így se tudod hova tenni?