81624
-
Monoton #10372 NEm tud vki egy JÓÓÓ Spanyol oktatóprogramot? -
Monoton #10371 nem hiszem hogy csak az bár meglehet! ami biztos: a csapat tegnap -50% on játszott :( -
#10370 akkor zidane hiánya a hunyó? Akkor sürgősen szerezni kell valakit a pótlására :) -
Monoton #10369 nem csak a védelem! hisz a középpályán csak ugy át lehetett sétálni. eddig mit lehettet látni a középpályán? labdaszerzés távoli kísérletek! tegnap több labdát adtunk el mint amennyit szereztünk! Ronaldo meg elöl :( meg tudnám számolni egy kezemen hogy hányszor ért labdához! /bár ez nem csak az ő hibája/ -
#10368 Mi a franc történt?? Nem értem, Helguera és Ramos eddig kiválóan játszott, tegnap mégis ennyire szar volt a védelem? Meg említhetnénk a 4-0-át, meg azt hogy alig kapunk gólt mostanában. Valami rövidzárlat? Mert mást nem tudok elképzelni. Mert ha szombaton nyerünk, sztem akkor ennek a kupakiesésen kívűl semmi jelentősége nem lesz. De a Zaragoza valamit tud otthon, a Barca megverése nem véletlen. -
#10367 Elnézést de Barca drukker lévén csak beköszönök,vagyis kérdezem mi volt most ez a Zaragozai meccs? Pár napja eléég,hogyisírjam lekicsinylő megjegyzéseket olvastam egyes Real fanok billentyűiből.Egyébként a visszavágó döntetlen lesz jó esetben,csak hogy elszomorítsalak benneteket!Főleg a Barca meccsből kiindulva,ja és ha mondjuk kiállítás is lesz.
Egyébként kezdtem azért örülni,vagyis hogy a Real kezd magára találni,és meglepve láttam az eredményt,mert dolgozni voltam.
Részvétem srácok,mi azért kevesebbel megúsztuk.
Mit tud ez a Zaragoza?Hmm....azért nemsemmi.
bár azért ha Ronit nemállítják akkor ki..ne de nincs ha..Kíváncsian várom a visszavágót! -
Lacc 16 #10366 Nemtom hogy vagytok vele de én naon hiányoltam Cicinhót. Sztem vele sokkal jobb eredményt érhettünk volna el. Ott van mindenütt a védelemben, középpályán és a támadásban is. Naon jó vétel volt. Hátha a visszavágón hozzásegít minket a győzelemhez.
-
Lacc 16 #10365 Hát ez hihetetlen volt. Az első félidő után még reméltem minimum döntetlen lesz de mikor egy pillanatra elkapcsoltam aztán vissza ,már csak annyit láttam hogy nőnek a Zaragoza góljai. Elkeserítő volt a védelem és nem is naon találok rá szavakat, sajna Beckham szabadjai is sorfalba mentek.(kivéve azt a szép fejes gólt)
Én is őszintén remélem hogy a visszavágón láthatunk egy GALAKTIKUS Real Madridot. Ha nem is nyernek legalább egy 3 gólt lőnének a becsületért. -
R9 #10364 gg -
Monoton #10363 BL döntő tényleg messze van! de a 10 pont nem olyan sok sztem! de a hétvégén lehet már sok lesz! :(
na de jó éjszakát meek aludni mert már a szemem golyózik!! -
#10362 hát ez lol :D
-
Monoton #10361 REAL ZARAGOZA, 6 - REAL MADRID, 1
REAL ZARAGOZA: César; Ponzio, Alvaro, Gabi Milito, Zapater; Oscar, Celades (Movilla, min.90), Generelo, Cani (Sergio García, min.82); Ewerthon y Diego Milito.
REAL MADRID: Casillas; Salgado, Helguera (Pavón, min.42), Sergio Ramos, Roberto Carlos; Gravesen (Zidane, min.65); Beckham, Baptista (Cassano, min.67), Guti, Robinho; y Ronaldo.
GOLES: 1 - 0. Min, 15. Diego Milito. 2 - 0. Min, 22. Diego Milito. 3 - 0. Min, 34. Diego Milito. 3 - 1. Min, 38. Baptista. 4 - 1. Min. 56. Diego Milito. 5 - 1. Min, 60. Ewerthon. 6 - 1. Min, 83. Ewerthon.
ÁRBITRO: Pérez Burrull (C. Cántabro). Amonestó a Gabriel Milito y Alvaro en el
Real Zaragoza y a Sergio Ramos y Guti en el Real Madrid.
ESTADIO: La Romareda, 40.000 espectadores. -
#10360 tedd a szívedre a kezedet: ennek a sírból felállt csapatnak reálisan csak a kupára volt esélye a mai napig, a BLben a szintén gyengébben játszó Arsenal ellen esetleg partiban lehettünk volna, utána nem sanszos, bajnokságban meg 10 pont rengeteg. -
Monoton #10359 azt énis tudom hogy több mint egy vereség, jó az 5-0 is utópia DE van remény és amig van remény nincs minden elveszve.
ÁMEN :D -
(gyk: tenisz) -
#10357 5-0ban reménykedni utópia, hurráoptimizmus, ez nem egy csak egy vereség volt. -
Monoton #10356 kiheverjük :( -
Takezó #10355 részvétem, srácok... én ugyan barca-szurkoló vagyok, de sajnalom, h igy tonkreteszik a madridot :\ -
Monoton #10354 ezt most csak ugy mondod de sztem te is reménykedsz az 5-0 ban! mint ahogy minden madridista -
#10353 Ez azért túlzás! -
Monoton #10352 meglesz az a meccs! ezek után is! -
#10351 full lényegtelen, mikor hamarosan a csapat a tabellán nem lesz top 10 -
Monoton #10350 toplista de ne OFF oljunk ha lehet! -
#10349 fogalmam sincs... -
Monoton #10348 találd ki! -
#10347 A Bilbao ellen idegenben!Elvileg simén hozható, de ezek után!!!! -
#10346 ezt most mire mondod? -
#10345 a hírezésen kívül sokra nem futja, a többi céltalan szardobálást meg majd én elintézem. [vaskéz] -
Monoton #10344 tudod kikaptunk de igy is benne vagyunk az első 10 be!
-
Monoton #10343 kivel játszunk? -
Monoton #10342 benéztél mostanában a Barca topicba! :DDD -
#10341 Én meg a hétvégi meccsre! -
#10340 korai volt a hétvégi Barca-bukásnak örülni, mert most valszeg Barkasz-invázió várható... fikázásra felkészülni. -
Monoton #10339 nahh kiváncsi leszek majd a zuhanyhiradora :(
-
#10338 Ez mindenre! -
#10337 ki fog. -
#10336 Hát ja csak szerintem ezt madridba sokan nem így fogják érezni. -
#10335 #10275
kiváncsi leszek a meccsre.. -
#10334 hááááááááááááááááát nem sok. -
#10333 Ha ez kihat a bajnokságra akkor én tökön szúrom magam!!!!!!