81624
-
#10580 én Tatán :Ð
hol van Karcag? -
#10579 Egyébként a győzelem az tutkó meglesz ma...az 5-0 már gyanús...de tudom hogy most a realnak nagyon bizonyítania kell, mert akármilyen nagy csapatnak lehet rossz napja és bárki kikaphat...de azért 6-1...ez osztálykülönbség...imádom a real és nem akarok ellenük szólni, de sztem a legnagyobb gond az hogy motiválatlanok,nincs bennük semmi akarás..az ujjoncok akiket vesznek azok egy ideig viszik a hátukon a csapatot majd ők is belezöldülnek...a másik gond pedig az sztem,hogy sok a stár és mindenki szeretné a saját malmára hajtani a vizet és nincs csapatmunka... -
#10578 nekem sincs :(, de 10 km-rel odébb van S2 (haveréknál UPC), lehet elmegyek :DD -
#10577 jó neked...de nem hiszem hogy te is pont Karcagon laknál:P -
#10576 gyere át hozzánk nekünk van sport2. hollax ? -
#10575 nagy lenne az tuti. Úgy kell nekiállni, hogy ha jól játszunk, de nem jutunk tovább, nincs semmi baj, ha továbbjutunk, az hatalmas dicsőség. Tehát nincs vesztenivalónk. -
#10574 ...de várom már a meccset...én mindig a végsőkig bizakodok és még mindig remélem hogy meglesz az a 5-0...már wááároom...
megmutatjuk nekik HALA MADRID
csak a legnagyobb sajnálatomra nincs sport2-m az én általam ismert szream oldalon meg nem mutatják hogy menne-e majd a meccs...
nem tudtok vmi oldalt??? -
#10573 elég lesz már, nem akartam flémet, csak így sikerült :D -
#10572 Asfa a cimborám, ne bántsátok, jó gyerek az -
Monoton #10571 Önimádó! :D :P -
Monoton #10570 LOOOOOOOOOOOL !!!!! -
#10569 O.o
[kételkedik] -
#10568 ez az asfa gyerek nem normális, hidd el!
Szerintem valami idegbeteg paranoiás... :P -
#10567 ez az asfa gyerek normális hidd el! -
#10566 OFF:
nézzetek már a chelsea topicba. Ez az asfa gyerek nem normális. Vagy valami olyan egetrengetően rosszat mondtm?? -
#10565 győzelem szinte biztos, továbbjutás biztos hogy nem :) -
#10564 :)
nemrossz, kicsit se vagyunk esélyesek :D -
#10563 sportingbeten:
H 1.4, D 4.5, I 7.00 -
#10562 van, de valszeg nővel leszek (rohatt valentinnap )
az odds: 1.35 -
#10561 betandwinen:
Real Madrid 1.35, X 4.50, Real Zaragoza 7.25 -
#10560 Mennyi az ods (vagy hogy írják:P) a Reál győzelmére?
Mert elég sanszosnak tűnik, hogy most verésre készülnek... -
#10559 remélem is :)
nézed a meccset, van sport2d? -
#10558 jó ránézni a keretre. meglesz a győzelem -
#10557 keret:
Casillas, Cobeño, Míchel Salgado, Cicinho, Sergio Ramos, Woodgate, Raúl Bravo, Roberto Carlos, Gravesen, Diogo, Beckham, Robinho, Zidane, Guti,Cassano, Ronaldo, Baptista
nincs ugye Raúl, Helguera, Pablo García, és Guti is megsérült a legutóbbi meccsen, de nem vészes -
#10556 mindenképp értesítelek este hogy buktam-e vagy nyertem.
amúgy sorry az OFF-ért Reálosok.
ON: sérültek, eltiltottak vannak? -
#10555 ok, akkor majd csak akkor mondd el, ha már milliomos vagy
már féltem, hogy tippmixeltél :P -
#10554 babonából inkább nem árulnám el hogy mikre fogadtam és mennyit nyerhetek.
annyit elég tudni hogy Real-lal együtt 3 meccs, 4500-as tét és hogy netes fogadóirodánál tettem a műveletet. -
#10553 mikre fogadtál, hol, mennyit nyerhetsz? jöhet privibe is -
#10552 kösz.
max a csapaton megyek végig uzi-val.. semmitöbb
amúgy is megraktam volna szerintem, te csak megerősítettél. emellett még 2 meccsnek úgy is be kell jönnie úgyhogy... necc
-
#10551 sok szerencsét
de ha esetleg ezen buknád el a zsét ne vágd el a torkom ha lehet -
#10550 ... lesz ám este !!!Hala Madrid!!!, meg popcornzabálás... -
#10549 megtörtént, de azért 5000-et nem kockáztattam... csak 4500öt -
#10548 hát sztem tegyél a Real győzelemre, mert szvsz 2-3 góllal meg fogjuk ütni ma a zaragozát a full csapattal -
#10547 Nyerni fogtok ma gyerekek?
Csak mert fel akarok tenni 5000-et a Real győzelmére (is többek közt).
Valami infó hogy Caro hogy képzeli el a mai meccset? (veszettfejsze nyele és inkább tartalékol a bajnokságra vagy A-csapattal nyerésre játszanak?) -
#10546 én azt mondanám hogy biztos nem marad a bayernben, juve, manu, vagy mi. -
#10545 szerintem a juvéba biztos nem megy, mert nem illik bele a szerkezetükbe. azt sem hiszem, hogy a játékos temető interbe menne. fiorentina a vicc kategóriájába tartozik. szvsz vagy a man utdbe megy, vagy marad. de a legjobb lenne, ha hozzánk jönne, és szerintem nem elképzelhetetlen, hogy jön Zidane helyére tökéletes lenne -
#10544 azaz? -
#10543 Stream-en fogják vhol adni? -
#10542 Ballack set to decide
Monday Feb 13 2006 07:40
Bayern Munich ace Michael Ballack will make an announcement this week regarding where he will be playing his football next season.
The Germany international becomes a free agent in the summer when his Bayern contract expires and he has been linked with a whole host of clubs, including Real Madrid, Juventus, Manchester United and Internazionale.
Now it has emerged that Fiorentina have entered the running to capture his services if they qualify for the Champions League this season.
Ballack's agent, Michael Becker, said: "In a week, you will all know his future. Ballack is ready to sign the most important contract of his career.
"His choice will be taken in great consideration, beyond the financial, but also the technical aspect.
"Before the resumption of the Champions League, you will know everything."
-
Monoton #10541 :(