81624
  • asfa
    igen de Zidane jol játszott nekem is a kedvenceim a brazilok!
    de amugy régebben Viera is játszott itt?valahol halottam de nem vágom!
  • DJ Bee18
    Az Arsenal elleni keret
    Kapusok: Casillas és Cobeño.
    Védők: Cicinho, Salgado, Woodgate, Sergio Ramos, Mejía és Roberto Carlos.
    Középpályások: Gravesen, Diogo, Beckham, Robinho, Zidane, Guti és Baptista.
    Csatárok: Raúl, Ronaldo és Cassano.

Caro nagyon szimpatikus nekem, végre kihagyja több meccsen keresztül a keretből Pavónt :DDDD
  • HeCki
    grrr .. igaza van Ronaldonak .. es hiaba fikazatok ne felejtsetek el h. o lotte a legtobb golt sot nem 1x az o goljaval nyert a csapat .. es mikor kell igenis mozog es megkuzd a labdaert ! neohogy elmenjen mar .. bar nem ugyanaz mint par eve de en midnig hu vagyok hozza
  • horpeti
    Nah annak pont nem örültem, mert én Brazil drukker vagyok.

És annyira de annyira jók voltak a Brazilok egészen a döntőig, utána meg annyira de nem önmagukat adták, annyira de már pontosan tudtam, hogy nah, ha ez most falábú akkor pont odafog menni, és odament...

Az nekem nem volt szimpatikus, nagyon bunda szaga volt, csak fura, hogy egy nemzeti csapatot le lehetne fizetni??? egy államot vagy vmi???

De lehet csak én vagyok elfogult, de az nagyon nagyon durva volt... egyetlen 1 játékos sem volt, aki valamit mutatott volna abból, amit tud... de 1 megindulás se, egy jó csel se...

Én nem tudom, hogy ilyen hogy fordulhat elő 1-ik napról a másikra, amikor az egész VBn szinte lealáztak mindenkit a kreatív, pompás játékukkal.

Ezzel még nem vok kibékülve... Mondjuk már nem érdekel, csak ha szóba kerül, ez lesz a véleményem.

Ennyire nem lehet levédeni 10 mezőnyjátékost, hogy az égvilágon 1 jó passza, 1 megpróbált csele se legyen... nemhogy Brazíliát... nekem kicsit abszúrd.. :)
  • asfa
    hát igen!nagyon jo csapat mindkettő!!megragadt bennem egy-két gol!Főleg Seedorf bomba golja!na meg 98-as vb döntőn nagyon jo volt Zidane!
  • REALista
    Az 5.25 szerintem is túlzás!

Az Arsenal utazó kerete:
    Lehmann (kapus), Diaby, Pires, Ljunberg, Reyes, Hleb, Henry, Fabregas, Flamini, Alexandre Song, Gilberto Silva, Senderos, Almunia (kapus), Eboue, Toure, Larsson, Walcott és Djourou.
  • horpeti
    Makalele nekem is a kedvencem volt!!

és többek közt ezért is a Chelsea lett a másik kedvenc :)
    No meg Joe Colet is bírom.. a többiekről nem is beszélve, Crespo :)
  • zaki
    kevés? :D
  • Monoton
    sztem is :D
  • Monoton
    Gera ZOLI :D :P
  • robotnyk
    az 5.25 sztem erős túlzás azért
  • robotnyk
    több értelme lenne inkább olyan 20-25 éves játékost venni, aki még nem sztár, látszik Cicinhon is hogy mennyivel jobban járhatunk így, mintha súlyos tízmilliókat költenénk egy 28-29 éves játékosért.
  • DJ Bee18
    Ennyi erővel most is bajban lennénk, úgy játszik, mintha mindig piros lapot kapott volna, nincs a pályán :DDDDD
  • asfa
    okés ez kira! :)
    régebben birtam nagyon a Realt sőt most is a második kedvenc csapat!akkor szerettem mig Makélelé itt játszott meg ha jol tom McManaman!ő rá nem emléxem nagyon!
  • Monoton
    R. Madrid - Arsenal
    1 1.60
    X 3.50
    2 5.25
  • Monoton
    :DDDDDDDDDDDDDD 3-0
  • horpeti
    Reálnak :)

Amúgy nem vagyok fanatikus szurkoló, de ha bárkivel összekerül, én nekik szurkolok.
    A lassan kiöregedő sztárok nagyon a szivemhez nőttek. Főleg amikor még nagyon szép csapatot alkottak. Kb. 5* csalódtam a Reálban, de még mindig itt vok. :)

Anno angolok közül a Manchester united volt, de amióta az új Chelsea van, ők a favorit :)
  • asfa
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddddddddddd
    Real-Arsenal :)
  • zaki
    ezek után meg nem mondm :P
  • zaki
    hát még az milyen jó, ha meglöksz vkit
  • Monoton
    "Bajban a Real? Ronaldonak elege van Madridból" ezt a címet adták az egyik olyan cikknek amiben az van hogy Ronaldo menne!

Namost komolyan BAJBAN! ne röhögtessenek már! ha Ronaldo megy nem fog összeomlania csapat

hacsak nem mentálisan :(
  • asfa
    sorry de olyan jo érzés ha kilökök valakit
  • Monoton
  • zaki
    nagyon helyes

mármint, hogy a kedvenceidben vagyunk
  • asfa
    ahhaa te is itt vagy!te szereted a Chelseat!ha összekerülnénk blben kinek szurkolnál?bár igy lenne hogy tovább mennénk!
  • asfa
    kedvenceim közt vagytok!és ilyenkre ugrok :DDDDDDDDDD
  • horpeti
    gyűjti az információkat az ellentáborból :))
  • Monoton
    OKS :D
  • zaki
    kis sunyi mind3nhol ott van
  • asfa
    mit josoltok Atl.Madrid ellen?előző meccs mennyi lett?
  • asfa
    figyelek!
  • Monoton
  • DJ Bee18
  • Monoton
    hehe csak poénkodtam! durva poénkodtam !! énseszeretnidrogba
  • asfa
  • Monoton
  • DJ Bee18
    fúújjj Drogba, az a majom menjen az Alavesbe :DDDD
  • DJ Bee18
    + Ugye jobb oldalt a Cicinho-Beckham páros :)
  • Monoton
    énis szeretném ha jönne,de ha a barca ba menne akkor Eto menne a cselzííííbe!

ui. Drogba meg hozzánk LOL :P
  • DJ Bee18
    Úgy kíváncsi lennék egy Zidane-Raul-Henry trióra + még közöttük Robinho Szép dogokat művelnének :DD