81624
  • S n o k y
    Jah...:( bocska...nem voltam elég figyelmes...
  • Neuman
    (11196)
  • S n o k y
    Jaja!és most szerencsére jópár stream is fogja adni;)elleszek este...az arsenal-lal nem lesz gond, remélem nem pont ellenünk akarják felszívni magukat...egy 3-0 ás győzelemmel már szerintem nyugodtan mehetnénk angliába...nem tudjátok ki lesz a kertben???
    !!!HALA MADRID!!!
  • horpeti
    kösz!
  • Monoton
    ma! viasat 3 élőben adja asszem 20.45 kor
  • DJ Bee18
    Az lehet, de hogy a 90 perces iramot nem bírja, az is biztos. Látszik, hogy néha igyekszik, de egy-egy helyzet után alig bírja kifújni magát. Ez van, profi sportba nem fér bele a túlsúly 30 éves kor felett. Egyébként meg ne legyél idegbeteg, mert egy oldalon állunk, és különben sem szoktuk meg ezt a stílust ebben a fórumban.
  • horpeti
    Ma lesz az Arsenal elleni BL meccs?
  • Neuman
    Remélem Ronaldo nem lesz kezdő! Lehet kicsit helyre tenné mentálisan, és a következő mérkőzésen mutatna már valami akaratot!
  • REALista
    Azé a Zaragoza ellen elég szép gólt lőt!!!
  • Monoton
    Sport Klubbon most megy a puskás válogatott - real meccs!

• R9
    szemből még belövi a gólt
  • Neuman
    A madridnak ettől sokkal jobb csatárra van szüksége!
    Ez van el kell fogadni: Ronaldo már nem a régi!
  • Monoton
    most komolyan!! Alaves ellen 45perc alatt vagy kétszer ért labdához!

azt azért mert eladta egy védő!
  • Oncsi
    Mégis Ő futja egyik legjobban ha nem a legjobban 30 métert !!!!lehet túlsulyos,,de tud futni !!!!fazsnak kell fikázni ezért meg azért.. !!!Nagyon jo csatár és Madridnak szüksége van Ronaldora !!!
  • Monoton
    Beckham a nagy pillanatra vár

Remélem betalál az Arsenal hálójába!!
  • asfa
    nem gecizésből de Ronaldot az Interben ugy hivták a szurkolok hogy ágybapisilő!mondta tavaly egy kommentár!nem vágom mért valami olyasmi hogy bepisilt vagy ilyesmi!
  • DJ Bee18
    Ronaldoval a túlsúlya a probléma. Mert régebben (mikor még huszonéves volt) el lehetett viccelni azzal, hogy kövér, mégis gyors, de a mai sportban, ha a 30 éven felül az élvonalban akar lenni, nem engedheti meg magának a túlsúlyt. Mert másképp bírja az iramot a 21-22 éves Rooney, és a 30-31 éves Ronaldo.
  • Monoton
    :DDDDDDDd
  • S n o k y
    LOOOOL kurvajó ez a video...:DDDD
  • robotnyk
    tudod hogy ez nem így megy. egy híres író mondása, hogy tojást tojni nem tudok, de azt megérzem ha büdös. a Bernabeu közönsége is antipatikus, de Ronaldo is egy lusta disznó, ez az igazság.
  • Neuman
    :DD
    Azért mondom nem nehéz!
  • jAsOn VoOrHeEs
    Ezt elhiszem, ez nekem is megy minden probléma nélkül
  • Neuman
    :D:D:D:D
    MAjd egyszer!
  • S n o k y
    Megnézném...:DD
  • Neuman
    Én megtudom csinálni pl!
  • Neuman
    Ezzel maximálisan egyetértek!
    Nem azt mondom hogy nem lenne jó Hanry, de lehet tehetséges fiatal játékost hozni a csapathoz! Nem kerülne milliókba se, nem azért mert a klub nem teheti meg, de akkor se kell mindig sztárokra kidobni felesleges milliókat!

Raul Cassano elég jól elvoltak egymással a mérkőzésen! Jönne még egy tehetség melléjük aki eleinte csereként játszana, aztán meg kitudja?
  • S n o k y
    Én is vágom hogy most nem igazán megy neki, de most hirtelen mindenki megutálta...én csak kiállok mellette...a közönségből meg csak az füttyögjön aki meg tudná csiálni mindazt amit ő tud és ugyanolyan közönség mellet lőne gól(oka)-t...
  • Neuman
    De a közönség is látja, és mi is amit művel, mert tényleg nem csinál semmit! Szóval igaza van a közönségnek mikor kifütyülik!
  • S n o k y
    De lég egy meccsen egy ziccert kihagynia és utána mindig fűttyögnek ha nála van a labda.ha gólt lő még szép hogy nem fütyülik ki, olyankor örül a fejük.kétszínűek a szurkolók...(mi mostanában ez a piros csík az oldalon???)
  • DJ Bee18
    Amikr rúgta a gólokat ünnepelték, a játékos rossz játéka miatt van kifütyülés, és nem fordítva!
  • 9csöves9
    nem akartam most egy felesleges OFF-ot indítani :P
  • S n o k y
    Szerintem azért kár lenne Ronaldo-ért, azért mert most nem igazán megy neki kár lenne így "eltemetni".Amíg rendeződik addig tud helyette játszani Raul.(hátha neki visszajönne a régi formája)szvsz nem tartom kizártnak azt se, hogy ezzel a sajtókonferenciával csak a közönségre akarnának ráijjeszteni, hogy eleve ők is úgy állnak a dolgokhoz, akkor még szép, hogy Ronaldo se játszik nagy kedvel...
  • DJ Bee18
    csöves, mit is vontál vissza? :DDDDD
  • asfa
    de igy volt!
  • horpeti
    Legnagyobb kedvencem a Raúl Morientes csatárpáros volt....

És Helguera a középpályán...

nyami nyami.. régi szép idők :))
  • asfa
    ahh kösz!
  • DJ Bee18
    frászt, egyszer meg akartuk venni, végül pont a Juve-hoz ment el
  • horpeti
    Viera Arsenalból ment Juveba nem?

vagy fordítva? :D
  • 9csöves9
    nem játszott
  • horpeti