81624
-
#11237 Jah...:( bocska...nem voltam elég figyelmes... -
#11236 (11196) -
#11235 Jaja!és most szerencsére jópár stream is fogja adni;)elleszek este...az arsenal-lal nem lesz gond, remélem nem pont ellenünk akarják felszívni magukat...egy 3-0 ás győzelemmel már szerintem nyugodtan mehetnénk angliába...nem tudjátok ki lesz a kertben???
!!!HALA MADRID!!! -
#11234 kösz! -
Monoton #11233 ma! viasat 3 élőben adja asszem 20.45 kor -
#11232 Az lehet, de hogy a 90 perces iramot nem bírja, az is biztos. Látszik, hogy néha igyekszik, de egy-egy helyzet után alig bírja kifújni magát. Ez van, profi sportba nem fér bele a túlsúly 30 éves kor felett. Egyébként meg ne legyél idegbeteg, mert egy oldalon állunk, és különben sem szoktuk meg ezt a stílust ebben a fórumban. -
#11231 Ma lesz az Arsenal elleni BL meccs? -
#11230 Remélem Ronaldo nem lesz kezdő! Lehet kicsit helyre tenné mentálisan, és a következő mérkőzésen mutatna már valami akaratot! -
#11229 Azé a Zaragoza ellen elég szép gólt lőt!!! -
Monoton #11228 Sport Klubbon most megy a puskás válogatott - real meccs!
-
R9 #11227 szemből még belövi a gólt -
#11226 A madridnak ettől sokkal jobb csatárra van szüksége!
Ez van el kell fogadni: Ronaldo már nem a régi! -
Monoton #11225 most komolyan!! Alaves ellen 45perc alatt vagy kétszer ért labdához!
azt azért mert eladta egy védő! -
#11224 Mégis Ő futja egyik legjobban ha nem a legjobban 30 métert !!!!lehet túlsulyos,,de tud futni !!!!fazsnak kell fikázni ezért meg azért.. !!!Nagyon jo csatár és Madridnak szüksége van Ronaldora !!! -
Monoton #11223 Beckham a nagy pillanatra vár
Remélem betalál az Arsenal hálójába!! -
#11222 nem gecizésből de Ronaldot az Interben ugy hivták a szurkolok hogy ágybapisilő!mondta tavaly egy kommentár!nem vágom mért valami olyasmi hogy bepisilt vagy ilyesmi! -
#11221 Ronaldoval a túlsúlya a probléma. Mert régebben (mikor még huszonéves volt) el lehetett viccelni azzal, hogy kövér, mégis gyors, de a mai sportban, ha a 30 éven felül az élvonalban akar lenni, nem engedheti meg magának a túlsúlyt. Mert másképp bírja az iramot a 21-22 éves Rooney, és a 30-31 éves Ronaldo. -
Monoton #11220 :DDDDDDDd -
#11219 LOOOOL kurvajó ez a video...:DDDD -
#11218 tudod hogy ez nem így megy. egy híres író mondása, hogy tojást tojni nem tudok, de azt megérzem ha büdös. a Bernabeu közönsége is antipatikus, de Ronaldo is egy lusta disznó, ez az igazság. -
#11217 :DD
Azért mondom nem nehéz! -
#11216 Ezt elhiszem, ez nekem is megy minden probléma nélkül -
#11215 :D:D:D:D
MAjd egyszer! -
#11214 Megnézném...:DD -
#11213 Én megtudom csinálni pl! -
#11212 Ezzel maximálisan egyetértek!
Nem azt mondom hogy nem lenne jó Hanry, de lehet tehetséges fiatal játékost hozni a csapathoz! Nem kerülne milliókba se, nem azért mert a klub nem teheti meg, de akkor se kell mindig sztárokra kidobni felesleges milliókat!
Raul Cassano elég jól elvoltak egymással a mérkőzésen! Jönne még egy tehetség melléjük aki eleinte csereként játszana, aztán meg kitudja? -
#11211 Én is vágom hogy most nem igazán megy neki, de most hirtelen mindenki megutálta...én csak kiállok mellette...a közönségből meg csak az füttyögjön aki meg tudná csiálni mindazt amit ő tud és ugyanolyan közönség mellet lőne gól(oka)-t... -
#11210 De a közönség is látja, és mi is amit művel, mert tényleg nem csinál semmit! Szóval igaza van a közönségnek mikor kifütyülik! -
#11209 De lég egy meccsen egy ziccert kihagynia és utána mindig fűttyögnek ha nála van a labda.ha gólt lő még szép hogy nem fütyülik ki, olyankor örül a fejük.kétszínűek a szurkolók...(mi mostanában ez a piros csík az oldalon???) -
#11208 Amikr rúgta a gólokat ünnepelték, a játékos rossz játéka miatt van kifütyülés, és nem fordítva! -
#11207 nem akartam most egy felesleges OFF-ot indítani :P -
#11206 Szerintem azért kár lenne Ronaldo-ért, azért mert most nem igazán megy neki kár lenne így "eltemetni".Amíg rendeződik addig tud helyette játszani Raul.(hátha neki visszajönne a régi formája)szvsz nem tartom kizártnak azt se, hogy ezzel a sajtókonferenciával csak a közönségre akarnának ráijjeszteni, hogy eleve ők is úgy állnak a dolgokhoz, akkor még szép, hogy Ronaldo se játszik nagy kedvel... -
#11205 csöves, mit is vontál vissza? :DDDDD -
#11204 de igy volt! -
#11203 Legnagyobb kedvencem a Raúl Morientes csatárpáros volt....
És Helguera a középpályán...
nyami nyami.. régi szép idők :)) -
#11202 ahh kösz! -
#11201 frászt, egyszer meg akartuk venni, végül pont a Juve-hoz ment el -
#11200 Viera Arsenalból ment Juveba nem?
vagy fordítva? :D -
#11199 nem játszott -
#11198 nah, én rá nem emlékszem! :)