81624
-
#11397 ...amiben így semmi esélyünk, ha nem tudjuk mit kéne játszani egy rangadón. -
#11396 Pontosan !!!Ronaldot alig hagyták labdába érni -
#11395 MAjd meglátjuk mi lesz a visszavágón, ha nem sikerül akkor marrad a bajnokság! -
#11394 Raulnak is, Ronaldonak is inkább terület kéne, ami nem volt, mert ha véletlenül labdát szereztünk, az első bonyolultabb passz (gyk: >10 méter) rossz helyre ment. -
#11393 egyik szemem sír,a másik nevet :p -
#11392 -
#11391 Cassanot a kezdöbe és kész !!! -
#11390 Szerintem a bajnokságban menetelünk tovább!Ott megvan a kellő magabiztosság mostanában! -
#11389 én nem hoztam volna be. sajnos semmit nem tudott a közösbe beletenni, jobban jártunk volna, ha maradt volna Robinho. -
#11388 Ja Rault Ronaldo és Robinho mellé kellett volna behozni! -
#11387 Nekem se, gondoltam ha feljön Raul majd előre megy de nem!
-
#11386 Lesz egy Mallorcai utazás
Jön a városi rivális Athletico
Elutazunk Londonba
Átugrunk Valenciába !!!!
-
#11385 Szerintem hülyeség hogy nem volt hajtás!Nem az a csapat célja hogy a szúrkolókat idegesítsék!Egyszerűen leblokkolunk ha nagy a tét!Nem értem miért pedig simán hozzható lett volna ez a meccs is! -
Monoton #11384 nekem nem tetszik ez az egy csatáros játék! :( -
#11383 Ronaldora még most nincs is panaszom valamennyire oda rakta magát! -
Monoton #11382 HALA MADRID!!!!!!!!!!!!! -
#11381 az Arsenal nem felszívta magát, hanem kihasználta, hogy úgy ment ki a csapat mint az Alaves ellen. egy jó formában lévő csapat simán 2-3 góllal verte volna ezt az Arsenalt. -
#11380 nekünk is szinte csak a bl marad, habár a bajnokságba most már csak 7 pont hátrányunk van -
#11379 Ez sajnos a kegyetlen igazság
Pedig a csapat közelmúltbeli játéka(leszámítva a 6:1et) elfeledtette a bukdácsolást -
Monoton #11378 hát igen Robinhot én sem értem! én Gutit hoztam volna le! -
#11377 Arsenal tudja hogy már csak BL maradt és it felszivják magukat !!! -
#11376 A szart lealázzuk az Arsenalt hazai pályán!!!!!!!!!!!!! -
#11375 mit csinálunk?
vicces lenne, ha te mondanád meg nekem, hogy mit csináljak, és mit ne :D -
#11374 Igen nekem Mindig Ronaldo volt Favorit...igaz ma (sem) mutatott semmit,de sokat szabálytalankodtak ellene !!!
MértRobinhot hozta le ???mert nem akarta ,hogy Ronaldot kifütyüljék meccs allatt amikor lejön !!!
-
Monoton #11373 de akkor is elverjük őket idegenben! -
Monoton #11372 teljes mértékben igazad van! -
#11371 te csak hallgass amit az FM topicba csináltok.... -
#11370 Amit Reyes csinált az tényleg vicces volt de nem ezen múlt a meccs! -
#11369 semmi nem oldódott meg, volt egy jó sorozatunk, ennyi. se elképzelés, se hajtás, se semmi. kóválygás a pályán, nulla középpályás játék, zavaros védekezés. marad a bajnokság, hogy meglegyen a bl indulás, ennyi.
Reyes egy gerinctelen szar alak, ezt nem ma hanem korábban bebizonyította, de a meccs nem azon múlott hogy a 7Xdik percben ő visszagurult a pályára. -
#11368 gyenge? te milyen meccset néztél, ez az Arsenal messze nem az volt aki a premier league-ban bukdácsol, fegyelmezett és jó játékot mutattak a madrid me hát....inkább ne ragozzuk, jobb volt az Arsenal és kész, megérdemelt az 0-1, örüljetek h csak ennyi lett -
#11367 Lehet hogy egy kicsit, de ennyire???? -
#11366 Hát nagyot csalódtam a csapatunban! Ennyi eladott labda, céltalan játék, szinte mindenki a tudása alatt teljesített(tisztelet a kivételnek-Casillas,R.Carlos)
Ilyen játékkal nem lehet továbbjutni! -
#11365 hát az amit reyes csinált már-már szánalmas volt :c -
Monoton #11364 tudjuk neked csak Ronaldo tud játszani!!! :D -
#11363 De ez az hogy megint hiányzott! Mindig fontosabb mecseken hiányzik a csapat fele! -
#11362 te is flémguszti vagy? nem is tudtam -
#11361 mé szted ha a real vezetett volna nem húzták volna az időt??..... -
Monoton #11360 Ma csak hagytuk magunkat :( :PPPPPPP -
#11359 Beckham nem tud beadni
Roby és Zidane nem tud passzolni meg még páran
Rövid passzos játékkal szétvertek bennünket szo szerint !!!
Lehetett volna 1-5 is akár !!!
Henry elött meg le a kalappal !!!
Hol van már a Zaragoza elleni meccs:(
Itt drasztikus változásokra lenne szükség !!! -
#11358 na jó nekem erre aludnom kell...jóéjt mindenkinek(már amennyire jó lehet egy ilyen meccs után)
sziasztok!!