81624
  • DJ Bee18
    Meg kéne venni az argentín Gago-t a nyáron, és akkor az első évben játszana néha Zidane helyett, lenne ideje normálisan aklimatizálódnia. Sztem ez egy jó megoldás lenne, nem lenne rajta akkora nyomás első évben, mint Robinhon,és meg tudná szokni a légkört. De ha nem ő, akkor valami másik fiatalt, ebben látok fantáziát.
  • horpeti
    szerintem zidane nem bír ki folyamatosan 2 félidőt, szal kell már most is...

2 ember 1 posztra minimum. (Zidane maga 1 poszt:D)
  • DJ Bee18

Akkor van egy évünk valami igazán ütős támadóközéppályást venni, Ballack is jó lenne, de vannak nála jobbak.
  • robotnyk
    Zidane úgy döntött, kitölti a szerződését, és csak jövő nyáron vonul vissza
  • DJ Bee18
    Henry-val megnézném, biztos jó lenne :)
  • Monoton
    Szerintem ha nem Ronaldo mögött játszana! /mondjuk mellette/ akkor jobban menne neki a játék!
  • S n o k y
    Remélem...nem vagyok teljesen ellene...csak mint mondtam az elmúlt 2 évért bizonyítani kell számomra...én örülnék a legjobban ha már csak feleolyanjól menne neki mint 2 éve
  • Monoton
  • robotnyk
    azért ne legyen mozdíthatatlan, de ne legyen elásva sem
  • Monoton
    Ő a megtestesült madridista :DDD
  • robotnyk
    majd meglátjuk, ha nem ment neki, akkor is hajtott, most a csapat nagyrésze motivált, ahogy eddig nem, szóval én reménykedem, hogy jó lesz
  • Monoton
    Raul a csapat szíve és lelke!
  • S n o k y
    pont ez a bajom...az elmúlt 2 éve ha ő is játszik 10 emberrel játszunk a pályán...én se örülök neki de többnyire ez volt...ő már csak egy élő kabalafigura...ez előző 2 évben tudom hogy király volt én is imádtam...de a jelennek kell élni...nekem bizonyítani kell és tudok újra hinni...
  • robotnyk
    ne az elmúlt 2 évet nézd.
  • S n o k y
    Nem is mondom:D
  • REALista
    Akkó inkább ne mond!!!
  • S n o k y
    Ha én elmondanám a véleményem Raulról kitagadnátok az oldalról...
  • S n o k y
    Hogy ti mennyire Raul mániások vagytok...
  • Monoton
  • zaki
  • REALista
    Csak nehogy túl korán legyen!Remélem teljesen felépült!
  • Neuman
    Végre visszajött, a Csapatkapitány!
  • DJ Bee18
    Gratulálunk, csak 3 hónap maradt ki, szerencsére. Irány a VB!
  • REALista
    Raúl González Blanco november 19-e után ismét pályára léphet a Real Madrid csapatában. A válogatott játékost az AS nevű spanyol sportnapilap értesülései szerint Juan Ramón López Caro, a madridiak vezetőedzője nevezni fogja az Alavés ellen készülő keretbe, sőt az utolsó 20 percben pályára is küldi majd. Raúl az elmúlt napokban már teljes értékű edzésmunkát tudott végezni, s sokáig úgy tűnt, hogy már a keddi, Zaragoza elleni kupavisszavágón is ott lehet a királyi gárda csapatkapitánya, ám akkor López Caro végül nem nevezte a támadót.
    Szombaton azonban újfent a pályán láthatjuk majd Raúlt, aki a november 19-i, Barcelona elleni összecsapás óta bajlódott ínszalag-szakadással és sokáig még az is kérdéses volt, hogy a remek képességű játékos majd ott lehet-e a Németországbeli világbajnokságon.
  • DJ Bee18
    A Real Madrid tegnap este ugyan kiesett a spanyol-kupából, ám a játékosok által tanúsított hozzáállás több mint dicséretes. A blancók hivatalalos oldalára a tegnapi és a mai nap folyamán csak úgy áromlottak a gratuláló és köszönő üzenetek. Mi most egy-két véleményt publikussá is teszünk.

"Minden madridista nevében írok: büszkék vagyunk rátok, ti vagytok a legjobbak! Köszönet mindenkinek!"

"Csodálom ezt a klubot, mert amikor válság van, mindig megrázzák magukat. Aki ezt nem ismeri el, az irigy. Hala Madrid!"

"Nem tudom, hogy valóban Juanito szelleme segítette-e a Madridot, de azt már tudom, hogy Juanito most büszke lenne. Hala Madrid!"

"Ezek a gólok beírják magukat a történelembe. Ez a világ legjobb csapata!"

"Régen nem éreztem így magam. Nem mentünk tovább, de boldoggá tettek. Bizakodó vagyok, hogy az Arsenal ellen is hasonló örömben lesz részem. Köszönöm!"

"Köszönöm a csapatnak, büszke vagyok. Ez több mint egy egyszerű érzés. Erő és becsület! Orgullo Vikingo, Hala Madrid, köszönet az elmúlt 17 évért!"

"Köszönjük ezt a 90 percet, ami miatt álmodhattunk. Köszönet minden csepp izzadtságért, amit a pályán mutattatok."

"Hála Juanito szellemének, és a stadionba kilátogató 75 ezer embernek!"

"A Real Madridnak szorítani a legjobb dolog az életemben. HALA MADRID!"

"Köszönet a Realnak ezért a mérkőzésért! Örök hála! Köszönöm a világ legjobb csapatának! Csodálatos, hogy madridista vagyok."

"Büszke vagyok, hogy madridista lettem!"
  • REALista
  • robotnyk
    elképzelhető hogy Zidane marad még egy évet
  • horpeti
    Szinte tutira mondják Henry Barcába menését... de lehet a tuti is csak elfogult pletyka :P csak én minden cikkből azt olvasom.
  • DJ Bee18
    Gracias, gracias és gracias!
  • Monoton
    :D
  • S n o k y
    Naa..hát az nagyszeű...soha jobbat én azt mondom...én is 3ban reménykedek:P
  • Monoton
  • Monoton
    3as körüli lesz! :DDDDDDDD

• REALista
    Pepsi reklám!
  • gabber_saviola
    szevasztok srácok, egy kis ajándék
  • Oncsi
    Ronaldonak Gólpassz Jézusom
  • Neuman
    Ezek nem semmi gólok voltak!
  • Oncsi
    Nem játsza le RC golját :(((
    Tud valaki segiteni?
  • Matthew Prosac
    devót. egy ilyen jó Real meccs helyett.
  • Matthew Prosac
    a legbiztosabb meccsemen ment el.. 1.18-as szorzója volt kb.
    de ma már visszanyertem belőle egy 1000-est a Strasbourg meccsen.